телевизия в детските градини- нормално ли е?

• 18 867
  • 458
  •   1
Отговори
# 315
Коте - точно това става. Аз взимам детето си винаги последна - в 18.30. Кога облечено с яке и шал - въпреки жегата вътре зимата, кога строено на пейката във фоайето, кога обуто и стоящо при гардеробчетата си само... Отговора винаги е бил: О, точно го приготвях...

# 316
Коте - точно това става. Аз взимам детето си винаги последна - в 18.30. Кога облечено с яке и шал - въпреки жегата вътре зимата, кога строено на пейката във фоайето, кога обуто и стоящо при гардеробчетата си само... Отговора винаги е бил: О, точно го приготвях...

Стига де, много гадно!  Sad

# 317
Ами гадно е. Също е гадно как няколко пъти като ме види - затичва и се хвърля в мен и заплаква. Ама като питам - ооо, не знаем защо  ooooh!

# 318
Напълно споделям мнението на iris06. За съжаление обаче в нашата детска градина, имахме тогава само една смесена група (край София живеем), само аз и още един родител се обявихме против купуването на телевизор. Съответно сега телевизор има и нямам идея какво се гледа. Малката още е малка и не мога да разчитам на думите й.  А баткото като ходеше последната година беше гледал дори "Страх". Едно риалити по GTV, ако си спомняте. Вкъщи никога не го бяхме гледали, а веднъж от случайни кадри, мернати в магазин, той го разпозна. Shocked
Съгласна съм, че вероятно не гледат много продължително телевизия, но за мен е напълно излишно. Пред телевизора мога и вкъщи да си гледам децата, още повече, че живеем с баба ми и има на кого да ги оставям. Peace
Доколкото знам учителките събират пари за цифровата телевизия. Май по 1 левче, но около 40 деца по 1 левче - този пакет включва явно всички видове телевизии - кому е нужно това? Ние ходим отскоро - около 2 месеца. Не са ми казали, че и за това давам пари. Поискаха 3 лв за препарати. Но се чудя дали изобщо да реагирам - няма да има никакъв ефект, само ще си разваля отношенията с учителките. А иначе - много ги харесвам, приятни жени и се държат чудесно с децата!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 10:48 от Betty L.

# 319
Можеш да реагираш на родителска среща, сега няма смисъл, ако е прието на родителска среща ще се спазва до следващата

# 320
  • Sofia
Ами гадно е. Също е гадно как няколко пъти като ме види - затичва и се хвърля в мен и заплаква. Ама като питам - ооо, не знаем защо  ooooh!
Уф, колко ми стана мъчно. Кой знае какво му намилат докато те чака... Аз пък оставях дъщеря си първа сутрин и не можеха да си пият кафето на спокойствие. Обикновенно стоеше сама  в стаята без госпожи без никой до момента, в който пристигне следващото дете. Да не говорим, че в този момент са се разтваряли всики прозорци да се проветрява, но какво да се прави някой родители тръгват на работа от рано, други работят до по- късно, а децата поемат негативите....Така, че за педагозите в детските градини нямам добро мнение. Много са учтиви пред родителите, но в действителност не е така. Разбира се има си и съвестни учители, които си обичат работата, но са на изчезване май.

# 321
Предпочитам да играят, да рисуват, да танцуват, да лепят, да режат и т.н. Повечето умения и знания в тази възраст се придобиват по друг начин, не със зяпане в екрана.

напълно подкрепям

# 322
Момичета, замисляте ли се - че да рисуваш и режеш ежедневно малко писва? И настава пълен хаос в стаята? Не казвам, че ТВто е идеалното решение, по-скоро бих искала да има спорт някакъв, нещо с движение, ама...

# 323
в нашата детска градина като няма телевизор децата много добре си играят по между си

# 324
  • София / Пловдив
... Аз взимам детето си винаги последна - в 18.30. Кога облечено с яке и шал - въпреки жегата вътре зимата, кога строено на пейката във фоайето, кога обуто и стоящо при гардеробчетата си само...

Много познато ми звучи...  Confused мен и в 18.00 ме е посрещала така мойта щерка...

# 325
... Аз взимам детето си винаги последна - в 18.30. Кога облечено с яке и шал - въпреки жегата вътре зимата, кога строено на пейката във фоайето, кога обуто и стоящо при гардеробчетата си само...

Много познато ми звучи...  Confused мен и в 18.00 ме е посрещала така мойта щерка...

Отвратително е, но не виждам какво може да се направи - нищо. Е, мога да направя забележка и да озлобя бързащите учителки - ама какво ще спечеля...

# 326
  • София / Пловдив
Опитвала съм се да говоря с моля другарката, както и за телевизията. Ефектът е точно три дни. След това - старата песен на нов глас  Tired

# 327
за мен не е нормално............инашите госпожи незнам,глухи ли са ,но турските серияли кънтят по коридора,толкова е силен звука.А в това време,да седят мирно надецата са дали моливи да рисуват и са седнали

# 328
  • Стара Загора
В нашата имаше и на децата им харесваше.

# 329
  • Пловдив
Ами при нас обикновенно гледат сутрин преди закуска...докато се съберат децата!

Общи условия

Активация на акаунт