ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 065
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Охо,.. SofiaV, привет!

Ех, този Загреб!  Wink И къде са ти фотосите? Ей 'са те почвам! Нали ни обеща - макар и миналогодишни hahaha

Момичета, да ви кажа Христо яде,.. когато е гладен.
Не се смейте - ще поясня: и аз съм на такъв "режим", в смисъл - няма задъжителна закуска, обяд - може да не закусва сутрин, но около 11,00 си хапва обилно за обяд. После - в училище (каквото намерят около гимназията) и за вечеря всички сме на масата.
Понякога се събужда гладен, та гладен! И едно от първите му действия е отварянето на хладилника  hahaha
Не съм от майките, който приготват за закуска пържени мекици (у нас се пържат единствено картофки!) - сам си прави сандвичи, или хапва сирене с домат, препечени филийки с лютеница и др такива.
В последно време пита: "Къде е млякото?"   Joy Та има и нещо течно на закуска - 'Нескуик'-а се харесва  Peace
Опитвала съм се да въведа чая , но не успявам,..

Момичета, какво става със списъка ни? Няма ли и други да се запишат?.. Thinking

# 631
  • София и там където не се пуши
Ееее Lady-B, не е честно защо разказваш за моя син  Joy .

# 632
  • София
Здравейте, момичета.  Hug
Хвърлям  по едно око на темичката, че може след последното отсъствие да ме отпишете съвсем. Да, ама не (цитат). Разприказвали са се майките на момчетата гледам - тя вашата е лесна. Ако имате обаче свръхсуетна девойка като моята свят ще ви се завие. Държи детето на външния си вид и направо ме побърква. 
А от известно време апетитът й е изненадващ. Аз съм свикнала със злоядото си дете и сега не мога да я позная. Ноо....  качи някое килограмче и сега е драма. "Диетата" й е строга, докато мама не я изкуши с нещо вкусно. Набляга на Активия, прясно мляко с корнфлейкс, плодове, кашкавал, салати. Наблюдавам я тайничко как се храни и внасям някои корекции, ако се налага. Все пак нито една крайност не е препоръчителна.
За следващата среща ще направя всичко възможно да дойда - записвайте ме.
Ох, как искам украса вкъщи, а то едни ремонти (уж дребнички) се проточиха и на прахоляка и какафонията нещо не вървят гирлянди.

Трябва да купуваме подарък - фотоапарат. Приемам съвети всякакви. Колебая се дали да не вземем от полупрофесионалните - по-скъпички са, но детенце има интерес към фотографията и има усет в тази посока и може би си заслужава инвестицията.

# 633
  • София
17. Prekrasna Hug

А за коя дата, Prekrasna - 19.12 или 20.12?
Между другото предпочитанията клонят към 20.12

И пак за Prekrasna: аз също много обичам да снимам, и мисля, че такива неща трябва да се купуват качествени и възможно най-нови(според възможностите, разбира се) , защото тази техника и без това бързо "остарява",..
Аз като реших да си купувам фото и се допитах до един приятел (на 33г  Heart Eyes) , който е не само любител, ами и много запознат технически с фотоапаратите. Каза ми, че матрицата е много важен момент при избора Peace (1/..... - по-голям знаменател - по-качествено фото)
Доверих му се и сега имам един чудесен NIKON COOLPIX - P-5100. Даже си мисля, че все още не съм му разучила тънкостите и възможностите.  Wink
http://www.photosynthesis.bg/?article=84
И го купихме точно от "Фотосинтезис" . И моя съвет е , преди да закупите, да потърсиш дилърите за България, ето за NIKON:
http://www.europe-nikon.com/home/bg_BG/local/broad/635/1.html
Пак вкарах порядъчно количество спам в темата, сори! Blush Prekrasna, ако искаш - питай на лични - ще те насочим  :bowuu:
Dorothy ,
 майка ми постоянно ми говори, че този (анти)хранителен режим е вреден!,.. Аз пък го намирам за ОК  Peace

Знаток,
къде си..? Май е време за нова тема!    bouquet
"Децата- в учебен маратон, ОСМОКЛАСНИ майки - на купон!"
 hahaha hahaha hahaha

# 634
  • София и там където не се пуши
Че е вреден вреден е, трябва някакси да се събираме на маса, да сядаме по едно и също време, ама какво да правим.  newsm78

# 635

Знаток,[/b] къде си..? Май е време за нова тема!    bouquet
"Децата- в учебен маратон, ОСМОКЛАСНИ майки - на купон!"
 hahaha hahaha hahaha

Mда,  Joy  вярно си е май.

Утре е Панаирът на книгата. Мисля от там да снабдя част от домочадието, вкл. бабите.
Не казахте нещо за интересна книга, пък и май повече мамчета на момчета пишат напоследък.
Освен и аз в този дух някаква козметика да купя.

Ако не ви е страх, че ни четат децата, дайте интересна изненада ( не голяма) за момиче.

# 636
София, добре дошла от Загреб !
Да попитам кой беше тук връзката за самолетни билети, че имам едно питане, ако може...
На темата за яденето, малката яде много и от нищо не се лишава- но си е кльощавела,, а за голямата - ферман мога да напиша за нейните каприза и суета, та сега в Лондон рупа само салати  и ябълки,и гладува , и се ядосвам...като й се прияде нещо, си хапва, но главно стиска зъби, а е страхотна мацка - няма нужда от диети, ама пуста суета, а и аз все скандирам в къщи за здравословно хранене и култура на хрането...та ето какво стана. Затова внимавайте с госпойците...да не се пристрастят към разни хранителни режими, то не са диети, все пак, че после няма отърване....
В къщо имаме 3 Лумикс-а на Панасоник, като се почне от 1100лв, та до 500 лв. И сега в Лондон купихме още един на детето, имат такива часове и й е нужен хубав апарат. Та преподавателят й беше препоръчал пак един нов Лумикс като за първо време, по-натам-друг, за около 600 лв беше, и тук е толкова. Много мислех да си купя скъпо тяло с много обективи, обаче аз главно по чукарите и баирите планински обичам да снимам, а по тоя камънак понякога  се спъва човек...абе да влача техника за хиляди лева , а и да ми тежи...аз едва влача раницата без обективи вътре...
За купона, още се чудя, че нали детенцето ми се прибира точно тогава и не знам дали ще иска накъде да ходим....но ще кажа скоро, де !

# 637
  • гр. София
Докладвам с днешна дата:
Обяд-кроасан
Учебна дейност-нито едно домашно по нищо за утре. #Cussing out

Извод: у нас нито се яде,нито се учи!!!

# 638
  • През девет земи в десета
Докладвам с днешна дата:
Обяд-кроасан

Joy Joy Joy Ели,уби ме Laughing

Дороти,за утре направихме компромис,ще идем и двамата,пък ще видим кой ще влезе вътре,за кафето съм на лице Peace

# 639
  • Sofia
Докладвам с днешна дата:
Обяд-кроасан

Елица, и ние сме от вашия лагер. И не яде не заради диета, а защото не се е сетила, пък и не е толкова важно... bambam

White s., дъщеря ми въобще не си падаше по вампири, докато не прочете Здрач. Последните прочетени са Скитница и Дневниците на вампира. Относно подаръците, според нея най-оригиналните са живо животинче и плюшена играчка. Любимият й подарък от последния РД е един евтин Сваровски.
Що се отнася до Панаира на книгата, и аз му се целя. Харесала съм си някои книжки от сайта на Хеликон в рубриките `Най-продавани` и `Препоръчваме ви`

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 19:17 от noshtna_ptica

# 640
  • гр. София

White s., дъщеря ми въобще не си падаше по вампири, докато не прочете Здрач. Последните прочетени са Скитница и Дневниците на вампира.

И "Здрач" не го вълнува! Crossing Arms

# 641
  • Sofia
И "Здрач" не го вълнува! Crossing Arms

Може пък някоя девойка без вампирска кръв да го е развълнувала?

# 642
  • София
pepelia6kata , SofiaV полетя до Загреб благодарение на rosisd -  с нейно разрешение  Blush ти пускам данни на лични. И  се надявам да се запишеш за срещата! Hug

Момичета, имам въпрос - в новите класове имате ли съученици, които пушат? #Crazy

Докладвам с днешна дата:
Обяд-кроасан

Ауу,..Ellytza, ти страшен доклад спретна!  Joy
 у нас поне се яде!   chef Щото за другото не упражнявам контрол  hahaha

# 643
Благодаря ти, Lady-B !
Ще й се обадя утре.
София, гледам, че вашата среща е в петък, а аз съм в събота, а тъкмо мислех да се запознаем....жалко! И ще си разменяме подаръци с вашия клас...

# 644
  • България
 Привет мили дами,
Вече съм на линия - отпочинала, дейна и в добро настроение  newsm62. Относно снимките - като се организирам ще кача малко миналогодишни снимки от Загреб и тазгодишни от Любляна. Пътуването пак беше много емоционално, но този път не беше ала Костурица Wink.
 pepelia6kata , дамата със самолетните билети е rosisd. Благодаря й за всичко което направи за мен, а то не беше малко.    bouquet . Ти кога си на родителска среща - в петък или събота? Аз съм в петък. Гледам, че НПМГ се организират за кафепиене около родителската среща, та да те поканя ако сме заедно /разбира се ако ходиш ти, а не благоверния/. Ако имаш такава възможност ми пиши на лични.
 Относно срещата - не се притеснявай. Ние запазваме 15-20 места без капаро и който дойде е добре дошъл, който пропусне - се надява на следваща среща. Simple Smile Винаги можеш да се присъединиш в последния момент.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 22:20 от SofiaV

Общи условия

Активация на акаунт