През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 853
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Добро ви утро!  Hug

Ники, ако не се лъжа точно тази книжка Бу беше хвалила в една тема в Нашите деца.

Лилибонче, и аз съм намислила пукане на балони с дупета, което ще е част от друга игра. Mr. Green

И аз разбрах за Паола и Поли. Всеки ден следях какво става, макар че не пишех в темата. Чудеса стават, нали?  Grinning Да са живи и здрави цялото семейство и вече всички изпитания да са останали зад гърба им. Едно не разбрах - спасили ли са матката на Поли?

# 91
Благодаря ви отново, мили другарчета.  Hug
Ритко, радвам се, че Лорчето е по-добре. Скоро да й минава, че да разтовари мама от тези лоши емоции. Сега е време за хубави мисли.  Heart Eyes
Светле, преди време си спомням, че една съфорумка беше пуснала някаква онлайн книжка с игри, но не можах да открия нищо в момента. Ти обаче се старай много, че да не откажеш някоя мацка от желанието й да ти стане снаха.  Hug
ЛилибончеHug. Дано да се открие този, който ти образува адреналин в излишество.
Браво и честито на Поли! Дано пред тях с Паола вече да няма никога и никакви тежки изпитания.  Praynig
В този ред на честито - Притенцето се появи!  Grinning
Вчера питах как е болничкото момиченце. Все още е в неопределено състояние. Ту зле, ту с известно подобрение. Дано мъничката малка принцеса се пребори и да радва мама и тате.  Praynig

# 92
  • Варна
Светле приятни приготовления за рождения ден. И за днес прочетох за Поли и Паола и много се зарадвах, следях темата редовно. На Поли са и направили хистеректомия, но важното е, че двете с бебка са добре.

# 93
Дано мъничката малка принцеса се пребори и да радва мама и тате.  Praynig

Дай Боже!  Praynig

А за вас периодът на напрежение е до събота, нали така беше?

Марго, благодаря ти! Hug Да си призная на мен ми доставя удоволствие приготовлението. Общата тема ще е Форт Боаяр.

# 94
Рони,  Praynig за детенцето и всички контактни, дано всичко е наред.
Да е жива и здрава малката Паола   bouquet
Светле, весело изкарване на рождения ден.
И аз вчера си мислих за Асето от Пловдив.
Дара нещо е с пъпки, и не смея да захранвам, а ми се иска.

# 95
Много се зарадвах на новината за малката Паола. Господ чу молбите ни !
Светле, нашите деца май на една дата имат рожден ден ?И ние след малко отиваме да поръчаме тортата за неделя.

# 96
Много се зарадвах на новината за малката Паола. Господ чу молбите ни !
Светле, нашите деца май на една дата имат рожден ден ?И ние след малко отиваме да поръчаме тортата за неделя.

Да, аз помня! Grinning

А аз ще правя тортата - при това най-вероятно два броя! Ама пък ми е кеф.

Мърморанче, а не е ли рано за захранване?

# 97
А аз ще правя тортата - при това най-вероятно два броя! Ама пък ми е кеф.

Е, ти си майстор! Ние ще я поръчаме, че сме с претенции,а и аз не се наемам на повод да правя такива творения. Леле тези Везнички са опасна работа .Косите ще ни белеят май.

# 98
 wavey wavey
Ние сме ОК засега Grinning
много се радвам за Поли newsm44,дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig
На всички пращаме много  love001 и Hug

# 99
  • Стара Загора
Момичета Прити е станала мама на Божидара на 5.10 Heart Eyes
Да е жива и здрава принцесата. Честито Прити..ти успя Heart Eyes

# 100
  • София
Херка,знаем вече ние,Притито ни се похвали в кореместата тема. Laughing

Честит рожден ден ,Прити!Желая ти много здраве и щастие!Хубавите мигове тепърва предстоят !

Моето Жоре е още сополиво - вече 8-ми ден ги точи и взе да ми писва.Цяла седмица пропусна яслата и като гледам и в понеделник няма да иде.

Светле,Ренка,приятни приготовления! Heart Eyes

# 101
  • Стара Загора
Мда Laughing срамът е за мен Mr. Green

# 102
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПРИТИ

# 103
Прити,честит празник bdbaloniВсичко най-хубаво ти пожелавам. Hug

# 104
  • София
Честит Рожден Ден, Прити! Да си жива, здрава и само хубави емоции за цялото ви семейство.

Общи условия

Активация на акаунт