Къде в Бургас - 20

• 74 036
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
От къде мога да си купя ленен плат или нещо от този тип?Трябва ми за перде, но в магазините за пердета май има само разни изкуствени материи, ефирни и прозрачни,, аз не искам такова нещо  Thinking

Днес видях много хубави завеси от лен в магазина на Ботева, но не съм сигурна дали има едноцветни. Точна, там имаше ушита римска щора от органза и тафта.  Иначе лен, в мазаните за платове, но не знам дали ще те устройва ширината.
Къде точно се намира този магазин на Ботева?В магазина срещу корковата къща продават вече  само дамаски, нямат платове за пердета.

# 646
  • Бургас
Срещу бившата сладкарница Неделя.
На ъгъла на Ботева с ул."Хр.Фотев".
Това е като тръгнеш надолу към гарата от кръстовището на Ботева със Сан Стефано(Билковата аптека) - първата пресечка в ляво

# 647
  • Бургас
От къде мога да си купя ленен плат или нещо от този тип?Трябва ми за перде, но в магазините за пердета май има само разни изкуствени материи, ефирни и прозрачни,, аз не искам такова нещо  Thinking

Днес видях много хубави завеси от лен в магазина на Ботева, но не съм сигурна дали има едноцветни. Точна, там имаше ушита римска щора от органза и тафта.  Иначе лен, в мазаните за платове, но не знам дали ще те устройва ширината.
Къде точно се намира този магазин на Ботева?В магазина срещу корковата къща продават вече  само дамаски, нямат платове за пердета.

Срещу бившата сладкарница Неделя.
На ъгъла на Ботева с ул."Хр.Фотев".
Това е като тръгнеш надолу към гарата от кръстовището на Ботева със Сан Стефано(Билковата аптека) - първата пресечка в ляво

# 648
  • Бургас
Имали магазин Джъмво в нашето градче  newsm78

# 649
Имали магазин Джъмво в нашето градче  newsm78

Няма Мимка.  Peace

# 650
шушоната, къде точно е магазина, че аз днес ходих да го търся, но уви.. не го намерих. Утре пак ще мина от там да видя

# 651
  • По света и У нас
шушоната, къде точно е магазина, че аз днес ходих да го търся, но уви.. не го намерих. Утре пак ще мина от там да видя

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=6369183f41f6b36d8c1b6887b811d9f8&tip=1
гр. Бургас, бул. "Мария Луиза" 69
тел/факс: 056/80 18 96
Най-лесно им звънни по телефона  Peace, за да те упътят

# 652
ок, благодаря
направо ще звънна по телефона, защото днес търсих по адрес и не го намерих, сигурно съм пропуснала Simple Smile

# 653
  • Бургас
Момичета, някой да знае къде се купуват коси и евентуално цени, че моята си я "отглеждам" Laughingвече 20 год., но с тези две деца  Twisted Evil ако не ме скуби едното, ще е другото и ми се искаше да и "тегля" ножа, пък ако взема някой лев - няма да се оплача, де Rolling Eyes Ще съм благодарна на каквато и да е информация!!!  bouquet

# 654
  • Бургас
Здравейте на всички , които смятат Бургас за своя град Simple Smile
Включвам се в темата със следното питане - Къде мога да си закупя камъчета , които да се залепят за дреха.

# 655
Здравейте на всички , които смятат Бургас за своя град Simple Smile
Включвам се в темата със следното питане - Къде мога да си закупя камъчета , които да се залепят за дреха.

Уличката зад Макдонълдс в центъра.В магазините за шивашки принадлежности.Има някой които си наслагваш,после минаваш със ютията и те са се залепили

# 656

Уличката зад Макдонълдс в центъра.В магазините за шивашки принадлежности.Има някой които си наслагваш,после минаваш със ютията и те са се залепили

А след прането какво се случва , че и мен ме интересуват такива камъчета ?

# 657
  • Бургас
Скоро гледах по-скоро мъниста ,които се лепят в немския магазин ТСМ.

# 658
Кои улици в Бургас са подходящи за шопинг, ако разполагаш с  малко време? Знам само Александровска и Богориди, но отдавна не съм била там?

# 659
  • Бургас

Не знам дали ще се ориентираш по картата, но:http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg.
Магазина се намира, точно с/у спирката на Ботева, м/у салона на Кондев и обувки за 10лв. Няма начин да не го видиш!

Общи условия

Активация на акаунт