Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 757
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  Дано е светло на душата на малкия ангел Ради! Flowers Rose  Flowers Rose
anelia_zlatanova,силна прегръдка за теб! Hug

# 721
  • Пловдив
AНИ бог да прости твоето ангелче .. Praynig
Днес ми е мъчно защото на този ден преди 8 месеца почина моя татко Cry
Боли ме ,мъчно ми е,липсва ми. Cry

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 18:41 от ЗИЧЕ

# 722
Честит Рожден Ден, мъничък Ради! Дано е  хубав празникът там, където си днес! bdbaloni

Ани, каквото и да кажа ,няма да мога да отнема от товара ти, затова просто те прегръщам. Hug Sad

# 723
-Ради ,всички за теб ангелче мило........... Cry
Ани ... Hug те!

# 724
  • Варна
Ани  Hug-те.
Нека е светло на душичката му, където и да е Ради!

# 725
  • в сърцето на моето Слънце
... защото преди една година на този ден получих първият си кръвоизлив, бях бременна ... Наближава най-черният ден в живота ми - 25.07. - денят в който изгубих дългочаканата си рожба.
Мразя юли, всяка година ми се случват нещастия през този месец. Днес ми е още по-мъчно, защото мама е болна  Sick

# 726
mmmStelxen_m , Sad съжалявам, че този иначе летен и слънчев месец те изпълва с тъга и носи лоши спомени.
С цялото си сърце ти пожелавам пък този юли да те изненада с нещо хубаво.
Дано майчето ти се оправи бързо.

# 727
 Hug Hug Hug милички
mmmStelxen_m ще дойде ден в който ще обичаш всички месеци, дни и часове вярвай ми  Hug

# 728
Hug Hug Hug милички
mmmStelxen_m ще дойде ден в който ще обичаш всички месеци, дни и часове вярвай ми  Hug
Мога само да добавя-дано да е по скоро Praynig

# 729
  • в сърцето на моето Слънце
 Hug
Благодаря ви, милички! Винаги ми давате кураж и удряте по едно рамо, когато имам нужда... А тези дни ще имам много и често...

# 730
Днес ми е мъчно,защото изминаха 40 дни,изпълнени с много мъка без моята малка принцеса Марта! Cry
Дни,които забулиха в мрак и тъга душата и сърцето ми,дни в които загубих вяра в себе си и в Него!
Дни и нощи на безпътие и отчаяние,страх и сълзи!Толкова исках да е лош сън ,че почти бях сигурна,че ако се протегна като затворя очи,мога да я докосна и прегърна!
Такива тъжни дни и нощи ще се нижат до края на дните ми,болката стана член на семейството ми и зае мястото на толкова чаканата и обичаната ни  дъщеричка!
Болка,за която времето не съществува,защото от любов боли най-силно!
 Мила Марта,мама те обича и те носи завинаги в сърцето си! Heart EyesЛипсваш ни,мило детенце!

# 731
-за теб Марта и  Hugза твоята майчица ...Толкова съжалявам Hug.

# 732
  • на дъното
elisalou Cry и години ще минат и пак ще боли и боли,прегръщам те  HugЗа твоето ангелче Cry

# 733
 Flowers Rose Flowers Rose за двете ти мънички ангелчета.

elisalou, много, много тъжен пост, скръбта струи от всяка дума. Непосредствено след като те прочетох ми идваше да ти пиша за това, че човек не бива да губи вярата и надеждата,че един ден пак ще е щастлив. После си дадох сметка, че е минало твърде малко време. Че е рано за тях. Човек трябва да мине през различни етапи, трябва да изживее скръбта, отчаяниено, безсилието, гнева, за да стигне до етапа на тихата тъга, а тя означава, че  е приел случилото се като такова. Защото това е най-трудното. Да повярваш и да приемеш. Не казвам да се примириш - никога не се примиряваме. И не забравяме. Идва ден обаче, в който осъзнаваме, че сме готови да продължим. Ще бъдем с теб докато той настъпи. А и след това.

# 734
reni _805,silviayo ,svetlana_78  благодаря ,че скърбите с мен,че не ме изоставяте и поклон пред вас, мили майчици! HugДавате ми безценна подкрепа да търся сили!
Благословени да сте!

Общи условия

Активация на акаунт