ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 115
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник на Павел  smile3525

Майка75 адмирации за тортеното майсторство  newsm20

Боронди - би ли споделила кои са ви математичката и англичанката?

# 61
Ч.Р.Д. на Павел

Много успехи и само радост да ви носи. И да е здрав!!!
Честит празник и на неговата майка!!! Hug  bouquet

СМГ ще има електронен дневник ! Най-после!!! Не че ще има изненади там. Но ако на сайта има и много друга полезна информация,родителските срещи ще се сведат до минимум.

Рали е в училищния отбор по футбол. Shocked Joy
Ще следя с интерес бъдещите първенства. Grinning

# 62
  • Sofia
Честит празник на Павел и от мен!
Много здраве, късмет и добри приятеяли !
 smile3525

# 63
 nbirthday Майа75, да ви е жив и здрав порасналият батко  и само да ви радва! Много късмет и успехи в новото училище!!!
А, много е вкусна почерпката /и красива Peace/

# 64
  • София

newsm59

Майа75, честит рожден ден на Павел и от мен! Да ти е жив и здрав и да се гордееш с него! Много успехи в новото училище!  Hug Hug

# 65
  • София и там където не се пуши
Честито на Павел, жив и здрав  Hug Hug Hug Hug

Някой от вас забелязъл ли е че МОН = МОМН  Shocked , аз днес, а кой знае от кога е  newsm78

# 66
Здравейте мили дами. Да споделя, че и при нас в 9 ФЕГ се учи здраво. С кратки диктовки, писане на думи, спрежение на глаголи ги "тормозят" почти всеки ден.Но така си и трябва. Засега синът ми се справя, казва че е френския е доста по-труден от английския и руски език, които до сега е изучавал.Дано и по-нататък интереса му да се запази и да учи с удоволствие, а не по задължение.Успех на всички деца.Да са ни живи и здрави и лесно да преодоляват трудностите, които им предстоят! Hug
P.S. Ако някой има информация кога и в 9 ФЕГ ще има родителска среща, моля да напише....

# 67
  • Варна
Благодаря на всички майки за пожеланията , уви тортата не е мое дело но с такава се почерпихме беше вкусна .

# 68
  • Варна
http://www.moreto.net/novini.php?n=61946

нещо за варненските ученици и статистиката    Rolling Eyes

# 69
maia75k  да ви е честит РД на Павел (с малко закъснение).   Много, много да ви радва.

bouquet  bouquet  bouquet

# 70
  • София
Записвам се да ви следя.  Hug

ЧРД на Павел!   bouquet Да е жив и здрав!

Ана и Софи, късмет на нахаканите футболистки!  hahaha

Благодаря много на всички за споделените мнения за спортовете.   bouquet

Знаток, все едно за какво се номинираш, имаш цялата ни подкрепа!  Joy

На нас още не ни е станал лесен 8ми клас, ама заглавието много кефи! А, дано!

# 71
  • гр. София
Поздрави на всички! И най вече на Френската.Бяхме болни,нямахме нет,такива ми ти работи. ooooh!
При моят син има и думи и много песни и учител по френски песни с китара.Но за сега нямаме мерак за такава.Мисля ,че успяхме да му охладим ентусиазма и за екскурзията през пролетната ваканция.Поне за сега. Mr. Green

# 72
  • София
Здравейте!
При моят син има и думи и много песни и учител по френски песни с китара.Но за сега нямаме мерак за такава.Мисля ,че успяхме да му охладим ентусиазма и за екскурзията през пролетната ваканция.Поне за сега. Mr. Green
Моята сигурно заради учителя с китарата се е засилила да се учи да свири на китара. newsm78

За екскурзията и аз като прочетох програмата, ми се видя бая път, пък малко за разглеждане, но какво да я правя.Не иска да разбере, че с автобус е убийствено...Хубавото е, че ако решим с мъжът ми да ходим някой ден в Париж, ще сме без деца!!! JoyТова не се  е случвало никога.Пък съм чувала, че хората не си изкарват лошо без деца... Mr. Green

# 73
  • гр. София
*Миленски*, вие в коя паралелка бяхте? Моят син е много доволен от класната си.Била много "миличка".Може би няма да е лошо след месец да ни направят някоя родителска среща.

# 74
  • There I was on a July morning
За екскурзията и аз като прочетох програмата, ми се видя бая път, пък малко за разглеждане, но какво да я правя.Не иска да разбере, че с автобус е убийствено...Хубавото е, че ако решим с мъжът ми да ходим някой ден в Париж, ще сме без деца!!! JoyТова не се  е случвало никога.Пък съм чувала, че хората не си изкарват лошо без деца... Mr. Green

И ние сме така.
Вече капарирахме, а аз я предупредих, че по-нататък ако ходим до Париж, ще е без нея  Laughing
Вече посвикна с класа, учи доста по френски.
Доволна съм и от резултатите от входящите нива.

Общи условия

Активация на акаунт