''Парфюмни размисли и страсти'' 45

• 27 987
  • 705
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
Ре, честито!  smile3501
тройката на диня ли миришеше ??

Малко инфо:
"През септември в продажба се появи новата колекция от аромати D&G Fragrance Anthology . Тази парфюмерийна линия включва пет нови аромата, всеки от който е получил името си от картите таро: Le Bateleur 1 (Шут), L`Imperatrice 3 (Императрица), L’Amoureaux 6 (Влюбените), La Roue de la Fortune 10( Колелото на съдбата) и La Lune 18 (Луна).Лица на рекламната кампния Anthology стаанаха три супермодела на 90-тте, всеки от които представя различен аромат: Наоми Кемпбъл аромат Императрица, Клаудиа Шифър Луна и Ева Херцигова Колелото на съдбата."

# 211

мама има пък има ето това странно нещо, много особен аромат е (сетих се заради формата на шишенцето)
http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Splash-The-Basil-2008-2570.html

ГагаМага, много обичам босилек - в салата или на пица, но за парфюм как ли ще е?

# 212
РЕ ,честито,мила!
На тези Антолигии,La Prairie са отговорили веднага с една подобаваща тройка,а именно Life Threads GOLD PLATINUM SILVER
Аз пък в сезона на тиквите  Laughing,ако мога така да се изразя се върнах към една моя много романтична любов,а именно Alchimie Rochas.Мисля да се поразровя за цени и пак да си го имам.Обожавам този аромат!

# 213
Ре, честито! Много са ми интересни тия Антологии, а тях кога ли ще дочакам да душна  Crazy Решила съм, че №10 ще ми хареса най-много по описанието на съставките и нямам търпение да проверя.
да:)интересни са и много различни една от друга Simple SmileМоята е плодова,като плодова дъфка с пъпешов аромат  Mr. Green (тези дъфки ще ме погубят-всичко хубаво ми е дъфка,хахаха)

олеле чух пъпеж!  Crazy Crazy Crazy ИСКАМ ДА ДУШНААААА!!!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

fata_morgana, босилякът е много странен в този парфюм, някакси смесен с другите съставки сладнее...за мен няма нищо мъжко в аромата; плътен е иначе...мнгоо съм зле ама и аз с описанията...някакси спокоен е такъ, не предисвиква нещо особено, не мога да го оприлича на никой друг... Thinking

# 214
ГагаМага, ти и линк си дала, ама като няма кой да погледне, ясно Peace  bouquet

Охх Мише, ако знаеш кооооолко са ми интересни тези на Ла Прери (знете ме че съм си фен и на Миднайт и на Силвър рейн Heart Eyes Heart Eyes), а Алхимията на Роша....какво да кажа, толкова сладък, плътен, мек и топъл аромат....едно време го имаше едва ли не във всяка парфюмерия, сега го играе раритет Laughing Laughing

# 215
Уфффффф, Alchimie Rochas е доста труден за намиране Crossing Arms Ако успееш да го откриеш някъде - обади се Peace И това издирвах безрезултатно :
http://www.fragrantica.ru/perfume/Gucci/L-Arte-de-Gucci-3840.html
Много ми е любопитен, въпреки упоменатите в състава зелении и алдехиди, които абсилютно не понасям Mr. Green

# 216
  • София
РЕЕЕЕЕ, честито ти "грозно"  Mr. Green шишенце, да се поливаш с кеф  Hug
Трябва да измислим кога да се видим на едно парфюмно кафепиене, само да ми поотмине хремата, малко по малко си възвръщам кондицията, но има още какво да се желае от обонянието ми Simple Smile

# 217
намерих това, струва ми се доста точно описание на Босиляка: MJ Basil is sweet, but not sugary. It is light enough to wear all day, every day... so people won't ask you if you rubbed basil all over yourself before you left the house ;-] A nice refreshing, tasteful scent you can wear through the summer. This is a splash (like a body spray) so it is a big bottle for an inexpensive price. If you're interested in basil, do not pass this up. It's wonderful.

# 218
Защо ли си мисля, че по едно време Тес беше с аватар на това Гучи, което е показала Ди
ДАйте малко описанийце, че ми е интересно. Praynig

# 219
някой го беше показал със сигурност

# 220
  • Враца
***Ди***!  Hug
Разправяй за Голд.
Wink

# 221
РЕЕЕЕЕ, честито ти "грозно"  Mr. Green шишенце, да се поливаш с кеф  Hug
....
.ооо,ного ми е кеф,ама много . Благодаря ви момичетаSimple SmileСамо вие знаете как се чувствамSimple SmileВсеки ми казва- м,поредния парфюм  box tooth

И сега си взех от пощата A*Man+душ гел , нямам търпение да си тегля един душшшшшшшшшш  newsm37  bath1  bath

# 222
Да, имала съм Л'Арте преди много години Grinning и за това си избрах негова снимка за аватар. Вечерен и супер изискан с тънка горчилка. Тогава ми се струваше и тежичък и супер траен - не знам как бих го оценила сега, но предполагам пак по същия начин Peace

# 223
***Ди***!  Hug
Разправяй за Голд.
Wink
В телеграфен стил -  големият ми късмет с този парфюм беше, че обяснявах нещо, докато го разопаковах и по инерция директно пръснах на китката  Laughing Ако първо бях помирисала капачката - посмъртно нямаше да го пръсна в/у себе си Mr. Green От флакона мирише ужасяващо, но в/у кожата ми се държа изключително добре newsm78 Нямам идея кога, по какъв повод бих го ползвла, но засега ще стои в редичката Wink
П.П. Става и за посрещане на свеки, ще го препоръчам на Тинкърбел, следващия път, когато чака нейната Joy

# 224
***Ди***!  Hug
Разправяй за Голд.
Wink

той и е от мен  Mr. Green  Laughing

аз така и останах абсолютно безчувствена към този аромат  Tired

Общи условия

Активация на акаунт