Къде бихте се завърнали и къде - никога?

• 26 103
  • 378
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз не бих се върнала във Виена - никога! Мърсотията, хвърлените фасове навсякъде по улиците/особено авт. спирки и метрото/, просяците, тълпите, облечени по строгите мохамедански канони, но говорещи немски и то край Дунавпарк/имат си и джамия даже #2gunfire/, обърнатите и счупени пейки в парка, мръсните тоалетни в иначе приятни отвън заведения/даже с надписи от анонимни автори като у нас/... Сякаш не бях в Европа Naughty
Сякаш сме били в различни Виени......Мисля, че не бих се върнала в Москва.Отидох с големи очаквания,тръгнах си разочарована.

# 31
  • край голямата локва
Аз не бих се върнала във Виена - никога! Мърсотията, хвърлените фасове навсякъде по улиците/особено авт. спирки и метрото/, просяците, тълпите, облечени по строгите мохамедански канони, но говорещи немски и то край Дунавпарк/имат си и джамия даже #2gunfire/, обърнатите и счупени пейки в парка, мръсните тоалетни в иначе приятни отвън заведения/даже с надписи от анонимни автори като у нас/... Сякаш не бях в Европа Naughty
Сякаш сме били в различни Виени.....

yes

# 32
Искам всяка пролет да съм на разходка в Париж, но не и да пътувам с метрото им.Такава мръсотия нямаме тук.
Виж за Лондон това за мръсотията не важи.Там бих си прекарвала почивните дни  само из зелените им паркове.

# 33
Париж , Рим и Венеция са градовете в които винаги бих се връщала отново и отново.Не бих се върнала в Милано-на фона на цяла Италия този град ми се стори много сив и грозен.Надявам се скоро да посетя и Лондон-имам някакво вътрешно усещане,че много ще ми хареса.

# 34
Бих се върнала в Манхатън, НЮ,  тоест редовно се връщам там:))

# 35
С най-голямо удоволствие бих се върнала в Малага, Валенсия, Рим...макар да знам, че няма да е същото като първият път.
Не бих се върнала по бг. черноморие, колкото и хубави спомени да имам, тазгодишното преживяване ме отказа поне за сега.

# 36
Страхотна тема стана, момичета!  Peace Продължавайте да пишете... Хем по вашите разкази, мога да си избера нова дестинация  Simple Smile

# 37
Имам съвършенни спомени от всичките си пътувания и с радост бих ги повторила всичките.. newsm78

Серенгети и един виетнамски остров ме размекват винаги - т.е вярвам, че накой ден пак ще ги зърна..

Иначе - обичам всяка година да отскачам до Венеция - сантимент ми е.. Питер и Рим -винаги, когато мога..

Не бих повторила за нищо на света - Каса Домини в Рибарица.. hahaha
И Румъния, щото там е по задължение..

# 38
Много искам да се върна в Неапол, стори ми се страшно цветен град. За съжалене успях да прекарам там само няколко часа.  Grinning

# 39
Много искам да се върна в Неапол, стори ми се страшно цветен град. За съжалене успях да прекарам там само няколко часа.  Grinning

На мен ми се стори страшно мръсен, страшно горещ и страшно... страшен  Laughing

# 40
Навсякъде, където съм била, бих се върнала, но с едно голямо изключение - Милано. Много сив и безличен град ми се стори.

# 41

На мен ми се стори страшно мръсен, страшно горещ и страшно... страшен  Laughing

Да, и въпреки това или точно заради това много ми харесва. Изпълнен е с противоречия, има една такава специфична атмосфера. Един квартал прилича на арабски, следващия е съвсем италиански с тесни улички. Морето е със страхотен цвят. Ако трябва да го опиша с една дума, то тя би била - многоцветен. Харесва ми и мелодичността на неаполетанския диалект. Харесва ми, че няма "грим" и се показва пред хората, точно такъв какъвто е.

Милано много ми прилича на София, но имам хубави спомени и от там. Бих се върнала да видя "Тайната вечеря", че първия път не успях. Плюс това има много галерии, пинакотеки, паркове. Има местенца с чешмички, където просто можеш да поседнеш и да починеш.

# 42
  • Варна
Навсякъде, където съм била, бих се върнала, но с едно голямо изключение - Милано. Много сив и безличен град ми се стори.

Вярно е, и за мен е такъв и с нищо не ме провокира, освен с шопинга  Laughing
Та, точно заради това бих се връщала там, заради нищо друго.

# 43

Вярно е, и за мен е такъв и с нищо не ме провокира, освен с шопинга  Laughing
Та, точно заради това бих се връщала там, заради нищо друго.
ихаа фенките на Милано много се събрахме май...  Outta Joint
хич не ми хареса града, може би защото преживях едно супер ранно метро там.. абе..

иначе - бих повторила, потретвала и т.н. Хималаите - бях в индийскат аим част до границата с Непал и Тибет и после до Бутан... за мен беше чиста магия природата и контакта със някои хора там

Червено море много искам пак да се потопя там... Южна Испания също. Но Барселона въпреки всеобщото мнение хич не искам да повтарям, нещо не ми се получи с този град

Олюдениз в Турция
Москва - като дете бях там и помня само че беше голямо и красиво
Имам си план - до 30 да съм била в 30 държави за поне 24 часа. Звучи откачено но си е мое си хрумване... и заради това избягвам да повтарям, но пък в Гърция и Турция съм била по няколко пъти

Къде не втори път - Кайро, Мумбай, Делхи, трафика и въздуха бяха ужасни, цялата се изприщих и на двете места от мръсотията и мизерията ме втрещи  #Crazy
и все си мисля че да кажа не на някоя страна значи да се самоогранича, всяка страна си има различни аспекти

# 44
Аз 30 минах, а в 30 държави не съм била  Rolling Eyes   а, дано наваксам...

Общи условия

Активация на акаунт