Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 070
  • 808
  •   1
Отговори
# 630
. Не знам дали е ставало дума за това, но да ви питам, чухте ли за някаква австрийска журналистка Jane Burgermeister, която инициирала криминално разследване на Baxter и една купчина високопоставени личности за конспирация и биотероризъм? Твърди, че имало някаква международна престъпна организация, в която са въвлечени доста влиятелни политици и бизнесмени.
Да, това е истина, но няма да го чуеш по световните медии!
Ето блогът на Джейн Бюргермайстер - http://en.wordpress.com/tag/jane-burgermeister/

# 631
Да, Мег, благодаря.

Гледахте ли видеото с полския министър на здравеопазването. Ако не - гледайте го непременно!!! Дамата е твърдо против Полша да закупи ваксини за свинския грип и не само - директно си казва, че това, което се случва е натиск на фармацевтичните компании.

http://www.youtube.com/watch?v=RhZesZe33cw&feature=player_embedded

Гледахме го още преди има- няма 2-3 страници.  Wink Само че  няма кой да го преведе и така ще си остане нечуто и невидяно от мнозинството.

Цитат
У нас 36-годишната Магдалена Ботева - бременната жена, която се лекуваше от свински грип в бургаската болница, почина днес от усложненията му.

Тя беше приета с начална диагноза двустранна бронхопневмония. В продължение на 20 дни лекари се бориха за живота й, като в терапията й бе включено най-съвременно лечение. По време на лечението плодът също почина.

Да познаем от три пъти какво е било това "съвременно лечение". Тамифлу? Реленца? Или други?

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 10:50 от СпирОлина

# 632
Да познаем от три пъти какво е било това "съвременно лечение". Тамифлу? Реленца? Или други?
Само Тамифлу-то е достатъчно само по себе си, особено за бременни  ooooh!
И баща ми е в болница със същите проблеми и на него са му давали от въпросния елексир  #Cussing out. Дори карал майка ми да ходи и тя в болницата, че да давали и на нея  #Crazy

# 633
  • София
А какво е Тамифлу? Гледам често го споменавате в темата - ако може някой да обясни.

# 634
Kaто гледам какви "прекрасни"съставки има в препаратите за симптомати4но ле4ение на грипа,като аспартам,кофеин,подсладители,консерванти...представям си какво ли може да е съдържанието на Тамифлу,Реленца.
Всъщност,ето тук пише:http://www.framar.bg/tamiflu-kaps.-75-mg.--10-preporachan_produkt19001194.html
Обърнете внимание на това:Бременност:

Възможните ефекти на Тамифлу върху нероденото дете не са известни. Вие трябва да съобщите на Вашия лекуващ лекар, ако сте бременна, ако предполагате, че сте бременна или ако се опитвате да забременеете, за да може лекарят да реши дали Тамифлу е подходящ за Вас.

Не са известни ефектите,а в същото време са убедени,4е на бременната болна жена трябва да прилагат именно този препарат!!!

# 635
Добре, де аз много добре си спомням, че като излезе този благодат Тамифлу, навсякъде съобщаваха,ч е има смисъл да се дава макс. 36 часа след първите симптоми на грип. Сега изведнъж се оказа, че е супер да се лекуват с него хора, които са с усложнения и са със симптоми от 10 дни...как стават тия работи, не знам?!

# 636
Добре, де аз много добре си спомням, че като излезе този благодат Тамифлу, навсякъде съобщаваха,ч е има смисъл да се дава макс. 36 часа след първите симптоми на грип. Сега изведнъж се оказа, че е супер да се лекуват с него хора, които са с усложнения и са със симптоми от 10 дни...как стават тия работи, не знам?!

Даже препоръката е до 48 часа, тогава има предполагаемия ефект.  Confused

# 637
. Не знам дали е ставало дума за това, но да ви питам, чухте ли за някаква австрийска журналистка Jane Burgermeister, която инициирала криминално разследване на Baxter и една купчина високопоставени личности за конспирация и биотероризъм? Твърди, че имало някаква международна престъпна организация, в която са въвлечени доста влиятелни политици и бизнесмени.
Да, това е истина, но няма да го чуеш по световните медии!
Ето блогът на Джейн Бюргермайстер - http://en.wordpress.com/tag/jane-burgermeister/
Добре де, ако една шайка милиардери, изживяващи се като някакви избраници на не знам си кой си, които могат да купят фармацевтични компании, правителства и каквото още е необходимо да се купи, за да осъществят някакви тайни заговори да редуцират с 9/10 населението на земята, е много вероятно да намерят начин да го сторят. Човек може тотално да паранояса. Дори да отидеш да живееш на Еверест, да ядеш само произведена от теб самия храна и да не помирисваш лекари и лекарства, пак може да ти пръснат отгоре нещичко, което да ти помогне да си идеш от тоя свят, за да не дотягаш  на майката Земя с твоето безполезно съществуване.

# 638
Много се забива във философстване вече.
Да, ако някой реши да изтреби част от населението на земята, сигурно има начин да го направи. Конспирации е имало и ще има.

Да не забравяме обаче, че няма случайни неща - каквото има да става, ще стане.  Tired

# 639
Нещо по-земно от мен - братът на мъжа ми е научил (вероятно от една наша близка, която знае, че не ваксинирам), че не слагам ваксини на Никола.
И днес чудесно поспорихме по въпроса. Аз нямах намерение да се въвличам в излишни спорове, но той ме провокира и аз се поддадох. По-досадното е, че сега всички роднини ще научат от девер ми и ще почнат да ми се обаждат и да се опитват да ме убедят каква голяма грешка правя и за достиженията на науката, венецът на които са ваксините  Tired

Освен да ме обявят за луда и да ожалят мъжа ми и детето ми на каква майка са попаднали, не виждам шанс за друг резултат.

П.П. Къде е Кристиан? В темата за ГНМ участва ли? Тук отдавна не съм го виждала...

# 640
Да, Мег, благодаря.

Гледахте ли видеото с полския министър на здравеопазването. Ако не - гледайте го непременно!!! Дамата е твърдо против Полша да закупи ваксини за свинския грип и не само - директно си казва, че това, което се случва е натиск на фармацевтичните компании.

http://www.youtube.com/watch?v=RhZesZe33cw&feature=player_embedded
Браво! Дано устои и да има подкрепя, че битката не е малка! Вижте, само как разсъждава, интересува се от страничните ефекти на ваксините и лекарствата, не би го дала на семейството си и познава добре нрава на народа си, за да приеме решение, че е излишно да се закупуват огромни количества от тези отрови! Честна, много честна и смела жена! Ще имаме и ние такива управници? Praynig
Попадала съм на информация какви невероятно токсични дози са тези ваксини. Толкова големи, че самите фармацевтични компании не са могли да ги изхвърлят в природата. И след като не може там, хайде с една-две пандемии ще ги употребят! #Cussing out #2gunfire
Грейс, много благодаря за този видео клип!  bouquet

Лорето, няма много да коментирам, но действително не си наясно с това, което пишеш. По принцип имаш два варианта, да се пообразоваш или да продължиш по същият начин. Вторият вариант обаче не върви тук, защото моето впечатление се оформи като в този форум има много запознати и интелигентни хора.

Евридик@
, съчувствам ти и тази грешка всички сме я правили. Може би в такива случаи е добре да се прибегне към лицемерие и да кажете, че вече всичко има. Иначе, нравът на българските роднини и близки да се мешат в живота на хората няма граници! Освен това, опитай се да се научиш, че има хора, които не искат или не могат да понесат някои истини. Многократно преживян опит! Tired

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 00:49 от Camino

# 641

Освен да ме обявят за луда и да ожалят мъжа ми и детето ми на каква майка са попаднали, не виждам шанс за друг резултат.

П.П. Къде е Кристиан? В темата за ГНМ участва ли? Тук отдавна не съм го виждала...
Сефте ли ще те обявят за луда?  Mr. Green
Мен някои от познатите отдавна ме гледат странно (твърде съм им зелена Simple Smile).
Отдавна не коментирам какво и защо правя с/за детето си, залагам на определени правила, без конкретни обяснения. Например за майка ми, колкото и да ме обича, знам че няма начин да ме разбере и да пречупи конервативизма си..

ПП. Кристиян е с бан (от темата на Бърди) именно заради ваксините.
Не е ясно за колко време.

# 642

Не е ясно за колко време.

Защо Мулти?Последно там писахме по4ти вси4ки оттук,но пък и с право.Доктора там беше заявил категори4но неща,нямайки нищо общо с истината.Не видях обиди,за какво е бил банът?

Днес моя приятелка ми разказваше за визитата при педиатъра на децата.Тя беше много навита на грипната и рота ваксините.Пита първо мен,казах й 4е са безсмислени и опасни,питала и лекарката.Тя й казала,4е ако като майка ще се по4увства по_спокойна,ще й даде 4ас за тях,но не ги препоръ4ва.Приятелката ми й задала въпроси дали има деца и би ли ги ваксинирала,на което докторката отговорила,4е деца има и не ги ваксинира.Голямото дете нямало здравословни проблеми,нямало и проблеми 4е не е имунизирано.Малкото пък си имало една хрони4на болежка и именно защото зимата се обостря,казала жената,никакви допълнителни грипни няма да му сложа,за да не се влоши.Отделно 4е и другите не слага.
И се кротна сега приятелката ми,няма да томози децата.

# 643
Лорето, няма много да коментирам, но действително не си наясно с това, което пишеш. По принцип имаш два варианта, да се пообразоваш или да продължиш по същият начин. Вторият вариант обаче не върви тук, защото моето впечатление се оформи като в този форум има много запознати и интелигентни хора.

Евридик@
, съчувствам ти и тази грешка всички сме я правили. Може би в такива случаи е добре да се прибегне към лицемерие и да кажете, че вече всичко има. Иначе, нравът на българските роднини и близки да се мешат в живота на хората няма граници! Освен това, опитай се да се научиш, че има хора, които не искат или не могат да понесат някои истини. Многократно преживян опит! Tired

"Ай, Camino, Camino", честито Ви достойно четвърто място на финала на гласуването за Златоуста фраза (бисер на годината) за коментара Ви "Тези, които поставят ваксините са или конски паци или безс … лни нагълци"!

Хората посветиха и заглавието на новата правописна тема на златоустата Ви фраза: ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема.

Освен характерният изказ, правят впечатление деликатността, толерантността и способността Ви спокойно да приемате различния избор на хората. Но тези качества всъщност са общи за повечето хора от настоящата тема...Вярвам, че усилията им бяха адекватно оценени.

Бановете и те ли се отчитат като вреда от ваксините и тяхна нежелана реакция? Не го пише в листовките им.  Wink

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 02:21 от Persona

# 644
  • Plovdiv->Toronto
Ох леле  Laughing!
В тази тема нищо не е помръднало и на йота, всъщност помръднало е, преди дискусията се казваше "за ползата и вредата", сега е само за вредата, и то здравния е изпаднала в алтернативния форум   ooooh! ...  Пета тема вече е стигнала  Party, около 11-12 тема от предишния вариант, това беше преди 2-3 години  Grinning и аз активно се бях включила  ooooh!, така ме беше вбесил уважаемия отнесен от вихъра, майстор на йезуитската логика, архидякон на ГНМ мосю Кристиян  hahaha ... Гледам пак е настъпил Бърди по опашката, ще се върне, иначе какво ще прави след работа  Crazy ...
Пожелавам на всички необичащи ваксини да не им слагат насила, както и на всички почитателки на др. Хамер щастлив, безконфликтен и дълъг живот ! След 3 години пак ще мина  Hug!
Персона, откажи се  Wink, ако искаш да направиш добро на някой обърни внимание на пациентите идващи при теб и на семейството си, насила добро не може да се направи ! С най-добри чувства   bouquet ...

Общи условия

Активация на акаунт