Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 120
  • 389
  •   1
Отговори
# 45
Ох, Ксения скъпа, ако познаваш жените лъвове, трябва да знаеш че са много нетърпеливи.Искат всичко сега на момента!И аз като една лъвица така искам!Докато мъжете лъвове са обратното - те може да искат всичко, но чакат в засада!И когато опасността е отминала, нападат!
На теб поне някой ти звъни... Mr. Green
Защо след като се страхува ме целува толкова ненаситно и страстно?!Защо не можеше да се отлепи от мен, след като не ме иска!Защо ме преследва толкова време и сега избяга!?Даже не иска да говорим!Защо?!

# 46
Ох, Ксения скъпа, ако познаваш жените лъвове, трябва да знаеш че са много нетърпеливи.Искат всичко сега на момента!И аз като една лъвица така искам!Докато мъжете лъвове са обратното - те може да искат всичко, но чакат в засада!И когато опасността е отминала, нападат!
На теб поне някой ти звъни... Mr. Green
Защо след като се страхува ме целува толкова ненаситно и страстно?!Защо не можеше да се отлепи от мен, след като не ме иска!Защо ме преследва толкова време и сега избяга!?Даже не иска да говорим!Защо?!

Mr. GreenПознавам ги добре лъвиците, но ако те успокоява, овенките са още по-нетърпеливи. Laughing
И аз се питам защо му трябваше да ме разпалва за да ме остави после, но пък като се замисля, предпочитам се разпалена. Laughing Вечната борба между чувства и разум. Това е неизбежно. Ако са силни чувствата, ще надделеят над разума.

Прояви малко женски мазохизъм! Получавай удоволствие от тъгата си! Аз лично си изкарвам яда на велотренажора- полезно е и за психиката, и за здравето, и за фигурата. Laughing Нощем тихо си поплаквам и после се чувствам преродена.

# 47
Аз отдавна не плача за мъже!И за този няма да плача, защото няма за какво!Просто се чувствам тъпо и унизително!Яд ме е на него, че постъпва така!И доколкото се познавам, когато се видим, ще се ържа адски студено и високомерно, защото е нагрубил достойнството ми!Просто съм такава, даже може и да го подмина...Не мога да преглъта себе си, а и едва ли има смисъл.Щом като той може и аз мога!И ще го докарваме от инат!Поне това го имаме в изобилие!Само, че докога ще е така...

# 48
Вземи пий 2-3 бромхексина и после сподели има ли ефект, че се вълнувахме тук по едно време.

Бромхексина е хапче за кашлица Joy Joy Joy

# 49
Аз си мисля че всичките проблеми идват точно от този инат и игри на гордост. Много са силни при лъвовете и ако не са ми се получавали с тях отношенията, то е точно от това. Те си играят на горди, а аз достатъчно уважавам себе си за да падам на колене. Убийствено е за всякакви чувства.
Не се дръж студено! Бъди себе си, естествена, само не пресилвай нещата и не му се слагай без да го е поискал!

Аз си поплаквам с удоволствие. Когато плачем обичаме още повече. А и не виждам смисъл да крия чувствата и от себе си. Той не знае за сълзите и слава богу. Те са си за мен.

# 50
Ами не знам при него дали е от инат или от страх!Обаче, аз мразя да ме правят смешна.И не знам как мога да се държа естествено, когато нещата са такива!И какво да очаквам, той да ме поиска пак!А защо само когато той поиска?!Когато аз го искам, къде е?Защо се крие!?Това ме дразни!Пък и едва ли ще ме поиска отново...това ме натъжава..

# 51
  • София
Ами не знам при него дали е от инат или от страх!Обаче, аз мразя да ме правят смешна.И не знам как мога да се държа естествено, когато нещата са такива!И какво да очаквам, той да ме поиска пак!А защо само когато той поиска?!Когато аз го искам, къде е?Защо се крие!?Това ме дразни!Пък и едва ли ще ме поиска отново...това ме натъжава..
Сърби, боли, драго ми е...
Ти на ясно ли си всъщност какво искаш?
Струва ми се, че не, защото ако беше, нямаше да ти се наложи да опреш до форума.
Тук няма погрешно решение, има решение с "акъл".

# 52
Той не те прави смешна- не го приемай така! Това е неговата защитна реакция. Той също се бори със себе си и не можеш да го виниш. Има всички основания да се държи така и да се пази от греха който може да ви съсипе живота. Вероятно го прави единствено от чувство към теб с цел да те предпази и да не разрушава щастието ти.

Малко е глупаво като щраус да заровиш главата в пясъка, но това е типична мъжка реакция. Ако си по-мъдра, не го прави и ти! Защо когато той поиска? Ами именно за това, че той по-трудно се бори с ума си и по-трудно се оставя на чувството. Ако не успее да се пребори, ами какво пък, значи такава е била съдбата. Ще утихне вероятно с времето и твоето.

# 53

МислИ в тази посока, последното изречение го зачеркни.
Разбрала си, че си желана, спечелила си. Ако не си готова да зачеркнеш сериозната си връзка, това е реалния ти изход. Другото са вкарване във филми и подсилване на емоции, които ако не ги храниш или се разсейваш с нещо друго, ще отшумят.
Ако ли пък не, ако чак толкова ви е писано да сте заедно, и хич да не го мислиш , пак ще стане, така, че спирай киното в най хубавата му част.

# 54
Мерси!
Наясно съм какво искам и ако беше прочела по-внимателно, щеше да разбереш какво ме обърква и защо се тормозя!Ако не си разбрала повтарям: Искам го адски много!Но той се отдръпна и не знам дали е завинаги или за момента!Ако е завинаги ок, ще го преживея, но ако е за момента, бих се почувствала като на повикване!Това ме обижда и ме дразни!Защото или ме иска или не!Той казва, че е по-добре да не се виждаме насаме, защото не може да устои и се крие!Това също ме дразни!Защото хем не може да устои, хем пък и не иска да бъде с мен!Трябва да ти е ясно, че тука разумът много добре си го чувам, но не искам да го слушам!

# 55
  • София
Четох внимателно Wink
Искаш да си вярна на своя човек, желаеш безумно другия, иска ти се да се пуснеш по течението, не знаеш той какво си мисли и т.н.
Мисълта ми е, че ако беше 100% сигурна, че искаш да затвориш очи и да се хвърлиш с главата на долу, вече щеше да си го направила.
Все ми се струва, че все още нещо те спира.
Или греша?
Ако не съм разбрала правилно, извинявай.
Жокер за лъв - подаваш по малко, но не казваш нищо съществено преди той да си смъкне картите.
Не исках да те обидя, опитах се просто да ти подскажа да вземеш твърдо решение какво искаш ТИ!

# 56
Той и сам не е наясно завинаги ли е или за момента. Така му подсказва съвестта сега, затова така реагира.
Ти си в по-изгодна от мен позиция защото имате възможност да се виждате. Ако наистина го желаеш, остави да го чете в очите ти! Дръж го "на ръба" и колкото по-дълго и мъчително е, толкова с по-голяма сила ще изригне и ще помете всички задръжки.

# 57
Ами няма как нещо да направя, понеже той се е забил в тях и не иска нито да се чуваме, нито да се виждаме!Не иска да се обади!Това ме спира!В крайна сметка не мога да го накарам насила!
А колкото до играта на ръба, мисля че няма да има ефект, ако на него вече му е минало желанието!Това се питам аз?!Дали той иска или твърдо е решил!Понеже той не ми дав аникакви отогвори си мисля че не иска и му е писнало!

# 58
Ами няма как нещо да направя, понеже той се е забил в тях и не иска нито да се чуваме, нито да се виждаме!Не иска да се обади!Това ме спира!В крайна сметка не мога да го накарам насила!
А колкото до играта на ръба, мисля че няма да има ефект, ако на него вече му е минало желанието!Това се питам аз?!Дали той иска или твърдо е решил!Понеже той не ми дав аникакви отогвори си мисля че не иска и му е писнало!

Виж той може и много твърдо да е решил, но пак да те иска повече от всичко. Попитай сърцето си и сама ще си отговориш че е така. Не ти трябват неговите отговори. Не мисли за неговите чувства, а за своите!
Може да се е скрил сега, но не може да се крие вечно. Все пак има роднинска връзка и рано или късно ще се видите.

Колкото до твоята борба между чувства и разум, мога да ти кажа от своя житейски опит, отдавна се научих, че всичко трябва да се преценява със сърце. Животът тече, много неща се променят и един ден жестоко ще се съдиш за неизживяното щастие поради някакви скруполи. Защото младостта е кратка, а любовта не се среща на всяка крачка. Един ден ще разбереш че всичко, за което има смисъл да се живее, е това изгарящо любовно чувство.

# 59
Лудост е , да . И то от най - страшната ... и най - хубавата в същото време .
Случвало ми се е ... знам какво е ! Само , че на нас не ни стигнаха силите да се противопоставяме ...
Колкото и да се опитвам да си набия в главата , че е голяма грешка и , че го искам само защото е коренно различен от мъжа ми , аз най - добре си знам каква е истината ...
Освен това продължи дълго време . Живота ми се обърна на опаки - ходех като пияна и изглеждах като дрогирана . На делови срещи се хващах , че въобще не слушам какво ми говорят ...Спасиха ме приятелките ми , а и това че вече не искаше да ме дели с никой  Confused Избора просто беше ясен .
Оттогава мина доста време , обаче трудно се забравя . Няма ден да не мисля за него , но явно така ще си живея !
И все пак - радвам се , че това се случи . Щях да страдам много повече , ако не го бях имала ... Мога много да пиша , ама ...

Общи условия

Активация на акаунт