Коледни подаръци за деца

• 61 808
  • 582
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте. Някой може ли да ми каже нещо за куклите Чичобелло? Има ги в два варианта- едното е болно бебе, а другото е ходещо.http://hippoland.net/ck2009_hippoland.pdf
 Първата кукла е едната , а втората е на 30-та страница. Пак първата. Моля някой ако има мнение по въпроса да го сподели. Благодаря ви . .

# 496
  • Бургас
Здравейте,
имам питане относно верига магазини БОНЖУР

Казаха ми, че са публикували в пресата талони за намаление при покупка в БОНЖУР. Някой случайно да има по-точна информация в кои точно издания??  Rolling Eyes

# 497
Аз пък да кажа, че на малката й се събират доста подаръци от близките и вече й сложихме под елхата така прословутото куче Боби. Е, голяма простотия. Не е никак голямо, прилича на плюшена играчка. Непрекъснато се изключва ако до половин минута не свирнеш с някоя от 3- те свирки. После трябва да му натинеш едно копченце отдолу, за да се рестартира и да приема командите. Свирките трябва да се надуват адски силно, за да реагира кучето, а едната жълтата при нас нещо е и леко дефектна, като запушена е та трябва като луд да надуваш. Вървенето на кученцето е леко боксуване на място. Е, въобще не си заслужава 60- те лева (взех го преди 2 месеца още от Хиполенд). Дъщеря ми май е на същото мнение, защото радостта й трая точно няма и час. Сега седи като захвърлена играчка в ъгъла. Така че тези, които не са го намерили, може само да се радват. Макар че на децата няма как да им се обясни, че не си заслужава.

# 498
Помощ,момичета!Търся спешно някакви подаръци за третокласници-момчета,момичета.Някакви предложения?

# 499
  • София
pralina, аз купих подарък на моята кръщелница, която е в 3-ти клас. Единият е книжка "Тина и половина. Как се става яко гадже"  Grinning Прочетох я набързо - забавна е и не се налага цензура. Другият ми подарък е детски комплект на Малиция - парфюм, дезодорант и розово рошаво портмоне - имат много хубава опаковка. Има и парфюми на Хана Монтана и Witch - все фаворитки на малките кокони  Wink
За момчешки подарък обаче не ме търси  Blush Около мен са все момиченца!

# 500
  • Варна
Помощ,момичета!Търся спешно някакви подаръци за третокласници-момчета,момичета.Някакви предложения?
Книга/енциклопедия е страхотен подарък. Иначе сега хит сред момчетата са Бакуганите.  Peace
Още един глас за Тина и половина. Аз я купих за племенницата.  Peace
Ако се сетя нещо ще дописвам.

# 501
pralina, аз купих подарък на моята кръщелница, която е в 3-ти клас. Единият е книжка "Тина и половина. Как се става яко гадже"  Grinning Прочетох я набързо - забавна е и не се налага цензура. Другият ми подарък е детски комплект на Малиция - парфюм, дезодорант и розово рошаво портмоне - имат много хубава опаковка. Има и парфюми на Хана Монтана и Witch - все фаворитки на малките кокони  Wink
За момчешки подарък обаче не ме търси  Blush Около мен са все момиченца!
но проблемът е,че са в томбола с номера.
Книга/енциклопедия е страхотен подарък. Иначе сега хит сред момчетата са Бакуганите.  Peace
Още един глас за Тина и половина. Аз я купих за племенницата.  Peace
Ако се сетя нещо ще дописвам.

# 502
Здравейте! Искам да попитам от къде мога да взема комплект детски гримове? И моля да ми препоръчате марка  Praynig
Благодаря предварително   bouquet

# 503
Здравейте! Аз съм от Варна и имам момиченце на 1 годинка. Много често пазарувам от магазин за детски стоки "Рая". Не знам какви са вашите впечатления, но аз съм безкрайно разочарована и ядосана от персонала на магазина, намиращ се на бул. "Цар Освободител" 39Б. Всеки път когато вляза да пазарувам отношението им е отвратително. Държат се пренебрежително, когато ги помоля да ми покажат дадена играчка започват да ме гледат лошо и да се чумерят насреща ми. Мисля си, че работата им е да консултират клиентите, за това и им плащат, а тях ги мързи даже да гледат. Мога да ви уверя, че нито аз, нито някоя от мойте приятелки и познати ще пазаруват вече от тези магазини, него препоръчвам и на вас!!!

# 504
  • София
Влизам да се отчета с вече купените подаръци. Приключих с покупките за тази година  Grinning
Подаръците са: книжка със звуци, буквара на ФП, дървен пъзел, кукла с функции (смях, рев, хъркане и смучене на бибата), сушилня с 30 части и пиано със столче.
Ето и нагледно:
http://anka76.snimka.bg/children/kalendar-2010.451941.16414568
Кучето на ФП е изчерпано (в магазините на Марсел, където е 50 лв иначе си го има за 70 лв по други магазини). Заместих кучето с буквара, но не съм очарована.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 18:20 от tonkabonka

# 505
Момичета,спешно ми трябва камион возещ ракета,за четвъртък ,ако сте видели някъде ще съм много благодарна!

# 506
  • Разград
Влизам да се отчета с вече купените подаръци. Приключих с покупките за тази година  Grinning
Подаръците са: книжка със звуци, буквара на ФП, дървен пъзел, кукла с функции (смях, рев, хъркане и смучене на бибата), сушилня с 30 части и пиано със столче.
Ето и нагледно:
http://anka76.snimka.bg/children/kalendar-2010.451941.16414568
Кучето на ФП е изчерпано (в магазините на Марсел, където е 50 лв иначе си го има за 70 лв по други магазини). Заместих кучето с буквара, но не съм очарована.

Благодаря ти, миличка, за коментара за буквара! И аз мислих или него или книжките на ФП, но ми се струват някак не като за моето момиченце, което е колкото твоето дтенце голямо!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 507
  • Linz
Днес дойде дядо Коледа в нашата група и донесе на щерката лунен пясък. Това беше най-лошият избор, който съм правила. За 30 мин. различните цветове бяха смесени и част от пясъка разпилян в не много малък радиус.

# 508
  • Разград
Аз пак искам съвет. Паричките за подаръка от баба и дядо са в мен, но не мога да реша.Гледам сега една кукла в Кауфланд, но другите нещо не я харесват. Само да уточня че тук е 44лв и ми се струва на приемлива цена, но дъщеричката ми е почти на 1.7г и незнам дали ще я отрази. Моля ви дайте съвет. Hug
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6494

# 509
  • София
maia_a, не е от значение дали другите харесват куклата, а дали твоето детенце обича да си играе с кукли. На мен тази кукла ми е сладка. Виждам, че има някакви функции, но не видях описание. Моята дъщеричка има няколко кукли, но любимата й е една разчорлена и на нищо не приличаща, от възможно най-евтините от пазара.
Смятам, че дечицата ни са още малки за много скъпи кукли (говоря от порядъка на 100 лв нагоре). Моята Катеринка много яко ги дисциплинира - рита ги, скача върху тях, блъска ги в стената, а после ги целува  Crazy
Каквато и кукла да купиш, ако детето обича кукли, все ще уцелиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт