Вече се чувствам по-голям - ВТОРОКЛАСНИК съм засмян

• 57 201
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Днес купих 2-ра част на "Човешкото тяло" Mr. Green голяма глупост...........едва ли ще купя 52бр по 6лв. та това са много, много пари. Във ВЕГА ( детски магазин във Варна) има по 6-10лв. половин тяло hahaha торса само hahaha на мъж............

# 466
ЛУЛУречника по български е този но още не съм го купила малко множко ми се вижда
http://www.helikon.bg/books/149/12372_nov-pravopisen-rechnik-na- … arskiia-ezik.html

Аз го купих, но според мене, обясненията в началото са на доста висок стил, ако трябва да избирам сега, бих взела от  тези по-ефтините, които са за ученици!

# 467
  • област Софийска
Ива си направи устата веднъж-дваж, ама не мисля да давам по 6 лв. за въпросните списания. Като разбра колко струват, май сама се отказа.

# 468
  • София
И аз го купих, човешкото тяло, съвпаднаха двете части на мъжа, прочетох, че някои не съвпадат...  Wink

Току що ми съобщиха, че до петък трябва да дам 2лв. за поредната тетрадка по "безопасно движени" или нещо от сорта ...  ooooh! Сега, очаквам и 10лв. за закона за движение по пътищата да поискат. Чудя се дали няма и шофьорски книжки да им издадат на края на уч. година...  Mr. Green

# 469
жгмъц нашето -човешко - мъжко-тяло несъвпадна и с голям зор го наместих Laughing
На нас още не са искали такива неща, за сега..........

# 470
  • област Софийска
И ние купихме въпросните тетрадки за безопасно движение. Но госпожата предложи още миналата година да се купи по една на чин, т.е една тетрадка за две деца. Едното упражнение попълва едното, другото - другото дете, за да няма сърдити. Тази година по същия начин процедираме.

# 471
  • No Line On The Horizon
Благодарение на темата за шините днес най-накрая се обадих да й запазят час в Стоматологиите, за да я види ортодонт. Мъка ми е като знам, че ще трябва да носи шини, но по-добре сега тях, от колкото като мен да носи брекети на стари години. Малка й е челюстта, също като моята и има проблеми с захапката.

# 472
Благодарение на темата за шините днес най-накрая се обадих да й запазят час в Стоматологиите, за да я види ортодонт. Мъка ми е като знам, че ще трябва да носи шини, но по-добре сега тях, от колкото като мен да носи брекети на стари години. Малка й е челюстта, също като моята и има проблеми с захапката.
хубаво си направила, Калина ги носи с мерах и направо си се перчи с тях..................хич не я е срам и покрай нея мн деца искат шини или вече са им сложили.

# 473
Моя хубавец от понеделник е болен - гнойна ангина Sad
Добре че вече не вдига температура, иначе в началото беше страшно... Цяла седмица не е на училище. Госпожата ми каза какво ще взимат през седмицата и от утре смятам сериозно да се заемаме за да не изостане. Иначе до момента има 10 шестици в бележника - умник ми е той. Какво ще правя с това негово постоянно боледуване обаче не знам. Тази уч.година вече за втори път отсъства.

# 474
И аз трябва да водя Лъчи на ортодонт и хем имам приятелка, хем все отлагам. Наистина трябва да ходят навреме. Големия носи веднъж шини и определено имаше ефект - горните му зъби се наредиха супер, сега чакаме да му порастнат и останалите зъби и пак ще го водя.

# 475
  • София
Моята щерка е направо уникална. Чета за бележниците ви и я питам
- Нямаш ли оценки в бележника?
- Ами имам!
- Дай да видя.
- Вземи си го.
Оказа се, че има 5 по писмени упражнения, от 15ти. Питам я защо не ми го е дала. "Че аз от къде да знам, че имам оценка" Simple Smile

Преди обяд ми звъни и вика "аааа, знаеш ли телефона на майката на еди кой си. Звъни й бързо". Веднага попитах какво е станало. Била си забравила материалите по рисуване. Тези деца могат да ти докарат инфаркт.

# 476
жгмъц хахахх имах предвид - шините ги снимах hahaha, сутринта обсъждахме шини и Дива Орхидея прояви любопитство и аз й обещах, че ще снимам предишните и сегашните шини на Калина Hug
sargenor@abv.bg

bouquet  bouquet

# 477
  • Пловдив
Да попитам миналите по този път, колко трае горе- долу процедурата по използването на шините? Ясно ми е, че е индивидуално при разнородните проблеми, но все пак. Подготвила съм психически Мишо, пък и той не е от суетните, та вероятно ще сме денонощно с тях, стига да свикне. Последното ми е по-притеснително.

Такааааа...и да не сме само на дентална вълна да споделя как започнах да процедирам с усвояването на материала: пишем набързо домашни по програмата за следващия ден и през останалото време учим сериозно само по един предмет. Примерно днес наблегнахме на БЕЛ(утре имат два часа плюс ЗИП). С диктовка и обяснение на грешките, звуков модел на произволни думи, ударение също така на произволни(започва да ги усеща къде са ударените срички). Четене на непознат кратък текст от списание и устно преразказване. Няколко задачки- закачки от сборника и бяхме готови в 17.30 ч. Получи се верижна реакция на попиване на знания. Вчера заложихме на английския, утре на математика, за да почива през уикенда. Другата седмица ще мисля за другите предмети и ще ги съвместявам с работата.

# 478
DIVA_ORHIDEQ имаш поща  Simple Smile

При всяко дете е индивидуално. Ортодонта ще каже 100%, на нас като гледам 2-3г не ни мърдат........

# 479
AlexaS, харесва ми идеята ти за учене. Сигурно ще пробвам така друтага седмица. Последните дни сина ми имат сравнително малко домашни и за около един час приключва с тях. Така, че време остава засега.

Общи условия

Активация на акаунт