Чуденки

• 15 102
  • 267
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Чудя се, защо съфорумките ми, вместо с кратък член, членуват с пълен,
но никога вместо с пълен - с кратък.
Аз имам проблем с това, но най- вероятно при мен е професионално изкривяване. Както и необичайната пунктуация- използвам много тирета и повечко запетаи.

# 151
  • Насред хаоса
От известно време се чудя и защо котката ми само ме дебне къде ще седна и после с всички сили драпа да се настани до мен независимо колко е малко мястото. И даже да ме изгони от това място.

# 152
Бадемов цвят, да нямаш някаква болежка, или си бременна ...

Аз се питам защо педиатрите са едновременно и лични лекари, защо нямат определен лимит пациенти, които са способни да познават и обслужват качествено...?
Защо лекарите, които имат частни практики са допускани да работят и в "държавни" болници?

На фона на тези сериозни въпроси се чудя и дали слоновете се разболяват от хрема, имат ли сополи, дали им се запушва носът newsm78

# 153
  • Насред хаоса
Пумукъл, нямам болежки, не съм и бременна (надявам се). А тя прави така само когато сме си двете вкъщи и няма друг. Дали търси близост или чисто и просто с котешкия си инат е решила непременно да ме изгони от местенцето ми, за да се настани само тя?

# 154
От известно време се чудя и защо котката ми само ме дебне къде ще седна и после с всички сили драпа да се настани до мен независимо колко е малко мястото. И даже да ме изгони от това място.

Laughing Laughing Laughing Сега си спомних една вечер бяхме в 1 приятел на гости, ние седиме по столовете а тои се излегнал на дивана, пииваме и хапваме.
По едно време кучето му(умря по нелеп начин горкото) пясъчен боксер се намести до него на дивана, отначало лека полека, оглеждаики се гузно, а след това направо си легна успоредно на него и си запря краката в стената и почна да бута домакина към земята, а ние през това време се скъсахме от смях.
Голямо шоу настана. Laughing Laughing Laughing

# 155
Не се чуди котката . Усеща те теб като най- близка и моята така прави!
А , аз се чудя защо моята спи на главата ми , в последно време Mr. Green Joy

Чудя се докага ще слушам :
"Те ограбиха държавата!" Това го знаем !
А кога ще действаме?

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 22:26 от Aнна

# 156
На фона на тези сериозни въпроси се чудя и дали слоновете се разболяват от хрема, имат ли сополи, дали им се запушва носът newsm78
JoyМоже би понякога някъде по трасето се запушва.

# 157
  • Насред хаоса
JoyМоже би понякога някъде по трасето се запушва.
Това пък ме хвърли в чуденка какво става, като кихне. Не ща и да знам.

# 158
 hahaha Това пък мен ме наведе на въпроса какво става, ако пръдне?  Joy Joy Joy

# 159
Чудя се какво удоволствие му доставя на жирафа, да си почиства носа и носната кухина с език.

# 160
То може да не му доставя удоволствие, ма като си няма пръсти да си прави топченца  Mr. Green

Аз от 2 дена се чудя къде вкъщи синът ми си е заврял 240 мл. шише за вода  Rolling Eyes Laughing Той естествено няма как да ми каже, но затова пък съпричастно търси заедно с мен  Laughing
Питам се защо не са ми превели майчинството, съответно как ще избутаме месеца?  Thinking

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 22:29 от Пумукъл

# 161
  • пак там
Аз имам проблем с това, но най- вероятно при мен е професионално изкривяване. Както и необичайната пунктуация- използвам много тирета и повечко запетаи.

Ако може некоректен въпрос в стила на темата  Mr. Green: Чудя се коя професия предизвиква такова изкривяване, което да се отразява на правописа?

# 162

Ако може некоректен въпрос в стила на темата  Mr. Green: Чудя се коя професия предизвиква такова изкривяване, което да се отразява на правописа?

Журналистика. Писане по много, и в срокове.  Mr. Green

# 163
  • забравих си мисълта...

Бадемов цвят, веднаж четох някъде за котки-господари. Котки, които се стремят да си присвоят любимото място на стопанина и още други от този род имаше в статията.
А аз се чудя, защо от толкова време нямам в E-Mail-a си известие за нови отговори от тази тема.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 22:07 от Venetta

# 164
Чудя се как изглежда китайска клавиатура или джи ес ем?Нали, имат 500 йероглифа? newsm78 И пишат ли на латиница? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт