Споделете 123

• 23 102
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Хм, гъби
Не е лоша идеята, както го дават цигански 26 градуса тук. Ще ги оставя за утре, днес мисля към града да сляза. След суматоха миналата седмица, ще е спокоен и гостоприемен.

# 706
И аз така - добро да е утрото, че и денят подир него.
И аз снощи имах интересен диалог с рожбето.
Книга със задачки. Трябва да се изключи едно от животните-
костенурка, крокодил, змия 1 и змия 2. Рожбето решава, че е
костенурката ... защото не е противна като останалите три.
Така е.
Как да се запазва свежестта на ума? Много искам да си е все
така неподправена. Режа крилца и запушвам усти на всеки,
дръзнал да ми вкара детето в рамките на обичайното. Обаче...
знам ли. Това ще е загуба голяма.
А за капки и илачи - прехвърлила съм отговорността на рожбето.
Решава - дали иска да се лекува и да прави каквото си пожелае
в качеството си на здраво дете или седи вкъщи. Обикновено
сама се подлага на всички свръх-досадни процедури, вкл. пиене
на големи хапове, пръскане в носа и т.н. Да. Много ми е добро
детето. И то го знае.

# 707
ибахтиутвратителнияденаесамодеветидвайсе

# 708
  • тъгата в мен
Що бе,Йелке!Я,виж какво слънце циганско се е ококорило от сабахлян.
Тръгвам по задачи,ама едни таквиз приятни за душата и затова хич и не ми е напрегнато.
Задобрявам с МПС-то,за сметка на ходенето ми пеша.А колко километри навъртах преди време в Големия град.
Хубави вторнишки усмивки ,досущ като моите ви желая..А аз съм се ухилила вътрешно от едното до другото...

# 709
На къде отива тоя свят?!...Марадона споделя лирични моменти с троловете си, поетесата Елка псува като хамалин....очаквам след малко Василиса да довтаса и да почне да се заяжда с останалите на тема пари и лайфстайл...

# 710
  • Пловдив
Бих си камшика и от два дена водя неравна борба със сортиране, подреждане и изхвърляне на детски играчки и дрехи.
Не ме е хванало гнезденето, също толкова си ме мързи. Дори подозирам, че тази бременност ще ме подмине  Tired

Ето вчера с какво се занимавах - Уудсток фестивал на Барби
Ола-ла, тоя мускуляга с плавниците, мммм. Много е сексистко Simple Smile

# 711
Пу, голям късмет. От една стена с папки хванах една, от края й се подаваше едно паусче сгънато, и се оказа То. Върши ми работа. Цар съм, можеше и за два часа да стигна до него. Следователно разполагам с два часа аванс. Ще ползвам половин, ще пия кафе от автомат, ще пуша Арда качак.

п.п. Барби не ме възбужда изобщо.

# 712
  • София
Ария на Гюлфия из операта "Бал с паласки".

Тюх, млада съм, а вече извънмерна,
каква е таз съдба тъй черна!
От днес заробвам се с диета,
сбогом, баници, кюфтета!
Сбогом, течен шоколад,
вече си ми първи враг!
Ще ставам фин мадмоазел,
почти в графата "топмодел".
В краката ми ще бъдат всички,
начело с Джони Деп по... цвички. Blush

Тук героинята пада в несвяст поради силно вълнение. Ей тъй:  smile3544

Абе защо си хабя таланта в Отчетни, мястото ми е в поетичната тема, между Естер с жълтата пижама и Елист (горе главата, Елист!)

# 713
  • Paradise
При нас нещата са на уволнение - един в Германия, друг в отпуск, трети ... на майната си.
Аз, обаче, се правя на работна, подготвям презентации в несвяст, все пак в министерство ще се презентирам(е).
Трудно ми е да работя/комуникирам с държавни служители.
Всеки се стреми да ти докаже колко е велик и с какви неземни дела се занимава. И да ти обясни как еди-кое-си не може да стане по ред причини - тук са най-силни, между другото.

И въпреки всичко се надявам, че днес ще е един прекрасен ден. И на вас ви желая повече усмивки!

# 714
А, Гюлф, с този талант, който демонстрирате, дори ние сме малка трибуна за теб в поетичната тема.  Grinning Пишеш ли сериозно?

# 715
  • Майничка
Идвам да изокам и аз.
Абе, как ги пишат тези оценки в началното училище, аз ако си оценявам чавето, повече от 3-4 (с клизма) няма да види, с този правопис и краснопис! Може по разказвателните предмети да е много на "ти" с материала, ама видя ли "бъг" (бог, разбирай), "гъзообразно състояние на водата" и Емил Димитров-Майстора, одма съм нашила по една единица надолу! #Cussing out

# 716
  • Пловдив
Идвам да изокам и аз.
Абе, как ги пишат тези оценки в началното училище, аз ако си оценявам чавето, повече от 3-4 (с клизма) няма да види, с този правопис и краснопис! Може по разказвателните предмети да е много на "ти" с материала, ама видя ли "бъг" (бог, разбирай), "гъзообразно състояние на водата" и Емил Димитров-Майстора, одма съм нашила по една единица надолу! #Cussing out
Много сладко.
Наскоро баща ми извади моята учебна тетрадка от трети клас, хм ... даже името съм си сбъркала Embarassed Срам, срам, срам. И ми вика да не се надувам, че ще я запази да покаже на децата ми. ooooh! #Crazy

# 717
Клявки, клявчици и клявкища, днес сте едни такива мили, жизнерадостни въпреки житейските несгоди от всякакъв вид. Усмихвате ме. Нали няма да забравите всред шегите и закачките какъв ден е утре и да се барнете с подобаващи аватари Laughing

Ели Heart Eyes, не се цепи от колектива, усмихни се,  винаги може да е по гадно, ей ме на, виж ме..

# 718
Клявки, клявчици и клявкища, .... Нали няма да забравите всред шегите и закачките какъв ден е утре и да се барнете с подобаващи аватари Laughing

ъъъъ....Рокси...аз не съм точно клявка, но ще ме осветлиш ли? Какво му е специалното на 7 октомври? Да не е това "Ден Х", когато всички трябва да сме със собствени снимки на аватара и то голи?  newsm78 ....аз лично съм навит!  Peace

# 719
Янтре, аз пък от тавана изрових една тетрадка по краснопис на тъст ми, лека му пръст. Такова калиграфско писане е падало с мастило, с нещо като писалка. 1928 година.

Общи условия

Активация на акаунт