Есента си наближава на Януарска мама тежичко й става - 22

• 26 508
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Simple Smile Evka не се притеснявай за варицелата,на нас бременните нищо не може да ни стане точно по това време на бременността. Hug

Лека нощ майчета.Отписвам се от тая тема и утре ще се запиша в новата Simple Smile Joy Grinning

# 736
Добро утро, момичета.Поднасям ви сутрешно кафе

Според мен книжките във вестник Стандарт са пълна глупост на цена 3.50, няма смисъл да купувате, по-добре си вземете някакво бебешко списание за тези пари.Гледам, че рекламират новия брой на списание Моето дете, там ще има рамка за снимка и книжка с идеи и съвети за най-важните детски празници.

# 737
Добро утро на всички!
Искам да попитам някой виждал ли е есенния брой на списание Моята бременност, защото мисля, че вече би трябвало да е излязъл а никъде не го намирам. А за книжката към стандарт вчера от вас научих, че ще има такива книжки няколко поредни четвъртъка и се глася до ходя да си купя дано става за четене, че по цял ден в къщи е голяма скука.

# 738
утре ще се запиша в новата Simple Smile Joy Grinning[/color]

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Моля, всички момичета, които са се включили за първи път в тази тема и не са вписани на 1 стр. - да го направят на ЛС на този акаунт. Както и ако има промени в щъркелчетата при другите момичета......Благодаря!

# 739

Добре дошла.Но нека да уточним нещичко : Миличка тук е темичката на мами очакващи бебчетата си през януари 2010.
Ти бременна ли си с второ момченце или вече си го родила през януари.

[/quote]

Как ми се иска да го бях родила вече.....но не, точно тогава трябва да се появи 22.01.2010 г.
Надеждата ми беше да е малката принцеса на мама,но какво пък няма да има нашата тежка женска участ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт