Отговори
# 585
# 586
Их, имам ангажимент, но ще се опитам поне за малко да дойда!

# 587
# 588
Мили момичета,

Приятно ми е да ви поканя на коктейл в събота /06.02.2010 г./ от 16.00 часа, в коктейлната зала на хотел "Елбрус". Поводът е присъденият ми приз "Акушерка на годината".

Ще се радвам да бъдем заедно и в този ден! Hug

Hug Hug Hug Heart Eyes

# 589
# 590
Нели ,страхотни снимки  Hug Hug Hug
Толкова усмивки ,толкова щастливи лица не бях виждала скоро   bouquet
Браво   bouquet

# 591
както казах... Crossing Arms тия вампирски снимки....моля, моля...или ми ги препратете да оправя червените Очи  Crossing Arms ..или ша ги изтрия и собственоръчно ша си ги редактирам   Whistling

аааа..толкоз сме Убави   Grinning  ..а таквиз вампири сме излезнали (еле па я  Mr. Green )

# 592
 Joy Joy Joy

Данче, жалко, че ти не успя да дойдеш! Hug

# 593
Честит рожден ден на Вивианка1! Heart Eyes Hug

Честит рожден ден на Елито! Heart Eyes Hug

# 594
Аз чак сега се наврях тук. Бягам от тази тема, че прихваща Mr. Green

Много сте сладки, честито Heart Eyes

# 595
Честит рожден ден на Вивианка1! Heart Eyes Hug
Много благодаря!

Почерпете се за мое здраве:

Честит рожден ден на Ели! Да си жива и здрава и скоро с още един член в семейството, който да ви донесе още повече щастие и любов!

# 596
Още няколко снимки от коктейла и от мен:  Hug
http://pazardjik.snimka.bg/maternity/kokteil-aku6erka-ekaterina- … a.470669.17301558

# 597
Само да кажа на едната рожденничка - Ванчето ,че изглежда в невероятна  форма след раждането   bouquet
Нямах представа ,че с Елито сте на една дата ,за малко да пропусна да честитя  ooooh!
Всичко най-хубаво ви желая ,много усмивки ,много сбъднати мечти и най-щастливите и спокойни дечица   bouquet

# 598
Момичета, благодаря Ви много  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Много ми е мъчно, че не можах да дойда на награждаването на Катето  Sad Но виждам, че сте се забавлявали добре   

# 599
Само да кажа на едната рожденничка - Ванчето ,че изглежда в невероятна  форма след раждането   bouquet
Нямах представа ,че с Елито сте на една дата ,за малко да пропусна да честитя  ooooh!
Всичко най-хубаво ви желая ,много усмивки ,много сбъднати мечти и най-щастливите и спокойни дечица   bouquet

Дани, благодаря ти за пожеланията и за комплимента!  Hug  Има още какво да се желае, но има време за пълно възстановяване. Сега най-важно е да си кърмя мъника и той да се чувства добре. Това е най-голямото удовлетворение и щастие за мен на този етап.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт