Бебе и цветя

• 5 737
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
И аз имам цветя. Е, не са чак толкова много, но имам. Не ги махнах всички, раздадох тези, които чух, че могат да предизвикат алергия.
Аз съм в собствения си дом, обаче. Та, разбирам и майка ти и теб. На 73 е трудно да си променяш тепърва навиците, дано намерите компромисно решение.

Клото, би ли ми казала, кои са тези цветя, които предизвикват алергии? Аз съм Ок също на този вариант - да махнем само тях  Peace
Благодаря!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 14:06 от mag_a;isa

# 16
  • Mediterraneo
Напълно съм съгласна с теб, че приоритетите на майка ти би трябвало да са различни  Peace Когато се роди дъщеря ми, живеехме с моите баба и дядо. Видях голям зор да накарам баба си да редуцира бройката на цветята, но имах дядо на моя страна  Mr. Green В крайна сметка, оставихме няколко саксии, другите раздаде на снахите си- така всички останахме доволни.

# 17

Клото, би ли ми казала, кои са тези цветя, които предизвикват алергии? Аз съм Ок също на този вариант - да махнем само тях  Peace
Благодаря!
Най-общо казано, махнете цъфтящите растения.

# 18
  • Варна
Ако ще ги махате може да пратите малко на сам  newsm47 аз имам доста цветя и бих приела още на мойта щерка не и пречат.

# 19
Аз знам че цветя при малко бебе не трябва да има но не знам точно какви и затова махнахме всички за по сигурно.

# 20
  • Ню Йорк
Много растения могат да бъдат алергени. Постави на майка ти въпроса: Кое е по-важно бебето или цветятя? Не мога да повярвам, че някой ще предпочете буреняци пред човешко същество.

# 21
Много растения могат да бъдат алергени. Постави на майка ти въпроса: Кое е по-важно бебето или цветятя? Не мога да повярвам, че някой ще предпочете буреняци пред човешко същество.

Точно по този начин и зададох въпроса, буквално. И нищо! Отсреща нацупена физиономия със скръстени ръце подобна на този емотикон  Crossing Arms и еднозначно мълчание.

Сега съм се заровила в нета и чета за всяко едно цвете. Лошото е, че не за всеки вид пише дали е вредно и евентуален алерген.
Нямам намерение да гледам малката в стерилна среда, но самата аз съм с алергия към полени и знам какво е... то не бяха куп изследвания, три години ми биха инжекции и нищо. Всяка пролет съм като болна  Whistling
Не знам дали не е същата причина, това че майка ми и тогава си е отгелждала цветята заедно с мен... аз няма да рискувам обаче  Naughty

# 22
едва ли цветята могат да навредят толкова.Не миосля,че могат да изсмучат целия кислород,е за някоя алергия не е изключено но пък не можеш да го предпазаиш от всичко.Е дано нямате проблеми.

# 23
Не виждам да има проблем.Не са страшни цветята,а и все пак си е нейна къща Naughty

# 24
  • София
Абе то момичето писа, че апартаментът си е неин, ама нищо.
Освен да преговаряте и да не се оставяш да те размекне с поглед казващ, че цветята са и всичко. А и винаги може да се успокояваш, че има и по-тежки случаи. Моето бабе например събира бездомни котки. Десетки бълхясали и опикаващи всичко котки  Tired За нея са по-ценни от моето дете. Дано не стигнете до ужасни скандали и почти до бой както се случва при нас.

# 25
  • Варна
Цветята създават проблем ако са цъвтящи или мъхести. Пък и бебето няма да ги пипа, поне в началото. Страшно става като пропълзи и проходи да не реши да "закусва" с цвете или пръст от саксията.

# 26
  • Пловдив
Аз имам цветя в хола , в стаята на дъщеря ми няма.В родилното ми взеха букета , подарен от близки и ме предупредиха , че вкъщи също не е редно да има цветя.

# 27
Не сьм намаляла цветята си,но и бройката им не беше такава.Стаята в която спи малкия няма цветя,разбира се.
Сега вече намаляха,защото порасна и много взе да ги вьршее Mr. Green

# 28
  • София
1вата педиатърка на Дияна каза само цъфтящи цветя да няма в стаята. В момента цветя имам само в кухнята. В детската няма. В хола оредяха... до 1 Simple Smile
Мама си беше идвала и каза "хм, това 1во не са моите цветя, и 2ро - доста са оредели" Simple Smile

# 29
  • Mediterraneo
Страшно става като пропълзи и проходи да не реши да "закусва" с цвете или пръст от саксията.

Чак пък страшно...

Общи условия

Активация на акаунт