Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 56 940
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За мен това не е стимул. С Дияна сме се разбрали, че за нищо, или почти нищо, няма да си поставяме условия. От вида на "аз ще направя еди какво си ако ти направиш това или онова". А за плащането... няма да коментирам.
Преди години пътувах към Ст. град и слушах две студентки да си говорят. Едната каза "чичо ми каза, че ако завърша семестъра с 6 ще ми подари почивка на Палма Де Майорка". Студентката го каза като нещо напълно естествено.

Сега 2лв за шестица, после почивка на Палма Де Майорка Simple Smile

# 181
  • София

Сега 2лв за шестица, после почивка на Палма Де Майорка Simple Smile

Еволюция.  Wink

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ИСКРЕН!

Моят син би поискал това за р.д., но вече мина.  Crossing Arms
 Малко ви позагубих, после ще се върна назад! И ние имаме модул туризъм, дори ще е съвсем скоро - до Сандански за 3 дни. Гласувахме на родителската среща и нашия клас май няма да се включи, ще караме на съботни екскурзии.
 Много са ми странни някой задачи, като тази от помагалото по математика на стр.18: "Задай въпрос към всяко пресмятане".

# 183
Преди години пътувах към Ст. град и слушах две студентки да си говорят. Едната каза "чичо ми каза, че ако завърша семестъра с 6 ще ми подари почивка на Палма Де Майорка". Студентката го каза като нещо напълно естествено.
Това сериозно ли? Shocked
 Представям си какви дарове са предшествали, щом се е стигнало до почивка на Майорка. ooooh!
 Вкъщи тези въпроси не са се дискутирали под никаква форма...никога не ни е идвало и на ум.

# 184
  • София
Amaretto, блягодаря.  Hug
А какво е това чудо ? Извинявай за невежеството ми ...

# 185
  • София
И Монката го иска този Батъл страйкър, но за Коледа. Жгмъц, на мен ми прилича на пумпал, който се изстрелва, ама честно казано и аз не знам какво е.
Твърдо съм против даване на пари срещу оценки. Аз постоянно обяснявам, че не държа само на 6, по-скоро искам да виждам желание за научаване. Насърчаване ще има, но не чрез пари.

# 186
 Жгмъц, това е пумпал с изстрелвачка  Joy и това, което се слага на пръстите, движи пумпала насам натам. Аз купих само пумпал, толкова е заслужил, но така не е интересно.  Confused. Цялото струва около 35лв.

# 187
Преди седмица някъде Сиси ми сподели, че на едно нейно приятелче набор му плащали по 2 лева за шестица. Снощи каза, че на още доста от съучениците и родителите им ги възнаграждават парично за шестиците в бележниците. Спорили т.е. тя спорила с част от тях, но я усетих, че не е убедена...парите са си пари.
Какво мислите за това?
Твърдо против, никога ама никога няма да го направя и няма да позволя да го направи някой с мойте деца.
Калина се върна с 5 по БЕЛ. По математика 5 и по БЕЛ 5, а толкова мн учим заедно оффффф Crossing Arms

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 13:50 от ReaNora

# 188
  • област Софийска
Преди седмица някъде Сиси ми сподели, че на едно нейно приятелче набор му плащали по 2 лева за шестица. Снощи каза, че на още доста от съучениците и родителите им ги възнаграждават парично за шестиците в бележниците. Спорили т.е. тя спорила с част от тях, но я усетих, че не е убедена...парите са си пари.
Какво мислите за това?
Не съм никак съгласна с това. Моя бивша колежка така плащаше шестиците на сина си, ама по-тънко минаваше - с по левче  Grinning Майтапа настрана, но не одобрявам подобни методи. Както казва жгмъц , току виж се покачи цената на шестиците... И при нас го няма това: ако ти направиш еди-какво си, аз ще направя еди-що си. Няма и да го има.  Naughty
Довечера съм на родителска, мразя да ходяяяяяяяя  smile3511 Седи се минимум по час и половина и ме заболява главата.
И да задам едно въпросче относно домашно по Околен свят. Имат за домашно 4 и 5 стр. от учебната тетрадка. Айде, родословното дърво ще го направим. Но има задача Напиши основните права на членовете на твоето семейство. Вашите деца какво са писали в тая задача (за който го е минал)? Айде, задълженията са ясни, но правата  newsm78

# 189
  • sf
ние написахме следното:
Права на Таткото: Да се наспива добре, да получава вкусна вечеря.  Mr. Green
Права на Мама: Да си пие кафето на спокойствие , да има време да шие гоблени, да излиза веднъж месечно по женски. Като тез ми права май са повече теоритични,отколкото истински,ама карай  Thinking
Права на Вероника: Да получава добра храна и грижи , разходки и игри в парка, всеки ден по 1 час Тв и компютър.
Права на Викторчо: Да получава добра храна и грижи и всекидневни игри и разходки.  bowuu

# 190
Твърдо съм против даването на пари като стимул за учене. Ако от сега започнем, до къде ще стигнем в големите класове - не ми се мисли. ♥♥рина - ние това го минахме, и доколкото си спомням беше писал - да гледа телевизор, да ходи на риба и т.н, наистина не може човек да измисли нещо умно човек за правата... Laughing

# 191
ReaNora и ние следпървата  6 -ца сега две петици и рев #Crazy
Напоследък наистина е много разсеян . По български правим диктовка казва едно пише друго.
Рина и на мен ми прозвуча доста тъпо думата "ПРАВА"  newsm78 по околен свят.
Flash според мен е нож с две остриета,колкото може да стимулира толкова и да навреди.Не давам имаме друг стимул,като например че иска да се справя, чувства се уверен като успее да реши или напише нещо ,което му е трудно.

# 192
  • област Софийска
Благодаря ви, момичета  Hug  bouquet
То е чак за понеделник това домашно, ще го мъдрим уикенда, но ми дадохте насоки  Hug

# 193
Награди за отлична оценка не даваме и няма да има такива и в бъдеще. За положеният труд награда е самата шестица. Отделно смятам да не правя драми и ако оценката не е 6.

# 194
ReaNora и ние следпървата  6 -ца сега две петици и рев #Crazy

При нас никакви драми, изобщо не може да разбере , че е важно да има отлични и няма никакъв стимул да е така. Учи със желание, но все и е едно каква оценка има, смятам да не и давам много зор. Колкото - толкова. Важното е да са ни живи и здрави. Не можем да сме като всички  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт