МАРИНОВАНИ КАМБИ.За истински гурмани!

• 126 577
  • 376
  •   2
Отговори
# 150
   Хах!  hahaha

Тези камби ми се струват толкова вкусни,че с тях човек лесно преминава от истинското гурме към истински лакомник!
    Какво излиза?Двусмислената дума гурман в случая е на мястото си.  Joy

Много си права, и както казва моето бабе - Тия пу тилвизура, напрау се изгъзиха. Само на ингилизги приказват.  Laughing

# 151
  • Под гъбата
Днес си спретнах 3 килца, с невероятните камби. Между тях една люта имало и сега е с леко пикантен привкус. За проба направих отделно две червени чушки, но много месести и ципата им не е приятна за ядене след това. Следващият път ще заложа още 3 кила. За първи път ми остана саламура от камбите, явно доста водни са били. newsm78

# 152
Камбите са  newsm74 Има само едно лошо нещо ...........много бързо свършиха Laughing
Остана ми много марината, може ли в нея утре да топна още едно килце Thinking

# 153
   Не че е много препоръчително,но можеш да пробваш.  Peace

# 154
  • Под гъбата
   Не че е много препоръчително,но можеш да пробваш.  Peace
С чушките стана, но ги консумирахме веднага след изстиване. Сега ми се върти една идея за карфиол по твоя начин с тази марината, да видим какво ще излезе newsm78

# 155
    За карфиола бих добавила малко солчица,мисля.... Thinking

# 156
  • София
видях рецептата и ми се стори подходящо мързелива като за мене. Обаче да ви питам камбите сладки ли са или люти, опитах няколко от тези, които бях купила и всичките лютяха, направо ме е яд.

# 157
  • Под гъбата
видях рецептата и ми се стори подходящо мързелива като за мене. Обаче да ви питам камбите сладки ли са или люти, опитах няколко от тези, които бях купила и всичките лютяха, направо ме е яд.
Сладки камби е  за предпочитане.И аз имах една, две люти но на 3 кг, направиха леко пикантен вкуса им.

# 158
  • гр.София
Днес си спретнах 3 килца, с невероятните камби. Между тях една люта имало и сега е с леко пикантен привкус. За проба направих отделно две червени чушки, но много месести и ципата им не е приятна за ядене след това. Следващият път ще заложа още 3 кила. За първи път ми остана саламура от камбите, явно доста водни са били. newsm78
извинявай , но колко буркана ти излезе от 3-те кг. и как ги мерите изчистени или със семките?Аз също мислих да направя чушки така,но сега се замислям върху това, което казваш за ципата. newsm78

# 159
  • DE
У нас се правят дори и лятото като ни се прияде киселичко.
Правих пак преди няколко дни. Само им слагам сол, че иначе са ми сладки.

# 160
  • Марс
matze, не слагаш захар така ли, не трябва ли захар за да го задържи, че нещо и на мен все ми се струва сладка, въпреки че така трябва, ама...

# 161
  Тази рецепта определено не е за всички.  Simple Smile

Сигурна съм,че съществуват куп рецепти за затваряне на камби,които не съдържат захар.  yes Peace

# 162
  • DE
matze, не слагаш захар така ли, не трябва ли захар за да го задържи, че нещо и на мен все ми се струва сладка, въпреки че така трябва, ама...

Напротив, слагам захар но и повече от една чаена лъжичка сол.

Селма, рецептата е чудесна и затова ги правя тези камбички редовно!
Бях писала и по- назад, оЩе в началото на темата.
Само че не обичам сладки трушии. Тук по немско почти всички мариновано- кисели зеленчуци са много сладки.
Просто нагодих рецептата по мой вкус без  да я променям Hug

# 163
  • Марс
На мен ми беше първата туршия, следя редовно рецептите на Селма и затова не пропускам, детето ги обожава и с тези пропорции, мен ми се щеше за водчицата да има повечко солчица, но ще се откажа, ще го давам по рецептата  Hug

# 164
  Я по-добре ми дайте малко инфо,какви са цените на камбите сега?  Rolling Eyes
  Аз още не съм стигнала до пазара..... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт