Споделете 123

• 23 101
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Янтре, аз пък от тавана изрових една тетрадка по краснопис на тъст ми, лека му пръст. Такова калиграфско писане е падало с мастило, с нещо като писалка. 1928 година.
Грешки има ли?

# 721
Преди малко се видях в огледалото. Влитам да споделя, а Рокси тук
раздава призиви за радост. Ами сега? Щото ми иде като Ели да
напиша един единствен ред, непоетичен, а натуралистичен.
Да, какво му е на деня утрешен?

# 722
Бях на 5 годинки,баба беше учителка и
ме взима с нея на лагер,беше дружинна.
Много ми беше кофти там,най-големите
стоножки живееха в този лагер.Купуваме картички
и аз надписвам картичка за татко:"тате тука е много гадно мола т се да доидеш да ме вземеж"
Баба ми,задраскала написаното с един хикс
(но всичко си се чете супер)и написала:"Татко, привет от слънчевото Черноморие!Прекарвам чудесно и си играя с децата"
На скоро я намерих и ми стана толкова смешно.

Айде спорен ден на всички!
На мен работните дни във вторник принципно
ми започват след 12 часа и по дифолт са отвратителни.
Настройвам се.

# 723
Стига сте се оплаквали  Mr. Green  Grinning

# 724
айде не се излагайте, даже аз знам, че утре е рожденият ден на ТС  Crossing Arms

# 725
  • Кацнала на едно дърво.
Ще се оплаквам. Няма тоалетна хартия. Как да не се оплаче човек? Laughing
Троловете вчера правиха една от многото генерални репетиции за Хелоуин. Преди малко видях, че усърдно са мумифицирали сума ти плюшени любимци (доколкото е стигнала хартията, че то много любимец, много нещо). Че и пирамида са построили, но я скрили под леглото-къща на Големия трол (където влизам само с гардове и базука). Обаче влязох. И какво да видя!
А тролската бърлога чудно ухае на тоалетна.  Tired
Щото хартията е от онази, миризливата, пардон, "ароматизирана".  Mr. Green
Абе...  Praynig
П.П. Спомням си през Виденовата зима как едно момиче пита продавачка в хранителни стоки:
- Имате ли хляб?
- Нямаме.
- Дайте ми тогава една ролка тоалетна хартия.
 Shocked
 Joy

# 726
айде не се излагайте, даже аз знам, че утре е рожденият ден на ТС  Crossing Arms
Да бе , даже и аз , дето само веднъж кръстосах шпагааа  с него!
И кво да си сложим по една тортичка за аватар?

# 727
  • София

Тц. С тази професия не смея, че ако ме надушат, ще ми дават само мюзикъли.

И за последно по темата с храната, искам да ви споделя, че преди две седмици в Хисаря за пръв път в живота си опитах кюнефе, след което около 24 минути бях влюбена в сервитьора, който го препоръча. Не знам какво точно е, но мога да го опиша като кадаиф с пълнеж от сирене, поръсено с шам фъстък. Който не ял, да ходи да го яде. thumbsup
Също мога да ви похваля горчица Bornier с чесън и магданоз, много е приятна, макар и да не води до влюбване. Като ми свърши диетата, чакам и вие да ми препоръчате нещо, не бъдете стиснати.

# 728
С тея препоръки....като свърши твоята, ще почне нашата  Laughing

# 729

..... Като ми свърши диетата, чакам и вие да ми препоръчате нещо, не бъдете стиснати....

Няма да изтрая да ти свърши диетата за да споделя, за това ти препоръчвам веднага моя ростбиф с бекон и челядинки. Жена ми твърди, че това е в топ 3 на достойнствата ми като мъж... другите две били патешкото ми с боровинки и честите ми командировки.

# 730
Клявки, клявчици и клявкища, .... Нали няма да забравите всред шегите и закачките какъв ден е утре и да се барнете с подобаващи аватари Laughing

ъъъъ....Рокси...аз не съм точно клявка, но ще ме осветлиш ли? Какво му е специалното на 7 октомври? Да не е това "Ден Х", когато всички трябва да сме със собствени снимки на аватара и то голи?  newsm78 ....аз лично съм навит!  Peace

И аз! Не конкретно по повод РД на ТС, щото би било гейско, а просто ей така. Ще използвам някоя снимка от последната ми фотосесия, като тази например.  Peace

# 731
Нали няма да забравите всред шегите и закачките какъв ден е утре и да се барнете с подобаващи аватари Laughing

Пу, досега се барвах, ама погрешно.

# 732
Загубих дебитната карта  Shocked Shocked Shocked
Не знам как, ама на, няма я.
Ходих до банката, те дори пари не ми взеха, задет съм такава патица. Crazy

# 733
Аз пък не знаех, че утре е РД на ТС.
Едва ли и той знае кога е моят.
Мъча се да се вадя от блатото като Барон Мюнхаузен за косата.
Дано последната не се скъса, обаче. Tired

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 15:23 от Не тази вечер, Жозефина!!!

# 734
  • България-Швейцария
Няма.
Тя си знае косата в такива случаи да стане здрава като корабно въже.
Въпросът е защо трябва. Пфу...  Twisted Evil
На мен от такова вадене и нервите са ми такива вече.

Общи условия

Активация на акаунт