Коледа идва!

• 154 107
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 960
kalinikol, в подобни кутии ги съхранявах миналата година и бяха чудесни.

Hug

# 961
  • София
Момичета, ама къде да съхранявам тези сладки, в нас е 23-24 градуса, може ли и тях на терасата при АКК? А като паднат температурите под нулата  newsm78

# 962
Момичета, ама къде да съхранявам тези сладки, в нас е 23-24 градуса, може ли и тях на терасата при АКК? А като паднат температурите под нулата  newsm78.  
Може би в хладилника newsm78 И аз нямам в апартамента стая с подходяща температура.

# 963
И последно въпросче да попитам...веднага ли да украся сладките с глазура или да ги украся малко преди консумация...или пък няма значение?А каква температура е подходяща за съхранението на сладките?

# 964
silvi@, как са по отношение на твърдостта шоколадовите бисквитки? Дали могат да стоят повечко време newsm78
тези, които пекох за 5 мин., бяха по- меки. другите пекох за 7 мин., станаха по- твьрди.

не знам колко време могат да стоят, трябва да питаме Rumya.  Grinning

# 965
  • София
Уникални сте просто  Hug

Имам въпросче: смятам да правя меденки, джинджифилови сладки, ванилови кравайчета и мъфини. Друго-ако остане време и между другото. Та въпросът ми е в какъв ред да ги започвам и кога, като мисля всеки уикенд да правя по 1-2 неща? Мъфините май трябва да се направят непосредствено преди празника.  newsm78

# 966
bonni благодаря ти!  Hug Ето ТУК са моите рецепти.

Масленки с конфитюр

1 ч.ч. мас - аз ползвах масло
1 ч.ч. олио
1 ч.ч. кис. мляко
1/2 ч.л. сода
брашно

Замесва се тесто, разточва се на кора ок. 1/2 см. и се изрязват кръгчета, в които се слага конфитюр. Кръгчето се прехлупва и се притиска с пръсти. Пече се на ум. фурна докато порозовеят. Още топли се овалват в пудра захар. От същото тесто могат да се направят и масленки с плънка от яйца и сирене.

# 967
  • София
Уникални сте просто  Hug

Имам въпросче: смятам да правя меденки, джинджифилови сладки, ванилови кравайчета и мъфини. Друго-ако остане време и между другото. Та въпросът ми е в какъв ред да ги започвам и кога, като мисля всеки уикенд да правя по 1-2 неща? Мъфините май трябва да се направят непосредствено преди празника.  newsm78
първите три спокойно можеш да започваш, за мъфините, не знам. По-добре да са пресни.Аз бих направила най-напред джинджифиловите или меденките и после и кравайчетата, те също е добре да престоят.

# 968
  • ВАРНА морето сините вълни
момичета какво става с комплектите за шоколад -получихте ли ги пробвахте ли ги -доволни ли сте  Laughingхайде похвалете се

# 969
  • София
момичета какво става с комплектите за шоколад -получихте ли ги пробвахте ли ги -доволни ли сте  Laughingхайде похвалете се
Аз вече направо се отказах от поръчката. То такова чакане!

# 970
  • ВАРНА морето сините вълни
аз направих поръчка на 3.11 -днес дойде бележка от пощата че е пристигнал утре ще го взема Laughingти кога поръча може би всеки момент ще го получиш и ти

# 971
  • София
аз направих поръчка на 3.11 -днес дойде бележка от пощата че е пристигнал утре ще го взема Laughingти кога поръча може би всеки момент ще го получиш и ти
Sad На 2.11.

# 972
betina33 честито! Hug Ох, и аз чакам и само гледам в пощата, ама нищо. Sad Поръчка пуснах на 4.11 и още една за братовчедка ми на 7.11. Мисля в петък вече да им звънна и да питам.

# 973
Момичета, ама къде да съхранявам тези сладки, в нас е 23-24 градуса, може ли и тях на терасата при АКК? А като паднат температурите под нулата  newsm78
Аз до сега винаги съм ги съхранявала в кутии в шкафа. Ние не държим 23-23 градуса, но поне 20 има. Издържат си спокойно сладките.

Шоколадовите бисквити трюфел могат ли да се направят по-рано и ще запазят ли вида си? Не знам как са на вкус, но са много ефектни напукани с пудра захар Simple Smile

mylili, в реда който си ги изброила Grinning Меденки и джинджифилови сладки тази събота, ванилени кравайчета следващата и мъфините да са преснички Simple Smile

# 974
По мое мнение е много вкусен сладкиш, препоръчвам ти да пробваш този с марципан, но не е българският марципан, а по скоро е бял крем с вкус на бадеми и е голяма вкусотийка, но съм пробвала други които наистина не стават.  chef

Общи условия

Активация на акаунт