Раждане вкъщи 5

• 44 727
  • 778
  •   1
Отговори
# 75
Искате ли да е в неделя на 25-ти? Удобно ли е за всички?
Страхотно е, че сме толкова много! Както каза Меги: "Ей така стават революциите!" Simple Smile

# 76
Аз ще мога, запазвам си датата отсега Simple Smile Дано всички сме здрави е не възникват разни неочаквани неща!

# 77
И аз мога на 25ти

# 78
  • ул. "Мечтание"
Оки! Значи 25ти!

Сега остава да определим удобно място и час! За мен няма значение! Преди бях споменала някъде из Борисовата градина, но не знам какво ще е времето на 25ти, а не знам там къде и какви заведения има. Така че давайте предложения. Аз имам нещо предвид (едно-две места с градина, та ако е хубаво времето и навън да седнем), но първо кажете в кой район ще ви е удобно.

P>S> Благодаря за книгата!   bouquet От активното раждане ми останаха двайсетина страници да конвертирам и с тази ще се заема после.

P.S.2> Момичета какво ще кажете да направим срещата във Веда Хаус?  newsm78 Струва ми се подходящо мястото, а и доколкото знам в заведението не се пуши!

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 12:43 от Lady Frost

# 79
Завиждам за срещата.  Blush Ама пък съм готова за северно-американска такава.  Flutter Моля, някой да играе протоколчик на софийската и да сподели после до къде сте откарали с революционните идеи.  Crazy
Ето другата книга: Having your baby with a nurse midwife.

П.П. Ха, на какъв постинг попаднах: http://www.vedahouse.bg/2009/06/blog-post.html
Хайде издайте се, кой е Веда хаус?  Flutter
Ще си позволя една забележка, моля предайте нататък. Правописът трябва да се пооправи на места. Вкуснотии се пише с и накрая, не с й.   Crazy

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 19:08 от Кюбит

# 80
О, Веда Хаус е страхотно място - на сродно-мислещи хора Wink Може и срещата да ни хостват, макар градинката да е малка, поне не се пуши със сигурност вътре Simple Smile

За протокола: 25-ти преди обяд или след 4-ри за нас е много добре, по друго време ще дойда сама..
А, и ще водя записки - имам трениг от срещите с Клер Wink

# 81
Ураа, в София имало заведение, в което не се пуши! За мен след 4 също е идеално.

# 82
И аз бих дошла на 25-и Simple Smile
Мислите ли, че акушерките, които сега учат, завършват или скоро са завършили биха имали по-алтернативни виждания? Аз за пореден път си мисля че бих станала акушерка, макар че професията дула повече ме влече. Има ли някакъв регистър, в който се регистрират професии?

# 83
HeureusePeace  Hug

# 84
И датата, и мястото са ми добре Simple Smile След 16 ч. ми е удобно също.

# 85
  • WA, USA
http://www.vimeo.com/6892629

Музиката към слайда е написана от бащата:)

# 86
Супер  Heart Eyes !

Къде са сега онези госпойци от другата тема, които твърдят, че раждането у дома е примитивно, мръсно, безотговорно и ужасно и как децата и бащите присъстващи на този тъй ужасен процес са дълбоки травмирани во веки и веков...искам да ги плесна с това клипче по челото  Crossing Arms .

# 87
О, много красиво шоу  Heart Eyes Сминките с децата са страхотни, а бебекът е просто очарователен Heart Eyes
Какава огромна, драматична разлика с болничната среда и усещане....
Все пак обаче ми се струва, че твърде много хора имаше наоколо, аз продължавам да предпочитам да съм си сама - трябва ми пространство и въздух....

# 88
О, много красиво шоу  Heart Eyes Сминките с децата са страхотни, а бебекът е просто очарователен Heart Eyes
Какава огромна, драматична разлика с болничната среда и усещане....
Все пак обаче ми се струва, че твърде много хора имаше наоколо, аз продължавам да предпочитам да съм си сама - трябва ми пространство и въздух....

Меги, различни са хората, аз ей точно така си представям раждането-мечта - с хора, с компания, като соушъл ивент  Mr. Green
Даже отроних 1-2 сълзички. Може пък следващият път...  Heart Eyes

# 89
  • WA, USA
Имаше някаква празничност и настроение. Наистина и аз така си го представям. Какви ти сълзички, аз ревах като магаре от радост...

Общи условия

Активация на акаунт