Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 121
  • 389
  •   1
Отговори
# 300
Проблемът е в това, че искам точно този човек!Не искам други!
Толкова ли е непонятно!

Ами досега да си беше решила сто пъти проблема, изконсумирай си страстта точно към този човек, хем ще ти олекне, хем може и пък да се разочароваш и досега да ти е минало. Обикновено подобна страст се изпарява също толкова бързо, колкото и е дошла. Скоро разбираш, че с въпросният човек нямате нищо общо и дори започваш да се чудиш какво изобщо ти е харесвало в него. Ако не стане от първия път, с времето със сигурност ще отшуми.
Единственото обаче, което правиш ти е да продължаваш да се самонавиваш, така се закопаваш още повече.  Peace

# 301
Ох, не издържам вече ooooh!Литъл_рабит, нали това е проблемът, че той се отдръпна и сега така запалената страст, не може да бъде изконсумирана, а само ме изгаря!И затова си вкарвам какви ли не филми!Защото той се плъзна по тъча, а уж и за него било същото като за мен!

# 302
Ох, не издържам вече ooooh!Литъл_рабит, нали това е проблемът, че той се отдръпна

Измъкнал се бил... толкова ли не можеш да го срещнеш "случайно". Доколкото разбрах си му писала смс-и, това е било голяма грешка от твоя страна, затова се е покрил.

# 303
Довечера му отиваш на гости по организъм , хвърляш му се на врата и квото има да става да става, че то твойто в драма се превърна ooooh!

# 304
Ок, знам че беше грешка, но не мога да я променя и няма как да го срещна случайно, щото трудно се движи в момента.Пък и след тази грешка с 4те смса, които му изпратих, какво ще му кажа: Искам да те чукам, а ти искаш ли? Mr. Green
Абе много тъпа ситуация!И сега се спотайвам, белким забрави за моментното ми изпростяване, щото съм сигурна, че ако не му бях писала, щеше да я друго яче работата, ама кво да напрая, изглупях като децата!

# 305
Изобщо не се свежда всичко за мъжете до е**нето, защото в такъв случай братчеда до сега да я е праснал.
Жалкото е, че доста често жените си търсят други наименования на собственото си желание именно за е****е.

# 306
страст най-добре си трай, остави го да се съвземе, и забрави за смс-ите, освен ако не искаш да го отблъснеш тотално. Насочи си вниманието над нещо друго и остави нещата да се развият по естествен път, без да се натрапваш.

# 307
Ами да и аз така мисля да направя и вече четири дена не съм му напомняла за себе си.За мен това е истинско мъчение, имайки предвид че съм свръхемоционална натура и винаги искам нещата да стават сега и веднага!Обаче, си мисля, че каквото и да направя вече всичко е изгубено, т.е. той повече няма да ме погледне така както преди.
А що се отнася до това дали на жените им стиска да си го призная онова за е*ането, на мен ми стиска и никога не съм се притеснявала да си го кажа, дори понякога и в прав текст, за да няма недоразбрали, които да си мислят, че съм влюбена в тях.
За НЕГО ситуацията щеше да е като всички останали мъже, ако не беше тая роднинска връзка, така че и той е в кюпа.И даже съм очудена, че го удари на съвест и скруполи, понеже го познавам и не е от тез хора, дето ще се поколебаят, ако искат нещо да си го вземат.

# 308
Ами сега като е трудно подвижен, е моментът. Няма къде да ти бяга.   Laughing

# 309
За НЕГО ситуацията щеше да е като всички останали мъже, ако не беше тая роднинска връзка, така че и той е в кюпа.И даже съм очудена, че го удари на съвест и скруполи, понеже го познавам и не е от тез хора, дето ще се поколебаят, ако искат нещо да си го вземат.

Да, вероятно за скруполи става въпрос, но ако страстта ви е била взаимна и силна, ще загърби скруполите, вярвай ми, сега е твой ред да се покриеш, ако искаш да го хванеш.  Wink
Нещо забавно: http://news.plovdiv24.bg/113195.html

# 310
Страст, що не си направиш един блог, а?

# 311
Ами тя и любовен роман може да напише вече   Joy Joy Joy

# 312
  • sofia
А мъжа ти кога се връща?
Устискай до тогава и си го "изкарай" на него.
При мен работи този метод.

# 313
Енциклопедия на една женска изневяра. Бестселър, ако е книга. Бест-нам-кво-си, ако е блог...
Понякога, четейки тази тема, се сещам за филма с Гибсън "Какво искат жените". Бих се побъркал, ако мога да им чета мислите, честно....

# 314
А мъжа ти кога се връща?
Устискай до тогава и си го "изкарай" на него.
При мен работи този метод.

Уфф ! Не става ! На мен ми каза, че иска братчеда и никой друг ... твърдо  Peace

п.п. Не пиша по темата - информирам Веси1.

Общи условия

Активация на акаунт