)

През дена суче различно, по 5-10-15 мин, само вечерното ни хранене отива към час, но то е така, защото обикновено дремуца тогава. И ние по цял ден сме в парка. Използваме максимално топлите дни. Всичката домашна работа си върша вечер, от 21 до към 23 ч, овършавам къщата набързо, вечеряме с милото, къпя се и ровичкам в нета. Към 1 ч си лягам. С уточнението, че рядко готвя, приготвям нещо бързо за вечеря или вземаме готово. Милото също ми помага
Мога да кажа, че от деня в който сме се прибрали от родилното до сега никой не ни е помагал (но то при нас няма и кой). Абе мечтая си и аз за една разтропана баба на разположение..., но здраве да е, ще оцелеем 

На някой вещ по тези въпроси ще ми обясни ли основното за този сайт, ако му се занимава
Уж съм компютърно грамотна, но 1 час цъкам къде ли не и гледам като теле в железница 
толкова е натоварено че чакам по две минути да се отвори следващата страница
А за регистрацията след два дена нерви при което постоянно ми изписваше че имела ми е зает
накрая снаха ми ме регистрира чрез нейния комп. за 10мин.
почувствах се пълен идиот честно

аз много харесвам такъв тип бебешки дрешки , даже съм виждала боденца с разни рок групи отпред , но уви не съм срещала по нашите магазини подобни 

Ще се радвам ако и Славена и Snowhite се включат че те са с Бъгабута 

! Аз мисля към 6ти мес да захраня (засега Алекс си качва добре), но и с педиатърката ще се консултирам (към момента съм доволна от нея, дано продължава да е така).
) А за марките пюрета - аз също от други майки чувам добри отзиви за Хип и Гербер, ама като с козметиката и т.н. - бебчетата сами ще си покажат кое им харесва.
И няма да те помислят за самотна майка, те повечето татковци са работни и рядко ходят по разходки.
Хайде и аз да направя включване вече. 
Препоръчани теми