Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 102
  • 389
  •   1
Отговори
# 345
Проблемът не е в липсата на секс, нито в качеството му. По принцип някой, който не е преживял подобно нещо, трудно може да го разбере. Дори при тези обстоятелства предполагам сексът със съпруга е зачестил. Нещо като обсебване си е, затова моята препоръка е, да изчака момента и да си изконсумира страстта, по-добър лек няма.  Peace

# 346
Тъй, тъй и аз тъй си мисля да направя, пък то не се знае, може да ми мине, докато/ако дойде тоз момент с изкосумирването Mr. Green
Иначе с мъжо се много страстни, особено сега, комшиите как не са се оплакали още не знам Mr. GreenОбаче понякога ми идва да крещя, само че не неговото име и си замълчавам...Много ли е тъпо?!Поне е нещо!

# 347
пък то не се знае, може да ми мине, докато/ако дойде тоз момент с изкосумирването Mr. Green

Знам ли, може и да имаш късмета да ти мине.  Wink
Е, все пак внимавай мъжът ти да не се усети, няма да му е приятно, ще е много тъпо от твоя страна да се издъниш, той не е виновен с нищо, гледай да не му причиниш болка, няма смисъл. Пък и ще се вкараш в излишни драми.  Peace

# 348
Благодаря ти литъл_рабит Hug
Внимавам, аз Simple Smile На моменти като си помисля, ми става...веднага...хахах...Оле пак изпростях Mr. GreenИ в крайна сметка няма да с евиждат днес, защото ТОЙ имал някаква работа, много неотложна...Явно не е готов за среща с врага Mr. GreenОх, Божкеее...Значи, наистина ме е харесвал и сега наистина му е гадно ooooh!
Ще го излекувам само с безразличие, за да спре да се тормози милото ми лъвче Mr. Green

# 349
Ще го излекувам само с безразличие:mrgreen:

Това е най-сигурният начин.  Wink

# 350
страст, има решение за теб, но май смелост не достига...
А понякога, за да е щастлив човек, трябва да прояви смелост.
Бих те посъветвал да действаш мъжката и да съсечеш гордиевия възел, в който си оплела мъжа ти, братчеда и себе си... но ти си жена, не мога да очаквам, че ще действаш като мъж...  Wink

Лично на мен би ми било трудно да се пържа на твоя огън - или скъсвам веригата, или елиминирам миража...

# 351
pronobis, ти сега не я пришпорвай, за къде да бърза, както е луднала в момента най-много да оплеска работата, трябва малко търпение, въпреки пърженето, вярно не е лесно.

# 352
pronobis, ти сега не я пришпорвай, за къде да бърза, както е луднала в момента най-много да оплеска работата, трябва малко търпение, въпреки пърженето, вярно не е лесно.
Зайче, аз не я пришпорвам... дрънкаме си тука... доколкото съм опознал жените от моя скромен опит, а и авторката сама е споделяла в темата, като пише тук, й олеква...

Ако питаш мене, аз съм за братчеда да го издуха, а жената да се кротне и да се върне при мъжа си... но хепи енд-а не винаги е хепи...  Wink

# 353
Хахах, да най-много да оплескам цялата картинка LaughingТака, че по-добре да спра за известно време да полудявам Mr. Green Очертава се момент, в който ще имаме май нужда един от друг, в бъдещето, така че ще чакам, да видим какво ще стане.Ако пак нещо отвори темата или ми посегне, ще решавам на момента, ако не - няма какво да решавам, просто продължаваме напред и скрепяме рода по-здраво Mr. Green

# 354
Хахах, да най-много да оплескам цялата картинка LaughingТака, че по-добре да спра за известно време да полудявам Mr. Green Очертава се момент, в който ще имаме май нужда един от друг, в бъдещето, така че ще чакам, да видим какво ще стане.Ако пак нещо отвори темата или ми посегне, ще решавам на момента, ако не - няма какво да решавам, просто продължаваме напред и скрепяме рода по-здраво Mr. Green
Хех, змия в пазвата си ти за въпросната рода...  Mr. Green
Палава by nature...

# 355
  • Варна
страст Зае*и го това чакане! Кога е това "бъдеще", дето ще имате нужда един от друг? След няколко месеца? Ти представяш ли си докъде ще си стигнала в чувствата си, след тези месеци на копнеж и мечти по братоведа? Тогава и да искаш, няма да можеш да се измъкнеш и със сигурност ще объркаш много съдби. Прояви малко разум и си натисни парцалките, грубо казано.   bouquet

# 356
Ами, май така излиза, колкото и да не ми се иска да си го призная Mr. GreenОбаче не съм виновна само аз NaughtyОт доста време ТОЙ ми правеше намеци/като първо си мислех, че ме пробва/.И преди да станат всичките тези неща, ама точно една вечер преди това, ми обясняваше как в живота понякога нещата просто се случвали и никога не можем да бъдем сигурни какво ще ни се случи, и дали няма да изневерим на човека до нас, колкото и да го обичаме.После като го питах, това ли е имал предвид, което в последствие се случи, отговори положително. Явно и за него нещата стоят както и за мен, обаче...И на него много добре му е ясно, че си падам малко мръсница и понякога едвам се сдържам, ама пусти му и лъв, като ме предизвиква!Сега ще си ходи гузен! Crossing ArmsИ на мен ми е гадно, но се старая да го забравя, въпреки всичко. А съм сигурна, че след време пак ще ми изскочи с някоя мъдра мислА и тогава вече ще го откъртя яко, щото не може той така да се заиграва и после да се скрие като в оная детска игра КЪЩИЧКА!

# 357
Проблемът е в това, че искам точно този човек!Не искам други!
Толкова ли е непонятно!
Обикновено подобна страст се изпарява също толкова бързо, колкото и е дошла. Скоро разбираш, че с въпросният човек нямате нищо общо и дори започваш да се чудиш какво изобщо ти е харесвало в него.

с други думи проблема е в главата на страстната

няма страшно - мъжете сме великодушни и изпълнени с разбиране в такива ситуации
все пак ако единственото решение е консумация даваме благословията си, така че страстна сподели с мъжа си терзанията си

# 358
Само 1 минута ми трябва с твоя мъж. И след това на сцената да дойде Дървения Господ, начевайки с брат'чеда-съблазнител...
Всичко ще дойде на мястото си.

Ай, отърсвай се от това, че се замислих и над това, че работиш. Дано не си зъболекар и да попадна да ми правиш зъб в това състояние, че ще ме докараш до това...

# 359
Не съм зъболекар, но ако бях всичките ти зъби щяха да са познай в каква форма  Mr. Green!хахах
И какво го оплаквате горкия ми мъж?!И той едва ли ще ми е верен цял живот! След някоя друга годинка, като хукне по някоя фуста, кой тогава ще му каже, горката ти жена,а?!Аз съм реалист и ми е ясно, че няма чак пък толкова верни мъже, особено от нашите поколения!Така, че айде моля моля!Пък и работата му е такава, че ако тръгна да се замислям дали е ходил или не е досега, ще тряа да си тегля въжето!Предупредила съм го да прави каквото ще прави, само да не разбирам и да не ми носи болести! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт