Отговори
# 195
 Grinning Хаиде даваите мезетата, от мен виното.....настава студ и червеното вино е все по приятен гост на трапезата ни.

# 196
  • Стара Загора
Ауууу това е моята тема Mr. Green
Аз съм любител на мавруда...асеновградския.

# 197
Grinning Хаиде даваите мезетата, от мен виното.....настава студ и червеното вино е все по приятен гост на трапезата ни.

Виртуална кръчма, заповядайте

baloni  lalalala  cheers Wine Glass Drunk smile3546 cook

(спам)

# 198
Асеновградският мавруд ми е много любим, въпреки че започнаха на всякакви вина да слагат етикет "Асеновград"
Иначе, няма да забравя вкуса на едно италианско вино "Danzante"...разкооошно  Crazy
http://www.danzantewines.com/pinot-grigio.html

# 199
В момента пия едно ей такова
Каберне Совиньон Лос Васкос 2006 г. 0,75 л. Лафит Ротшилд Чили
аййй, не мога да го опиша, не съм компетентна, ама не съм свикнала на такъв вкус. Странно ми идва  Thinking

# 200
Не отказвам вино никога ! Личен закон Simple Smile В интерес на истината пия всякакво вино - бяло, червено, розе, шампанско... Ето това са любимите ми вина за ежедневна употреба - Черга, Миролио, Ничия земя и Гато Негро, оооо Гатооо!!

In vino veritas

# 201
  • Варна
аййй, не мога да го опиша, не съм компетентна, ама не съм свикнала на такъв вкус. Странно ми идва  Thinking
Защото е доста минерално. Затова ти е странно Simple Smile От чилийско вино никой не очаква подобно 'поведение', но все пак е Ротшилд Simple Smile

# 202
червено - Пино Ноар, Хала и Question Mark на Катарджина
бяло - Траминер

наздраве и ура! newsm24

# 203
Най-любимото ми червено е тип мелнишко, домашно правено, сега съм поръчала на баба ми да ми търси, защото такова вино няма другаде, просто не съществува.
Иначе червени - Каберне Сов на вила Любимец 2003 год, Енира резерва
Бели - предимно италиански

# 204
Само червено пия - мавруд от Асеновград и Мавруд и Каберне на LOZZEN - Свиленград ми е любимо.

# 205
Най-любимото ми червено е тип мелнишко, домашно правено, сега съм поръчала на баба ми да ми търси, защото такова вино няма другаде, просто не съществува.
Иначе червени - Каберне Сов на вила Любимец 2003 год, Енира резерва
Бели - предимно италиански

Мда, макетата правят страхотни вина.
В последните години наблягам на техните+ мое производство.
Та относно македонското, то е комбнация от около 3 сорта включваши широка мелнишка, каберне и мерло, на градус е 13 % и е с много плътен вкус, гъсто и ароматно.
Чакам с нетърпение да дегустирам тазгодишната реколта която казаха че е страхотна, готова е.
Тези дни пихме от ланшната , станало е кафеникаво като коняк.

# 206
Предпочитам червените вина, Каберне Совиньон на вила Любимец ми е фаворит. Hug

# 207

Пробвах го вчера и на мен ми дойде странно, но аз не съм голям фен на каберне совиньона.

Едно въпросче от мен - откъде мога да си купя божуле? Гледах в метро, но нещо не можах да се ориентирам.

# 208
Ох, то в Метро... трябва да се изследва с часове. Доста вина има и нагъсто...
Аз сега пих още една чаша от вчерашното, днес ми харесва повече - с паста със сметана и синьо сирене. Свиква му се.

# 209
  • Sofia
Ауу, обожавм вино- червено.  Една бутилка мавруд без проблем мога да си я изпия сама. Нали казват, че червеното вино е мощен антиоксидант  Blush

Общи условия

Активация на акаунт