МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 117
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  Тя разбра,че предстои обяснение и нарочно го прекъсна.Проблемът според мен е ,че му няма доверие,било то заради чутото в кьошка или заради казаното от Лейла,но най-вече заради това,че той нито веднъж не предприе и не направи нещо драстично и категорично,с което да я избави от съмненията и страховете и.

# 61
  Някой,който е по-напред с материала може ли да ми каже,в коя серия Джемил попита Ламия „Какво ми направи ти?”Сигурно никой не се сеща,защото е само миг,но мен ме впечатли повече от обяснението му след т.е.преди концерта.Беше при едно от посещенията му в дома на Макбуле и за мен този въпрос говори много повече за ръководната роля на чувствата и как разум и воля са подчинени на едничкия стремеж да бъде нейн любим.

# 62
  • КиТ
Аз също имам въпрос към по-напредналите  bouquet В коя серия се самоубива мъжът на Нимет?

# 63
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Аз също имам въпрос към по-напредналите  bouquet В коя серия се самоубива мъжът на Нимет?
22 епизод
Тук Нимет каза,че си е мечтала да бъде лятна булка.Сватбата и с Умут беше през лятото.
http://www.vbox7.com/play:6b8fdd5e&start=878

# 64
  • СТАНДАРТНО.
Какво ще кажете за една форумска срещичка между нас си?

Страхотна идея  Flutter За себе си не гарантирам, че ще присъствам, че с тоя бебок... Но като идея е супер   bouquet

# 65
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
  Някой,който е по-напред с материала може ли да ми каже,в коя серия Джемил попита Ламия „Какво ми направи ти?”Сигурно никой не се сеща,защото е само миг,но мен ме впечатли повече от обяснението му след т.е.преди концерта.Беше при едно от посещенията му в дома на Макбуле и за мен този въпрос говори много повече за ръководната роля на чувствата и как разум и воля са подчинени на едничкия стремеж да бъде нейн любим.

Сещам се аз!Много як момент,и първия път ми направи огромно впечатление.Не съм на 100% сигурна,но мисля в 31-ви или 32-ри епизод.

# 66
На 200% обаче е в 29-ти епизод.48мин.55сек. Hug

# 67
И отново сме си тричките:Сидчето,късметчето и аз.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
  • СТАНДАРТНО.
И отново сме си тричките:Сидчето,късметчето и аз.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да се почерпим по случай случката Wink

Днес в парка едно момиченце на видима възраст около 2-3 годинки върви и си говори: "Джемил,Джемил,Джемил,Джемил,Джемил.......Джемил,Джемил,Джемил,Джемил,Джемил....маймун такъв....!"  smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 23:28 от късметчето

# 69

Да се почерпим по случай случката Wink
Беше много вкусно. Благодаря!  Hug   bouquet

# 70
Ооооооооооо,огромно благодарско!Аз девойки,мили,сладки си лягам!

Лека нощ!

# 71
Лека нощ,  lacunababe !  Hug

# 72
  • СТАНДАРТНО.
Лека lacunababe!  Hug

# 73
И последно.Късметче,ако продължаваш с тези вкусотии да знаеш,че ще ти дойда на гости.  love001

# 74
Днес в парка едно момиченце на видима възраст около 2-3 годинки върви и си говори: "Джемил,Джемил,Джемил,Джемил,Джемил.......Джемил,Джемил,Джемил,Джемил,Джемил....маймун такъв....!"  smile3532 smile3532 smile3532
Какво ли е гледала майка му?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт