Обаче после се разболяла... от мързел. Ако аз съм на зет ти на мястото, ще и бия шута. Тоя човек ще се превърне в роб на някаква олигофрения, започната от майка ти. И няма начин рано или късно да не се осъзнае. Сестра ти нито е милионерка, нито е Мис Свят. Единствения съвет, който би и помогнал е да си дига задника и да се взема в ръце. Понякога жените имат най-елементарната мечта - да се омъжат. И след това нула. Как ще стане домакиня една жена дето чете по цял ден книжки и мери канапето. И ти как ще и помогнеш като се чудиш на най-логичното нещо, което се случва в такава ситуация. Тоя брак вече е отишъл на кино.
[/quote]
По-точно не можеше да го напиша !!!
Ако продължавате да дундуркате сестра ти, като малко болно бебче нещата ще станат и по-зле,
Кризи имала, чакала да се излекувала напълно, че тогава да проработела, ами ако и се върнат кризите след шока по гледане на 1 бебе? Баба и дядо ли ще вътрят домакинството и гледат бебето 24 часа/7 дни в седмицата?
А за тази и "болест" няма ли някой лекар наоколо да и каже, че само тя може да си помогне ,ако иска, ама то се свиква в къщи, на топличко, да следим сериалите...
Ами баба свекървичка много ясно, че за сега ще я "обича много" ,нали мама и тати ще правят кабинет на синчето им, ама тя сега здрава и права и перат мръсните гащи, мислиш ли че наистина я обичат много и я съжаляват?
Кога ще се изчерпа търпението им?
Мисля че най-голямата услуга ,която можеш да направиш на сестра си, е да и дадеш да прочете всичко написано до тук, белким това я стресне...
Ако не, рано или късно докторчето ше я натири, и ще и дойде като гръм от ясно небе, виждам я самотна майка с 3 деца и цяlото домакинство и отглеждането на децата ще са на твой, на мама и татин гръб, дупито да ви е яко само

)!
, доктори, ранни бракове. 
в любовта няма правила.