Коледа идва!

• 152 878
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 945
Здравейте на всички
Дали има някой който да знае рецепта за захарните коледни бастунчета

# 946
  • София
Здравейте на всички
Дали има някой който да знае рецепта за захарните коледни бастунчета

Не знам точно за какво питаш, но ето много красив вариант за бастунчета: http://tanitaang.blogspot.com/search/label/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0

# 947
  • София
bebeiti за тези ли ме питаш http://steisi.multiply.com/photos/album/11/11#photo=107, ако е за тях по-късно ще напиша рецептата, че сега нямам много време. Стават много вкусни, а рецептата е от една колежка на майка ми. На другата снимка са Меденки на Селма и те са много вкусни, правя ги за втори път този месец.

Да Стаси за тези питам. Ще чакам за рецептата, защото ми влязоха в коледния списък Peace

# 948
  • София
Стаси, колко е пр. мляко в бонбоните?

# 949
Стаси, колко е пр. мляко в бонбоните?

Да ти кажа аз тогава сложих на око, по малко слагай, трябва да ти стане като тесто за скалички. Ако го разводниш прибавяш бисквити. Wink

# 950
Стаси, я вземи и напиши на целия ти албум рецептите, че сега няма да те оставим на мира  Wink Страхотни неща правиш   bouquet

# 951
  • Бургас
Днес ще правя англейския коледен кейк. По-скоро утре,че сега взех плодовете,а трябва да постоят накиснати .Правила съм го преди две години,много е сполучлив. Проблема е,че няма кой да го яде-само двамата с мъж ми сме си. Мисля да купя целофанени торбички и на парчета да опаковам като подаръци,към другите. Така и аз ще си доставя удоволствието да го приготвя, и близките ще са доволни от нетрадиционния подарък. Надявам се,де!

# 952
  • София
Момичета  Hug много сме в тази тема и затова се осмелявам да ви помоля, който може да помогне.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438511.195

# 953
снощи направих шоколадовите бисквитки / без нескафе, понеже нямам/ на rumya. на семейството и приятелите ми, много им хареса  Wink

благодаря за споделената рецепта. ето снимки.
Може ли да споделиш рецептатаза глазурата,с която си ги украсила.Изглеждат много красиви.

А горе долу колко издържат преди консумаця тия сладки с глазурата?Не визирам някой определен вид, защото те горе долу се правят по един и същ начин...та колко време и къде ги съхранявате?

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 15:39 от Darkina

# 954
Миналата година сладките ги правих в началото на декември и ги съхранявах в пластмасови кутии, плътно затворени. Тази седмица мисля да почна с меденките и така до Коледа всяка седмица ще правя по някой вид в почивката.

# 955
  • Panagyurishte
Запис Embarassed

# 956
Някои би ли ми отговорил  Blushможе  ли сладките да се съхраняват за по-дълго време в пластмасови кутии с капак newsm78 нещо такова

# 957
Може ли да споделиш рецептатаза глазурата,с която си ги украсила.Изглеждат много красиви.
2 белтька, няколко капки лим. сок и пудра захар на око сложих. може би кьм 200 гр. но на мен сладките и бисквитите са ми по вкусни без глазура. украсих само няколко за радост на  дьщеря ми.

# 958
kalinikol, в подобни кутии ги съхранявах миналата година и бяха чудесни.

# 959
silvi@, как са по отношение на твърдостта шоколадовите бисквитки? Дали могат да стоят повечко време newsm78

Общи условия

Активация на акаунт