За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 13

• 27 174
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте мами,искам да разбера нещо.Ние сме на 2 месеца и 11 дни и сменихме млякото бяхме на фризолак а сега сме на милумил и от както сме на него имаме разстроиство.Важмозно ли е да е от смяна на млеката?

# 601
Деси,възможно е да е от млякото,но е възможно и друго да е.Заведи го на педиатърката да го види.Бебето ти е много малко и за всяко нещо трябва да се допитваш до лекар.Може и вирусче да е,а може и млякото да не му понася.Но трябва да се види.
Защо се записваш след като си пуснала въпрос Wink

# 602
Благодаря ти много  Simple Smile

# 603
  • Враца
Сега малката трябва да яде по 150мл.(на АМ сме),но през деня изяжда по 90-120мл. през около 2 часа и половина,а вечер по 90,иначе си качва повече от добре, но не знам как да я накарам да изяде 150мл. за да не я храня през 2 часа,а през по-голям интервал от време.
Моята дъщеря е на 2 месеца също и яде през 3 часа по по-малко от 100 мл по 6 пъти на денонощие. Много се притеснявам, че няма да наддава добре, но по никакъв начин не мога да я накарам да яде повече. И така като няма апетит и все се съмнявам да не се разболява, че сега с тези вируси.  Sad

# 604
Здравейте мами,искам да разбера нещо.Ние сме на 2 месеца и 11 дни и сменихме млякото бяхме на фризолак а сега сме на милумил и от както сме на него имаме разстроиство.Важмозно ли е да е от смяна на млеката?
Бих те посъветвала същото , да се чуеш с педито .... аз мисля че е от смяната на млякото .но ти по добре се посъветвай защото върлуват много вируси и неби трябвало сама да решаваш какво му е !

Аз имам друг въпрос , какъв чай мога да и давам сега ? В момента и давам Чай на ХИП-копър , но мога ли да вкарам и някой друг ? За чиста вода да не говорим - не иска и да я опита , но поне чайчето си го пиива с голямо удоволствие. Peace

# 605
Хрисе, храносмилателният чай на ХИПП е много хубав и може спокойно да й го даваш.

# 606
Аз не мисля,че е вирус няма никакви симптоми мисля си,че е от млякото но все пак ще звънна на докторката

# 607
  • София
звънни...един преглед няма да е излишен...то не е задължително да има други симптоми...
моят  пък цяла нощ повръщаше...също няма други симптоми....днес  за сега няма проблем.... а не мога да си обясня изобщо какво може да е освен вирус....

# 608
добре ще звънна да видя какво е мерси  Simple Smile

# 609
на малката май взе да и излиза кал по главата (нали така се казва Simple Smile ) мажете ли ги снещо или ....сега след всяка баня си я реша с четчицата й.

# 610
  • София
можеш 20 мин преди къпане с бебешко олио да мажеш.
или да вземеш кремче за крусти.... има на мустела-...май и на други фирми....
и се реше след къпането с бебешко гребенче с топченца на крайчетаат, без никакъв натиск, леко и нежно....не с четка.

# 611
Хрисето, омъзняваш-Анджи ти е писала как и аз така знам и докато не започнахме тая процедура не падна, преди това я чаках да падне сам...

Моя проблем, бебчо заспива и се събужда с рев...няма признаци за болест...има признаци за зъби...не дава да ми пипам отгоре венеца и на едно място му е подуто и едно мекичко, ама не е от горните предни зъби, а др до тях-кучешки ли се казваха (на племенниците те им поникнаха втори) и не иска да заспи рев,рев.....хапва по малко млекце за успокоение, но когато му е кулминацията на рева и мляко не иска...само да го нося на ръце и да не съм заела позиция за сън- вчера така до 3 часа....това прилича ли на признаци за зъби...има 2 зъбчета отдоло и при тях нямаше такива ревове???

# 612
  • София
ами кучешките болят повече в повечето случаи...кътниците още повече...
мацни го с някакво кремче за зъбки....
има и някакви хомеопатични, ама не съм мн на ти с хомеопатията....
ако стане прекалено зле - можеш малко панадол/калпол да дадеш за болката....сигурно и нурофен става ако това ползваш....
може да проваш и с гризалки - узстудените с гела.... но има и такива моменти...гушкай го много....

# 613
можеш 20 мин преди къпане с бебешко олио да мажеш.
или да вземеш кремче за крусти.... има на мустела-...май и на други фирми....
и се реше след къпането с бебешко гребенче с топченца на крайчетаат, без никакъв натиск, леко и нежно....не с четка.

Бебешкото олио с което я мажа след баня ли за него ли ми говориш?,
тя и е малко калта де само отгоре около фунтанелката не се вижда много много ....
ок все пак танк ю   bouquet Peace

# 614
абе аз го гушка, ама той като му е зле хем ме дърпа да го прегръщам, хем ме бута на страни....за тия гелчета за зъби чух,че изтръпва само за малко-той рева повече от час...е , ако го оставехме да си играе се поразсейваше, но заспа-събуди се пак рева....имам панадол и той му действа супер добре и даже адски му харесва, довечера ако има пак проблем ще дам малко...мерси отново Hug

Общи условия

Активация на акаунт