Asi / Гордата Аси - 5-та тема

• 35 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Мата липсваше ни тези дни Hug

# 511
Е Аси го направи луд  ooooh!  Направо ми стана жал  Tired

# 512
Малко ми стана кофти за Лейля. Демир яко и оряза крилцата, чак гладна остана милата, ама като знам какви ще ги надроби, започвам да си мисля дали не ми е станало прекалено кофти за нея  Thinking

Дядо Джамал, уби рибата с тая мацка, в утрешната серия сигурно пак лисици ще му се гонят в главата  Joy Joy Joy

# 513
  • София
абе Мата не знам те кво са чували, ама разбрах че главната героиня от Перла, взимала по 80 000 евро на серия...

та едва ли тез нашите убавци падат по-долу....

та те добре си правят със сериите - точно че времето е пари и те гушат докато ние чакаме да се назлъндисат  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ив, разбрано за срещата до купата ще се чакаме  Joy Joy Joy Joy

# 514
Е Аси го направи луд  ooooh!  Направо ми стана жал  Tired

Да дойде при мен да го успокоя.... luvbed luvbed luvbed
А Балла  fight

# 515
  • София

И вие ми липсвахте много Иве!

Малко ми стана кофти за Лейля. Демир яко и оряза крилцата, чак гладна остана милата, ама като знам какви ще ги надроби, започвам да си мисля дали не ми е станало прекалено кофти за нея  Thinking

Я дай с ББ какво ще надроби тая

абе Мата не знам те кво са чували, ама разбрах че главната героиня от Перла, взимала по 80 000 евро на серия...

та те добре си правят със сериите - точно че времето е пари и те гушат докато ние чакаме да се назлъндисат  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ив, разбрано за срещата до купата ще се чакаме  Joy Joy Joy Joy

Не бе Морганче не ми е до това колко взимат те ами че ни губят времето да ги чакаме

# 516

та те добре си правят със сериите - точно че времето е пари и те гушат докато ние чакаме да се назлъндисат  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ив, разбрано за срещата до купата ще се чакаме  Joy Joy Joy Joy

Айде че и още един човек чака, чак тази вечер ни излезе късмета. Ама нема да ти кажа кой, че все пак сме на вселослушание newsm44

# 517
Днеска както казах не ми е ден. Rolling EyesХванах само 15 мин от серията,ама достатъчно да видя тоя тазманийски дявол Белла.
А Асито така го попари пак Демир,че горкия остана да гледа кат препикано мушката. #Crazy

# 518
  • София
Мата аз те разбрах , ама аз така информативно да вметна само  Mr. Green Hug

Ив аз се сещам кой е той,  значи намери най-високата купа, ще да се съберем всички без да ни лъсват голите з.....  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 519
Здравейте Hug Нани на, клипчетата отнова са чудесни и музиката и моментите са страхотно подбрани  bouquet  bouquet  bouquet Аси го насмете Демир,заради полицата,а той реши че е заради Балла,не че и тя нямаше вина,ама сега той като разбере основната причина ми е интересно как ще постъпи със Сухейля ThinkingТя наистина много злоба е насъбрала и все за отмъщение мисли, без да осъзнава кой наранява,но ще съжалява за грешките си Rolling EyesНериман почна да омеква май към Дефне,а тя горката така го изживява,че неможе и нормален брачен живот да има WhistlingТози Аслан и него го мъчи злобата май,сега като има полицата какви ли поразий ще сътвори Rolling EyesА докато се изяснят Аси и Демир пак зор ще видим Heart Eyes

# 520
  • В тъмната гора.
Хайде едно клипче от мен по повод скандала със сватбата на Дефне

http://vbox7.com/play:992ee17f

# 521
  • В тъмната гора.

И аз бях зачезнала, нямах нет, ама хич не съм ви липсвала.  newsm45

Идеше ми да  hit

# 522
  • Learn to fly. Fly away.
Случайно да има линк за днешната серия и аз да съм пропуснала да го забележа?

# 523
  • София

И аз бях зачезнала, нямах нет, ама хич не съм ви липсвала.  newsm45

Идеше ми да  hit

Как да не си ни липсвала няматакова нещо скъпа! Сега използвам че те засичам на линия и искам лично да ти благодаря за труда който полагаш за да ни доставиш удоволствие.
Естествено и на другите благодаря но теб все не можех да засека.

# 524
Тинче, моля ти се, не ни забравяй и днес!!!!!!!!!!! Hug

Мишел hug

Клипчето е супер

Общи условия

Активация на акаунт