МАРИНОВАНИ КАМБИ.За истински гурмани!

• 126 055
  • 374
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Селма, напълно осъзнавам, че този ми проблем не е от рецептата. Ама то и с моите пилешки ръце, как да стягам много, а уж стягах Whistling
Иначе станаха много хубавки камбите, ммммм сега и вече охладени....... чудо
Имаш ли идея като не обръщам бърканите колко могат да издържат?

# 256

ledeno studena,
като не са добре завинтени,не им давам много....
Няма ли кой да ти помогне с капачките?Може да ги презадушиш и да ги затвориш наново,евентуално.  Rolling Eyes
Мдамм....аз като завинтя, после и мъжът ми едвам ги отвинтва...... Crazy Embarassed

# 257
У нас само милото ги затваря. Днес направих , излязоха 12 буркана. 6 кг. са били камбите.
Още веднъж Селма, мерси за рецептата!

# 258
  • Бургас
Да, явно ще ги правя когато има мъж вкъщи, син или мъж все ще са по-силни от мен Laughing
Тази вечер изненадах домочадието с тях, облизаха си пръстите!

# 259
Цитат
Да, явно ще ги правя когато има мъж вкъщи, син или мъж все ще са по-силни от мен  Laughing

Laughing thumbsup

Тя,и ти ли към мъжка помощ прибягваш?  Laughing Hug

Аз явно от гушкането на децата и месенето на питки съм заякнала много якоооо.  Joy

# 260
Цитат
Да, явно ще ги правя когато има мъж вкъщи, син или мъж все ще са по-силни от мен  Laughing

Laughing thumbsup

Тя,и ти ли към мъжка помощ прибягваш?  Laughing Hug

Аз явно от гушкането на децата и месенето на питки съм заякнала много якоооо.  Joy
Като иска да яде ще помага! Naughty Mr. Green
Не съм се пробвала, сигурна ще мога да си ги затварям и сама, ама докато мога използвам. Laughing

# 261
  • София
И аз да питам... камбите се задушават в момента, бурканите се пекат в миялната на 70 градуса Simple Smile След малко отиват отиват по бурканите... Но понеже мъжкото тяло спи отдавна и не съм сигурна дали ще мога да ги затворя добре и достатъчно горещи, има ли опция да ги стерилизирам 4-5 минутки за по-сигурно?  newsm78

# 262
   Каквото  и да им правиш,ако не ги затвориш добре,има риск нещата да не се получат.

Събуждай милото!  Heart Eyes (Всъщност като погледна,в колко часа си писала.....  Thinking Как излезе от положението?  Rolling Eyes )

# 263
  • София
  Каквото  и да им правиш,ако не ги затвориш добре,има риск нещата да не се получат.

Събуждай милото!  Heart Eyes (Всъщност като погледна,в колко часа си писала.....  Thinking Как излезе от положението?  Rolling Eyes )
Ако го бях събудила щяхте и вие да чуете  Mr. Green
Май успях да ги стегна... останах без ръце, но сега гледам, че под нито един буркан няма мокро, значи съм се справила...
Станаха 8 буркана и изглеждат превъзходно... а маринатата е мммммм... само малко мек хляб и сиренце, друго не ми трябва Simple Smile Остана ми малко от нея, а пък за царската туршия не ми стигна за 2 буркана и сипах от камбената... отбелязах ги кои са, интересно ми е какво се е получило...
Благодаря ти за рецептата и помощта - от самото начало като я видях ми стана фаворит... Яла съм от тенджерата докато се задушават Simple Smile Само дето чушка не знам кога ще хапна пак - онзи ден като ги купих пробвах една и се оказа люта! Та снощи съм ги пробвала една по една... 15 кила... станах на чушка  Mr. Green

# 264
Цитат
Ако го бях събудила щяхте и вие да чуете  Mr. Green
Joy Joy Joy
Благодаря ти,че се погрижи и за нашия сън!  hahaha Hug

Цитат
Май успях да ги стегна... останах без ръце, но сега гледам, че под нито един буркан няма мокро, значи съм се справила...
Няма съмнения,че си!Супер!!!  thumbsup Hug

Това с чушките.... Shocked Геройска постъпка направо! #Crazy  Hug  Laughing

# 265
  • София

Това с чушките.... Shocked Геройска постъпка направо! #Crazy  Hug  Laughing
Нямах друг избор... така си съсипах едната апетитка с чорбаджийски чушки, само мъжа ми яде люто вкъщи, а аз се облизвам около него като си отвори бурканче Sad А от тези камби правих и маринованите, и царска туршия, нямаше опция да подлютя всичко. Истината е, че от чувалчето 15 кг. имаше една люта + тази, която изядох онзи ден... Grinning

# 266
  • Пловдив
Първата доза за сезона е готова. След като вчера избелих света и си нараних нокътя, заради лютеницата на свеки, успях да си отбера 1 кг. камби за моите си неща. Не е година за пипер тази и това е. Пък и аз искам плътни и добре узлели, не карам на нейния принцип „ми като се родило”, дето заради него пекохме и белихме (не питайте как) 1,5 кв/см парченца. Както и да е - сложих повечко чесън, 2 моркова и малко магданоз.  Станаха 4 малки буркана от 400 мл. Но сега като проверих, единия буркан тече. И моите ръце са пилешки явно. Ама трябва да има и за готвача, нали Wink.

п.п. Личи си колко ме е яд, че ме занимават с излишни работи на село. Joy

# 267
  • София
Аз се поизложих. Готвих ги 2-3 минути повече от необходимото и не станаха така хрупкави, както миналогодишните. Ще си ги хапнем де Wink

# 268
  • Финландия
Момичета, колко процентен ви е оцета? Сега видях, че имам само 10% оцет (да не станат много кисели)

# 269
  • Пловдив
В Бг. е масов 6%. Намали количеството или го разреди според мен.

Общи условия

Активация на акаунт