Чуденки

• 15 190
  • 267
  •   1
Отговори
# 210
Сега бледата кожа е знак,че седиш по цял ден в офис,нямаш време за отпуски.и ит.н.Т.е налага се да работиш.
Тена предполага повече пари ,време, почивки...

Докато едно време тен са имали работниците по полето,а благородниците са стояли на сянка , демек ,не са работари...

второто го знам, а първото е доста логично  Thinking
аз съм с бяла кожа по принцип, и забелязвам, че хората над 40г я хвалят, а тези под- ме харесват повече с лек тен  Laughing

# 211
  • somewhere over the rainbow
Имам две чуденки:
1. Ако една муха е в колата и стои на едно място във въздуха, тя всъщност лети ли със скоростта на колата?

2. В кой подфорум да се изкажа, та да понатрупам малко точки, че не мърдат /въпрос, породен от една съседна тема/?

# 212
Защо мъжете правят всичко на своя глава? Много ми е интересно....

# 213
Имам две чуденки:
1. Ако една муха е в колата и стои на едно място във въздуха, тя всъщност лети ли със скоростта на колата?

Не вобще не лети даже, нали " стои на едно място"  Laughing

# 214
  • някъде ... тук ...
1. всичко е относително, N_A_N™
2. виж в съответния подфорум Wink

Трейси, защото не са си намерили майстора Twisted Evil

# 215
1. всичко е относително, N_A_N™
2. виж в съответния подфорум Wink

Трейси, защото не са си намерили майстора Twisted Evil

Оооо в моя случай ще си го намерят  Mr. Green Но при положение, че знаят, че ще го намерят, що пак си правят каквото си пожелаят  Crossing Arms

# 216
От вчера се чудя дали ще ми затрият законно неизполвания платен отпуск за предходните години и не само се чудя, ами съм и бясна  Whistling

# 217
Чудя се кога работите всички като цял ден висите в този форум, че и заплати сигурно ви дават?! Mr. Green Дори и тема смятах да пускам по въпроса  Crazy

# 218
Хахах и аз съм се чудила...  Laughing
Но и аз съм от работещите  Laughing
И ми прави впечатление, че по-голямата активност е точно през работно време.
След 18:30... слаба работа  Grinning

# 219
Чудя се кога работите всички като цял ден висите в този форум, че и заплати сигурно ви дават?! Mr. Green Дори и тема смятах да пускам по въпроса  Crazy

Ааа, не съм от тях  Crossing Arms Гледам си детето  Wink

# 220
Добре, да допълня- и чудя се кой ви гледа децата като цял ден висите във форума?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 221
BENI MAMA, ССФ е мултифункционална  Laughing

# 222
Добре, да допълня- и чудя се кой ви гледа децата като цял ден висите във форума?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз се чудя  Laughing

# 223
Бабите и дядовците, понякога комшиите.  Децата ни си играят по цял ден ту у тях, ту у нас.Mr. Green

# 224
Моят сам се гледа, аз само му хвърлям по едно око...

Общи условия

Активация на акаунт