МАРИНОВАНИ КАМБИ.За истински гурмани!

  • 126 667
  • 376
  •   2
Отговори
# 120
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 13 517
Вчера ги взех на 1,80лв. Днес ги гледам на 2,40 Shocked
Намерих в един квартален зеленчук по 1,90 и взех още 2 кг.
Дано да са хубави. Simple Smile
На нашия пазар са по 3 лв.  Whistling но мисля да прескоча до борсата в Дружба, там трябва да са по-евтини.
Тази седмица и аз ще ги правя Peace

# 121
  • Мнения: 1 352
Снощи ги направих. Очарована съм, че се правят супер лесно, бързо и са страшно вкусни!
Четох по-напред, че някои момичета са слагали повече сол, защото не им харесвал сладкия вкус, но аз се доверих на оригиналната рецепта и не съжалявам. Точно по мой вкус са.
Станаха ми два буркана и останаха малко камби, които веднага изядохме. Мисля да направя 10-ина бурканчета зимнина, но нямам голям съд, та ще правя по една доза всеки ден  Blush. ЩЕ сложа и морковчета.
Ето ги и моите камби:


Селма, благодаря   bouquet.

# 122
  • Мнения: 7 433
Marieta,поласкана съм,че се довери на тази рецепта!
И много се радвам,че си останала доволна!  Hug

kuneto,zlatina_ZZ,mama_mima,казабланка, Hug  bouquet

# 123
  • Мнения: 56
Вчера  успях да направя 4 буркана. Много са хубави. На половината сложих малко сол, но май без ми харесаха повече. Утре като приспя хлапетата продължавам с другите 4 Laughing

# 124
  • Под гъбата
  • Мнения: 1 458
Пак правих камбите, но този път на пазара имаше смесени по цвят камби. Искам да кажа на всички, да си купуват само червени камбички защото зелените и оранжевите нямат същият добър вкус. Иначе пробвах да им добавя и малко риган и става добре!

# 125
  • Мнения: 7 433
  Да,най-добре е за целта да се взимат червени месести камби,както и чушки.  Peace

# 126
  • Мнения: 1 997
Пробвах с капия, но не става така вкусно, както с камбите.Жалко, че станаха 2лв./кг.Успях да направя 13 буркана, които вече са 10.Май няма да ги опазя до Нова Година. Crazy

# 127
  • Мнения: 7 433
Май няма да ги опазя до Нова Година. Crazy
  У мен така ми се получи,когато ги направих за първи път. Laughing

# 128
  • Мнения: 1 997
Май няма да ги опазя до Нова Година. Crazy
  У мен така ми се получи,когато ги направих за първи път. Laughing

Догодина има нов тираж! Joy Освен, ако не направя някой късно камбен удар. Crazy

# 129
  • Мнения: 1 352
Втора партида направих, вижте тук измежду туршиите ми. Този път сложих и морковче, но още не съм я пробвала. Като поседят малко да поемат ароматите са просто невероятни:

# 130
  • Мнения: 1 997
Време е да открием есенния полусезон с камбите на Селма. Днес започвам с първите и докъдето стигна, че имам амбициозна цел-50 буркана. Mr. Green

# 131
  • Мнения: 1 352
Имам един буркан останал от миналата година, ще правя и тази година пак. Хубаво ни подсети  Simple Smile.

# 132
  • Мнения: 496
Здравейте! Днес купих 3 кг.  камби и смятам утре да ги направя по тази рецепта, защото чувам само добри отзиви за нея. Но имам един въпрос - тази саламура за 1 кг. изчистени камби ли е или 1 кг с дръжките? Защото се притеснявам да не би да не ми стигне саламурата за заливане.
 

# 133
  • Мнения: 1 997
Чисти камби.

# 134
  • Мнения: 496
Извинете, но сега видях, че някои са добавяли и моркови.Морковите и те ли се задушават заедно с камбите или те се добавят накрая сурови?

Общи условия

Активация на акаунт