За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 13

• 27 210
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София
besnata_mama прочети в кърмаческият за мастит. Има много полезни съвети при запушване на канали.
Предполагам, че много си се изплашила. Няма страшно, живее се   bouquet
Аз направих мастит на дясната гърда. Няма такава болка.

Аз съм в рискова група. Мама я оперираха от рак, и мина през всички медицински интервенции. Естествено, че аз си помислих първо за това и леко се депнах. Направиха ми операция. Алекс беше на 2 месеца, роди се недоносен. Застанала съм аз пред хирурга и заявявам "аз искам да кърмя и ще го направя". За зла участ от дясно имах повече кърма. Лекарят каза така да ми направят превръзката, че да мога да кърмя. Болката вече беше поносима. Преди операцията ме болеше... хм... неописуемо. Та въпреки дренаж, антибиотик, превръзка... кърмих
И определено бях щастлива, че беше само мастит Simple Smile

Има доста теми за запушени канали в кърмаческия. Виж какви съвети са дали майките.
Ако мислиш, че нямаш подобрение отиди на мамолог. Могат да ти изпишат АБ и да кърмиш.
Успех.

# 541
Тя нощта мина, но ако още не си се оправила, по-добре слагай бебето и тогава да суче. Нощем сучат най-яко. Не се отплесват с други работи Laughing.

# 542
  • Кьолн
Благодаря ви момичета за отговорите! Днес ще го заведа при Педи. Иначе е весел,играе си. Няма сополи,но все преглъща и се задавя.

# 543
За Драганов от ВМА- една приятелка вчера ходи и вика,че бил казал,че детето и било много лигаво, много разглезено,че щяла да живее с него докато станел на 30 и разни тям подобни....държал ли се е така с вас??

# 544
  • София
Драганов има странно чувство за хумор. Най-вероятно приятелката ти не го е разбрала.

# 545
  • София
За Драганов от ВМА- една приятелка вчера ходи и вика,че бил казал,че детето и било много лигаво, много разглезено,че щяла да живее с него докато станел на 30 и разни тям подобни....държал ли се е така с вас??
хахахаха, извинявай че се смея ама той е като латерна Laughing
абсолютно същата песен пее при всички родители, изобщо да не му се връзва. даже в добавка разправяше да го оставим да си реве ад не му обръщаме вниамние, щото щял да се разлигави  Laughing
между другото освен това, на нас не ни каза нищо лошо, но тука във форума имаше изобилие от неговите бисери които са просто едни и същи Wink

# 546
  • София
В интерес на истината не помня какво си говорихме, като майтапи и шегички. Явно и тримата (аз, мъж ми, Драганов) бяхме в една и съща фаза Simple Smile

# 547
момичета моето момче спи много неспокойно непрекъснато е гладен яде по 160АМ и пак не му стига,някои може ли да ми каже какво да направя с ки над нормите е

# 548
и моето дете беше така и отмина скоро тоя период, сега се притеснявам,че не иска да яде и се радвам,а ко има 5 цели яденета на ден.....аз не мисля че е проблем. През колко време яде? По колко пъти на ден? И само ам ли?

# 549
Здравейте да питам за АМ на 10 ден спрях да кърмя започнах да храня дъщеря си с НАН но ми казаха че Аптамил1 е по добър вариант и започнахме с него но ми остана НАН 1 кутия. Та въпроса ми е може ли да смеся 2л Аптамил и 1л НАН ?Благодаря предварително! Simple Smile

# 550
Здравейте да питам за АМ на 10 ден спрях да кърмя започнах да храня дъщеря си с НАН но ми казаха че Аптамил1 е по добър вариант и започнахме с него но ми остана НАН 1 кутия. Та въпроса ми е може ли да смеся 2л Аптамил и 1л НАН ?Благодаря предварително! Simple Smile
НЕ  Naughty Дай си нана и после продължи с другото мляко.

# 551
  • Пловдив
pepe27 ,вече си започнала Аптамила,нали така?Не е хубаво да ги смесваш и не е хубаво пак да се връщаш на Нана.Нана го слагате в кафето сутрин и така

# 552
в кафето???? Вярно ли бе?? Аз мислех че някой се бъзикаше с мен, но пък защо не?? Нали и сметаната е нещо подобно?? Joy

# 553
С останало ми АМ правих течен шоколад Laughing.

# 554
Обаче като го слагаш в кафето, гледай температурата да не надвишава 50 градуса е ще стане на ластик. Mr. Green Извинявам се за спама. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт