Несполучливи ли са браковете сключени рано?

• 6 092
  • 95
  •   1
Отговори
# 45

Обаче после се разболяла... от мързел. Ако аз съм на зет ти на мястото, ще и бия шута. Тоя човек ще се превърне в роб на някаква олигофрения, започната от майка ти. И няма начин рано или късно да не се осъзнае. Сестра ти нито е милионерка, нито е Мис Свят. Единствения съвет, който би и помогнал е да си дига задника и да се взема в ръце. Понякога жените имат най-елементарната мечта - да се омъжат. И след това нула. Как ще стане домакиня една жена дето чете по цял ден книжки и мери канапето.  И ти как ще и помогнеш като се чудиш на най-логичното нещо, което се случва в такава ситуация.  Тоя брак вече е отишъл на кино.
[/quote]

По-точно не можеше да го напиша !!!

Ако продължавате да дундуркате сестра ти, като малко болно бебче нещата ще станат и по-зле,
Кризи имала, чакала да се излекувала напълно, че тогава да проработела, ами ако и се върнат кризите след шока по гледане на 1 бебе? Баба и дядо ли ще вътрят домакинството и гледат бебето 24 часа/7 дни в седмицата?
А за тази и "болест" няма ли някой лекар наоколо да и каже, че само тя може да си помогне ,ако иска, ама то се свиква в къщи, на топличко, да следим сериалите...

Ами баба свекървичка много ясно, че за сега ще я "обича много" ,нали мама и тати ще правят кабинет на синчето им, ама тя сега здрава и права и перат мръсните гащи, мислиш ли че наистина я обичат много и я съжаляват?
Кога ще се изчерпа търпението им?

Мисля че най-голямата услуга ,която можеш да направиш на сестра си, е да и дадеш да прочете всичко написано до тук, белким това я стресне...

Ако не, рано или късно докторчето ше я натири, и ще и дойде като гръм от ясно небе, виждам я самотна майка с 3 деца и цяlото домакинство и отглеждането на децата ще са на твой, на мама и татин гръб, дупито да ви е яко само

# 46
Несполучливи са всички прибързани действия, а прибързан и необмислен брак сключен от много млади хора които се познават от по-малко от поне 2 -3 години мисля че би бил обречен Peace

# 47
Рано или късно - никакво значение няма.

Несполучливи са всички прибързани действия, а прибързан и необмислен брак сключен от много млади хора които се познават от по-малко от поне 2 -3 години мисля че би бил обречен Peace

А за хората, които живеят на семейни начала кое се брои за прибързано действие?

# 48
Направо работата си  е за сериал. Но какво общо има с рано сключените бракове? Омъжих се на 19 и вече имам 25 години успешен брак. Има и рано сключени - неуспешни, както и късни - неуспешни.

# 49

Сестра ти тая болест къде и беше, когато трупаше опита. След като е дипломиран лекар, значи е излизала по някакъв начин навън. Обаче после се разболяла... от мързел. Ако аз съм на зет ти на мястото, ще и бия шута. Тоя човек ще се превърне в роб на някаква олигофрения, започната от майка ти. И няма начин рано или късно да не се осъзнае. Сестра ти нито е милионерка, нито е Мис Свят. Единствения съвет, който би и помогнал е да си дига задника и да се взема в ръце. Понякога жените имат най-елементарната мечта - да се омъжат. И след това нула. Как ще стане домакиня една жена дето чете по цял ден книжки и мери канапето.  И ти как ще и помогнеш като се чудиш на най-логичното нещо, което се случва в такава ситуация.  Тоя брак вече е отишъл на кино.

Много си лют, братчед. Коя така те настърви - бившата ли. Да не й плащаш ти сметките.

# 50
Темата няма нищо общо с ранните бракове,още повече с тяхната сполучливост.Първо,на 25 хич не е толкова рано да се ожениш,и второ,едва ли възрастта е единственият фактор ще го бъде ли един брак или не. PeaceЗависи от хората,от чувствата,а и от много други неща.Колкото до брака на сестра ти-не им се бъркай.Твоя толкова ли е перфектен,че само за нея се притенсяваш?  bouquet

# 51

Аз никога не съм се бъркала на сестра ми, много ми е притеснено, че съпругът и си има любовница,
и още по ми е притеснено, че тя не може да се оправи сама.
Родителите ми и те са много притеснени, особенно майка ми.
Всички даваме всичко за тях само и само да им върви семейството.
Моят брак е от съвсем друго естество, аз не се омъжих по сметка, а по любов, но въпреки това
и двамата със съпругът ми се оправяме сами в живота, даже и да стане нещо, че мъжът ми недай си боже ме напусне, за мен няма да е проблем да се оправям сама.
Сестра ми не, че се е омъжила точно по сметка, но това изигра много голяма роля,
а и бракът и беше малко насила, т.е. сестра ми, родителите ми и родителите на момчето много настояваха и трябваше доста време да врънкат съпругът и докато той се навие.
Той говори , че много я обича, но забелязвам, че го казва след като родителите ми са обещали нещо, сега например новия му кабинет, иначе си кротува и не е толкова романтичен.
Сега разбирам и за любовницата и много ми дойде.
Аз няколко пъти питах сестра ми сигурна ли е, че се омъжва за него, а тя , да да да, той е лекар, аз искам точно такъв.
Майка ми ми каза днес, че веднъж сестра ми и е казала, че с изневяра ще се примири, но с развод никога.
Това също много ме учуди.
Чудя се какво става тук, имам чувство че всеки премълчава нещо от мен и се чудя какво е то?

# 52
Охоо доктор викаш......ами не ти ли е ясно че абсолютно всички доктори са така. Ще изневерява и занапред, ще става и по-зле, кажи на сестра ти по-добре какви ги върши мъжа й, и да не му разжда деца, защото е обречена. Докторите са така, или да свиква или да му бие шута с бясна сила, защото утре няма да е само тази мед. сестра, а ще е втора и трета и така до безкрай.  Аз лично не познавам нито един доктор със здраво семейство и който да не е изневерявал, повярвай ми, израстнала съм в такива среди и съм много запозната с милите ни докторчета, които си умират от кеф да ги гладят по голямото самочувстие наивните сестрички, пациентки и прочие.

# 53

Много е глупаво да се обобщава така. Аз се омъжих на 20 години, а с мъжа ми се познавахме от 1 месец. Вече 10 години сме заедно и смятам, че брака ни е сполучлив. Освен това мъж ми е лекар. И за тях не е хубаво така да се обобщава, защото кръшкачи има навсякъде, но има и неизневеряващи мъже.

# 54
  • София
Защо винаги някои хора приемат толкова болезнено-лично нещата  Crazy
Да, на мнение съм, че ранните бракове в повечето случаи не са от най-успешните. Е, ако обаче има по-голяма разлика между партньорите, да речем жената на 20 год., а мъжът към 30-те, ситуацията леко се променя. И все пак няма общовалидно правило. Любовта може да дойде и да си замине и за 1 ден и за 70 год. (дай боже всекиму второто  Wink)!

# 55
Леле какви обобщения  #Crazy, доктори, ранни бракове. ooooh!
Не съм съгласна  Naughty в любовта няма правила.

# 56

Аз никога не съм се бъркала на сестра ми, много ми е притеснено, че съпругът и си има любовница,
и още по ми е притеснено, че тя не може да се оправи сама.
Родителите ми и те са много притеснени, особенно майка ми.
Всички даваме всичко за тях само и само да им върви семейството.Моят брак е от съвсем друго естество, аз не се омъжих по сметка, а по любов, но въпреки това
и двамата със съпругът ми се оправяме сами в живота, даже и да стане нещо, че мъжът ми недай си боже ме напусне, за мен няма да е проблем да се оправям сама.
Сестра ми не, че се е омъжила точно по сметка, но това изигра много голяма роля,
а и бракът и беше малко насила, т.е. сестра ми, родителите ми и родителите на момчето много настояваха и трябваше доста време да врънкат съпругът и докато той се навие.
Той говори , че много я обича, но забелязвам, че го казва след като родителите ми са обещали нещо, сега например новия му кабинет, иначе си кротува и не е толкова романтичен.
Сега разбирам и за любовницата и много ми дойде.
Аз няколко пъти питах сестра ми сигурна ли е, че се омъжва за него, а тя , да да да, той е лекар, аз искам точно такъв.
Майка ми ми каза днес, че веднъж сестра ми и е казала, че с изневяра ще се примири, но с развод никога.
Това също много ме учуди.
Чудя се какво става тук, имам чувство че всеки премълчава нещо от мен и се чудя какво е то?

Все едно ми говориш за някакви малоумници, дето не могат да се оправят сами, нали знаеш- Много баби, хилаво бебе.
Може би сестра ри се нуждае точно от едно здраво разтърсване от живота, с което да се справи САМА.

# 57
  • София
Ох,имаме познати с подобна драма,само че момичето/вече майка/ е доста глезена от бабата си.Сега всички заедно я гледат/нея и детето/,пазаруват и,готвят и,разведе си.Подобно отношение от роднини според мен не е никак здравословно за едно семейство.Оставете ги сами.Колкото повече хора се месят и им мислят "доброто",толкова по-зле ще става.Зет ти ми прилича повече на използвач.И знаете ли въобще какво представляват грижите за едно,а сестра ти искала 3-4 деца! #Crazy?При тези отношения сега,това би влошило доста отношенията,а не сплотило семейството.
И аз също не вярвам,че ще срещна някоя съученичка и тя случайно ще ми разкаже как ходи с женен мъж.

# 58
Аз се омъжих на 19. Защото така исках. Мъжа ми беше тогава на 22. Вече 12 години сме бракувани. Имали сме не един или два кризисни моменти, отдавна съм си дала сметка, че сме много различни в някои отношения и не бяхме много един за друг. Но с времето се научихме да живеем заедно и да с,е щастливи, въпреки различията. Може би, защото и двамата държим на брака си (а и имаме две деца).
Не знам коя е формулата за успешен брак: рано или късно, предбрачен живот или не (ние нямахме такъв, бяхме гаджета 2 години, докато завърша гимназия и няколко месеца след бала се оженихме).

Колкото до лекарите и нощните смени  Mr. Green ...от познати медицински лица от мнооого време знам какво се случва, когато нощем няма пациенти.

# 59
Айде сега те само лекарите дават нощни смени   Joy Joy Joy
Като има да се случва нещо то просто става ..........

Общи условия

Активация на акаунт