Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 750
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Днес ми е мъчно ,потиснато ,мрачно .Шест месеца от както моето малко момченце го няма .Моят борбен Ванка .Ходих ме със съпругът ми на църква попът чете за душишката му ,а аз че чувствах някък ужасно.

# 736
Чувствам се ужасно !На всички майчици  много кураж .Ох нещо нямам сили днес да пиша

# 737
  • у дома
Диана  Hug
За Ванко и за всички ангелчета  baloni

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 12:58 от dgidgi

# 738
  Диана,миличка  Hug
Flowers Rose  Flowers Rose  за твоето ангелче Ванко и за всички наши изгубени слънчица Cry

# 739
  • Добрич
 Flowers Rose Flowers Rose за малкия Ванко!
Нека душата му бъде обляна в светлина и обгърната с майчината и бащина любов!!!

# 740
Благодаря мили майчици! HugВинаги съм знаела ,че тук човек може да разголи душата си ,да сподели най голямата си болка и мъка, и ще получи истинска подкрепа ,а  не фалш и лицемерие .И аз като други майчици все още имам смесени чувства към Господ част от мен му е бясна и го обвинявам ,че взима нашите деца ,а другата част го моли да ме дари с щастие със дечица ,които мен да изпратят в последния ми час а не аз да виждам душичката му как отлита ,та аз 25 дни го гледах през стъклото, милото не го гушнах не го успокоих когато му бе трудно .По голямо наказание за мен никога не е имало .

# 741
diana_val4eva Hug Sad с теб сме ,миличка. Със всички ни е така - гневът се преплита с надеждата, вярата с безверието, страхът с куража и жаланието. Нормално е да бушуват противоречиви чувства. Силно се моля скоро отново да намериш пътя към щастието.Hug

elisalou, винаги сме насреща - не го забравяй.

# 742
-в памет на Ванко
Дианче... Hug

# 743
  • Costa Rica
...защото днес сутринта е отлетяла Одра - най-борбеното, най-усмихнатото, най-мъжкото 15-годишно момиче. Не мога да спра да плача...
Почивай в Светлина, миличко! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 744

мъчно ми е много ......... преди 14 години загубих моята най-добра приятелка Марияна, загина в катастрофа, беше само на 17 години.......... няма да те забравя, Мариянче, винаги ще те обичам, липсваш ми  Cry Cry Cry
30.08.1979-14.07.1996 Flowers Rose Flowers Rose

# 745
Мъчно ми е защото вчера загубих моята майка. Беше само на 68 год. токова неща не си казахме, толкова неша не споделихме. Не бях готова да я загубя.
Не успя да види толкова много неща, боледува дълго време....не доживя да види и внуците си.

Почивай в мир майко. Обичам те.

# 746
nikolina-pikolina, моите съболезнования, но човек никога не е готов да приеме подобно нещастие. Съжалявам.. Hug

-дано почива  в мир!

# 747
  • София
Ники, моите искрени съболезнования  Hug Да почива в мир майчицата ти. Никога не сме пораснали достатъчно, за да останем без майка...Много съжалявам  Flowers Rose Flowers Rose

# 748
  • София, "Младост 3"
Ники, моите искрени съболезнования  Hug Да почива в мир майчицата ти. Никога не сме пораснали достатъчно, за да останем без майка...Много съжалявам  Flowers Rose Flowers Rose
Ники много съжалявам... времето никога не ни стига уви и болката винаги е огромна

# 749
nikolina-pikolina  Hug

Общи условия

Активация на акаунт