Зима,пролет,лято,есен,ОКТОМВРИйче иде с песен!

• 30 925
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
честито на svetla_81,  smile3525 newsm30 Hug  Да е живо и здраво мъничето  Heart Eyes

# 166
Честито на мама Светла Hug  bouquet

# 167
Честито и от мен на новата мама.
Момичета много съм уплашена.Еи сега видях,че едната ръчичка на малката е посиняла.Тя спи на една страна и точно тази ръчичка,от тази страна е посиняла.Дали е възможно да е била просто притисната.
Моля кажете ми какво мислите.Сега се оправи,но нз дали е по сериозно от притискане. Cry

# 168
Моля кажете ми какво мислите.Сега се оправи,но нз дали е по сериозно от притискане. Cry
Oт позата е,и на Саши му става така понякога.

# 169
  • Sofia
Да са честити новите бебчовци и много да радват мама и тати  Hug Hug Hug

Анхелика,ако е от притискането би трябвало да се оправи след известно време и да поразовее  Thinking
За да не се притесняваш излишно може да звъннеш на педиатърката ти  Peace

Според мен няма нужда да се безпокоиш  Heart Eyes

# 170
Оф,направо си изкарах акъла. smile3518Сега вече се оправи,розовичка е.
Благодаря ви момичета за бързите отговори.

# 171
ЧЕСТИТО НА МАМА ПОКАХОНТАС И СВЕТЛА 81.  newsm30 newsm30

# 172
  • София
Здравейте и честити бебенца  Hug
Бях днеска с моята приятелка на дена на отворените врати в Щерев. Обадихме се на рецепцията и те ни казаха да изчакаме, че ще дойде някой да извика групата. Ние взехме, че докато чакаме се мушнахме и двете в тоалетната. Като излязохме почакахме още към 20 минути докато не ни видя момичето от рецепция, че сме още там да ни каже учудено, че групата била тръгнала преди доста време вече. Оказа се, че сме ги изпуснали докато сме били в 00  Laughing Явно нямаха намерение да правят втори тур само заради нас двете и ни казаха да сме дойдели следващия път. Какво да им обяснявам, че за мен "следващия път" ще е другия петък и че ще имам удоволствието доста подробно да се запозная с всичко тогава  Laughing

След това успях най-сетне да се замъкна в поликлиниката при педиатъра, който съм избрала за детето. Беше много мил и любезен (очевАдно е гей, но това не ме интересува с оглед на добрите отзиви за него като лекар). Разбрахме се като родя преди да са ни изписали да му звънна за да се уговорим кога да дойде в къщи. Сега ми е доста по-спокойно като знам, че и тази работа съм я свършила. Остана ми сега само да си купя тая прословута лампичка, за която съм се заинатила да седи над кошарката, да ми пристигне инфакола, да накупя каквото е нужно за бебешката аптечка и за мазане на пъпчето  и да купя някакви памперси да имам за в къщи като се приберем с бебко и ще знам, че съм на 100% подготвена откъм покупки и задачки и няма да се разсейвам с друго освен с това да си се радвам на бебчето.

Та в тази връзка имам следните два въпроса:
- Какво трябва да имам в аптечката за бебо и какво точно му се маца на пъпчето освен спирт?
- Какъв размер памперси да взема? 1 или 2? Едните са уж от 2 до 5кг, а другите от 3 до 6 или нещо подобно. С други думи ако бебето си е стандартно към 3-4 килограма и двата размера биха ми вършили работа, но все пак кой ще е по-удобен? По-големия или по-малкия?

# 173
da e jiva i zdrava malkata Mia!!!!! Radost_i_na se e sdobila s krasiva malka kukla-3,100 kg, 48 sm. v 15,55h, normalno rajdane,mama i bebka se chuvstvat otlichno!!!

# 174
Честити бебчета на Светла и Покахонтас! Да са ви здравички и много усмихнати деца  bouquet

Адри, за пъпчето се взема спирт и топоцин. Със спирт се почиства ,а с прахчето се поръсва след това.Памперси взех новите в бяла опаковка на Памперс 2-5 кг и съм мног одоволна. За секцио по-добре 2 пакета и 14 голям кърпички Hug
Момичета ,едното оченце на Габка тече и хваща гурелчета.Горкичкото залепва му и си отваря само едното.Уж е секцио и не би трябвало да има конюктивит. Капнах малко кърма и го почиствам спреварена водичка, какво друго мога да направч,е ми е жал Sad

# 175
da e jiva i zdrava malkata Mia!!!!! Radost_i_na se e sdobila s krasiva malka kukla-3,100 kg, 48 sm. v 15,55h, normalno rajdane,mama i bebka se chuvstvat otlichno!!!

Да е жива и здрава малката кукла на Radost_i_na .Много щастие да носи на семейството!  bouquet

Jeny,   моят син имаше същия проблем като новородено след секцио.Спомням си,  че с отвара от лайка и преварена водичка на памуче  почиствах секрета и след това слагах кърма.Оправи се , но иска търпение.

# 176
Благодаря Бънси  bouquet И ние с майка ми така мислехме, но педиатърката каза без лайка. Ох, за това вас ще питам ,че с тези разбирания на нашите лекари... Rolling Eyes

# 177
Честита кукла на Radost_i_na!!!Да е жива и здрава  и да радва цялото семейство!!!
Честито и на Покахонтас!!!

# 178
Честито на мама Радост-и-на  bouquet  

# 179
Атадар4е смени си педиатарката мила-груба грешка и пьлни глупости ти говори-а това са елементарни неща,с които даже не лекарите трябва да се занимават.Не мога да си представя какво ще те посьветва ако недай си боже има медицински проблем или нещо не сьвсем очевидно...И в БГ има грамотни лекари,момичетата от София ще те посьветват

МВинзенс-четох за помпите и за Медела мини казват че много зависи от това как се регулира вакума, ако има болка трябва да се консултираш с някои-в Англия фирмата,която ги продава има консултанти,не знам как е при вас...Аз реших моята да я вьрна и си порьчах Медела Суинг,на която вакума се регулира по лесно и би трябвало да няма проблем-но ще видим,докато не сьм пробвала нищо не мога да кажа...

Общи условия

Активация на акаунт