Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 398
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Ххахах Красе, само така! Mr. Green Сивичко, но в тон, йееей!

Fairy, мерсииии  Hug Сами направоо е  голям сладурчо! Да разкажа ли как видях едно момче, което поразително и умопомрачително приличаше на него  Shocked и аз гледах точно така( Shocked)  и се ухилих тъпо, по-добре да не разказвам Laughing ...

Тийм Вълчо RAWRRRR
Тийм Роб  Heart Eyes

# 706
  • Варна
Ххахах Красе, само така! Mr. Green Сивичко, но в тон, йееей!
Ммм, Цвети, не се давам аз и това е Heart Eyes
Роб е прекрасен

# 707
Новини от Facebook:  Hey Twilighters! A fun Friday announcement -- the official runtime for The Twilight Saga: New Moon is 2 hours, 10 minutes!

# 708
Duchess, имаше го преди няколко дни в бюлетина  Peace

Дайте да обсъждаме някоя нова тема (или някоя, която сме обсъждали 12345 пъти преди това  Laughing)

Стефи къде се е загубила?
Сигурно след премиерата няма да смогнем да се надприказваме....41 дни....41 дни.....

# 709

Дайте да обсъждаме някоя нова тема (или някоя, която сме обсъждали 12345 пъти преди това  Laughing)
Аз съм отворена за предложения  Hug, но ако няма такива май ще се наложи да се оттегля и да гледам Здрач  Crossing Arms
Между другото, наближаваме края на темата  Flutter някой има ли идея каква ще бъде следващата анкета Thinking

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 22:26 от I.v.a.n.o.v.a

# 710
Ние започнахме много интересна тема в групата си във Фейс Бук.
Бела искаше ли да се самоубие в новолуние или не.
Аз съм с позиция, че отивайки искаше да чуе едуард но вече след това скочи искайки да сложи край на всичко. На болката, на липсата и на себе си.
Не съзнателно подсъзнателно не искаше да живее.

# 711
  • Варна
Според мен си е написано в книгата. Искаше да чуе гласа на Едуард, скочи, дори се зачуди какво ми е опасното, нали се сещате? После я помете прибоя, разбра че ще умре и се почуства цяла и щастлива. Точно в този момент се предаде и реши да умре. То всъщност не е точно предаване защото тя нямаше шанс да успее да се спаси без нечия помощ. Не мисля,че искала някога да умре, прекалено много обичаше баща си.

# 712
Съгласна съм с Красе.
Още от момента в който плачеше в колата си, преди да купи моторите се опитваше на направи на пук на Едуард, на неговото "Не прави нищо безрасъдно или глупаво". За да се опълчиш на някого, той трябва да съществува, така че според мен цялата "лудост" със скачането от скалата и карането на моторите беше, за да запази спомена за Едуард и да не спре да вярва, че той е там някъде..иии съществува. Един вид доказателство за това.
Съзнателно да е искала да се самоубие - едва ли...не би го причинила нито на Рене, нито на Чарли, нито на вече-намиращият-се-в-живота-й Джейк. Според мен във водата се предаде, защото осъзна, че не може да се пребори с течението въпреки опитите си и избра по-хубавата алтернатива - последното видение на Едуард до нея, със нея...

I.v.a.n.o.v.a, приятно гледане (: може да последвам примера ти Flutter

# 713
Здравейте!  Hug
Поддържате огъня- чудесно!

Бела, не съм искала да те разстройвам, надявам се да ти е харесала статийката. И как така минаваш към тийм Джейк - как е възможно това!  Crossing Arms Върни се в по-добрия отбор  Laughing -шегичка Peace

Мириел, честит ти рожденик- много здраве , щастие и любов ви желая!

Цвети, Дени, благодаря за прекрасните снимки-Роб е изключителен!

Благодаря от сърце на Веселинка и на  Fairy за бюлетините и новините.  Hug

Stich, честита ти магистърска степен!!! Успехи в професията ти желая!!

Интересна тема сте подкарали - според мен Бела не скочи с мисълта да се самоубива, но във водата тази мисъл я обзе напълно и реши, че ако ще умира няма да е толкова зле, защото да умре ще е по-добре, отколкото да живее без Едуард.

# 714
Вие написахтепреди около час
А така Simple Smile
Мен много ме впечатли изречението написано от Стефани :
"Нали искаше да съм човек, напомних му - Е, гледай ме сега."
И после пак
"Но ти няма да дойдеш при мен по друг начин "
Бори се По дяволите Бела продължавай да се бориш !
НО ЗАЩО ?
Не исках да се боря повече. И то не заради световъртежа или студа, или безсилието на ръцете ми, чиито мускули се предадоха на изтощението. Бях почти щастлива, че всичко приключва.... "
И пак момичета :
Но видях него и нямах никакво желние да се боря.
Сбогом ОБИЧАМ ТЕ беше последната ми мисъл Simple Smile

Е кажи ми сега, че не е искала да умре?!

За да не пиша пак това е от книгата Simple Smile

# 715
 Мнение 7
Вие написахтепреди 33 минути
Не не отиде да скача за да умре, но смърта й беше като дар не като наказание. Прегърна я като нещо чакано и желано. Не беше в паника не беше изплашена искаше го.
И Лили за мен не е патка но това в друга дискусия Simple Smile

# 716
  • София, България
Давайте някаква идея за анкета  Hug
иска ми се да е нещо за Тейлър и новите снимки  Laughing

може би нещо от типа - замисляте ли се да смените отбора?

# 717
Стич честито!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Не мога да спра да гледам клипа Meet me... и по-точно частта в която Бела излиза на полянката и се обръща на ляво и вижда, че и Едуард го прави. /0.15 сек/Просто има нещо в тази сцена, която ме кара да настръхвам всеки път. Имам предчувствие че този филм ще ме разбие тУтално! Просто макар и да очаквам нещо, начина по който ще ми подейства ще е опустошаващ, усещам го! Уф мн объркано го обясних, ама нали съм болна от една позната ви болест, дано да ме разберете  Mr. Green Stop

Роб е божествен!

Благодаря за страхотните бюлетини!  Hug

Цвети благодатя ти за снимките  Hug

Отивам да си пускам пак клипа!  Crazy

За темата- Мисля че решението да се предаде и да умре, го е приела вече във водата. Когато е видяла пак образа му, просто в един момент е решила да не се бори и това е.Смисъл достигнала е края на силите си и на болката си и на полусъществуването си, като в някакъв гаден сън./поне аз така си го обяснявам/Искала е  просто болката  да спре повече отколкото до сега. По -лесно е било да се отпусне и това е  Peace

# 718
Stitch честито   bouquet

Fairy хареса ми поздрава ти. С c.v.e.t.i. ще се отблагодарим на уречената дата.

И според мен Бела нямаше намерение да се самоубива. Всичко стана заради желанието и пак да чуе гласа му и да го види. Просто нещата излязоха извън контрол и тя нямаше силите да се бори. След като разбра, че няма изход се примири, че поне няма да страда вече. Но не беше умишлено. Така се стекоха обстоятелствата. Нямаше да го причини на родителите си.

Сега ви казвам лека нощ, ставам защото утре имам изпит  ooooh! . Стискайте палци. Лека нощ и Роб е прекрасен

# 719
Здравейте по вечерно време  Hug
Честито на здрач половинката на Мириел - да е жив и здрав и се надявам да дочете сагата  Laughing
 Стич, честита магистратура   bouquet
Днес е било по- разговорливо тук  Grinning
За бюлетините   bouquet
Крис ми прилича на някои снимки на Алиша Силвърстоун, като по-млада де. Та по тоя повод да ви кажа, че почти се подстригах ала Крис ала Джоан Джет - с една дума ужасТ !!!  Само глупости върша напоследък.   Rolling Eyes  Ама карай, коса е - ще порасне отново, след 2-3 години  Cry

По въпроса за скачането на Бела от скалата мисля като повечети от вас, че нищо съзнателно самоубийствено нямаше. Беше съзнателно опасен избор, и едва впоследствие тя се предаде на усещането за спокойствието на края.
 Мише, успех утре .

Общи условия

Активация на акаунт