МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 103 656
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Не съм от тук и съм за малко
... с още една година......точно с тази не ми се искаше, ама няма начин...примирих се.
Грете, а какво да кажем ние с гайдите...  Mr. Green

Честит празник, за си здрава, щастлива и много обичана!  Hug

Честит празник и в домовете на Галчето и КаНиМа   bouquet  bouquet
 newsm59 Честит Рожден Ден на Криси и Никола!
Да растат здрави и умни за радост на мама и тати!   bigdance2

# 601
  • Кьолн
Грета, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко което не се купува с пари ,и много пари за всичко останало! Сашабарнс,добре дошла! Тук момичетата са много отзивчиви. винаги дават съвети. Аз като родих Гого и бях изпаднала в голяма депресия и благодарение на тях излязох от нея успешно. За което им благодаря от сърце!  bouquet Олимпия, страхотни са дечицата! Все едно видях моето семейство.

# 602
Благодаря ви за пожеланията Hug
Само тук не съм се изтипосала - ето ви снимки от моя празник.Първите са в ресторанта, а тези с тортата са на следващия ден с родителите:
http://picasaweb.google.bg/prelababa/30#

Олимпия, разгледах снимките.Страхотни са!Коледната ти украса също.Малката има страхотна кухня, чак аз й завидях.Много простор и светлина има в твоя дом.Ако някога ми се осъществи мечтата и заживея в къща ще бъде като твоята- с много и големи прозорци.Творческия ден много ми хареса..... рисунките бяха в тон с интериора - зелено, даже и "работното" облекло на творците Crazy

# 603
Грета,много сладки снимки ! Жива и здрава да си   bouquet !

Моето най-малко момченце вчера навърши 6 години ... Почерпете се за негово здраве

..и малко снимки

# 604
габи, да е жив и здрав Додо!  newsm59
Как бързо растат тези деца!
Нали знаеш, че ни е всеобщ любимец - разказвай ни по-често за него! Hug

грета, какво се оплакваш от годинките!? Само по-хубава ставаш! Ти си ни за мостра - ще те показваме навсякъде и ще твърдим, че всичките сме такива. Mr. Green

Нашите големи деца днес се явиха масово на изпит за капитани. Пожънахме 50% успех, т.е. бутилката е наполовина пълна Wink. Имаме двема новоизпечени капитани и двама, които ще трябва отново да се потят. Който се е явявал за шофьорска книжка, ще разбере страданията им. Но не са се отчаяли, пак ще се борят. Стискайте палци през януари. Ако успеят, всичко, що е пълнолетно у нас, ще е правоспобно на море. Сал един Каменчо ще ни остане пасажер - поради недораслост.

Да ви помоля да видите едно клипче на Сашко: казва се Double privacy и се намира на http://dpd.eun.org/web/guest/gallery . С Интернет Експлорър и Гугъл Хром се отваря без проблем, с Мозила трябва да се използва Save as. Ако ви харесва, гласувайте за него, че румънците нещо изкуствено помпат гласове за техните участници.

# 605
  • Варна
Честит рожден ден на Додо! Да расте здрав и много щастлив на българска земя! Поздрави и прегръдки за цялото семейство! Особено ми хареса поредицата снимки с тортата. Simple Smile  bdbaloni

Кабо Алма, честито на новоизпечените капитани! Какъв съд могат да управляват вече? Желая им попътен вятър и много щастие с това им занимание!   bouquet Отивам пак да опитам да отворя сайта с филма на Сашко.

П.П. Много добра работа на оператора и чудесни специални ефекти! Идеята също е много ясно предадена. БРаво!   bouquet Още много успехи му желая!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 22:54 от Lilibon

# 606
Кабо Алма и аз гласувах Simple Smile
Честито на всички рожденници,да сте живи и здрави мноооого щастливи!
Грета,изглеждаш прекрасно,поздравления!

# 607
Габи, честито ти пораснало момченце.Страхотен е бил рождения ден за него - тамън три торти видях Crazy.Еклеровата изглежда много вкусна.Предполагам, че тази в градината е от днес.А другите две с кой ги споделихте?Да те прави много щастлива и да пълни сърцето ти с радост!

Кабо, на капитаните много успехи!Клипчето ми хареса, гласувах Grinning

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 22:43 от greta.kr

# 608
Благодаря, девойки! Моралната подкрепа е от огромно значение! Hug

саша, добре дошла!  bouquet

Лилибонче, могат да карат рибарски лодки и яхти. Ама повече ги влече към яхтите. Що ли така? newsm78

# 609
Момичета,моля ви кажете как се справяте с три дечица.И аз имам три но едното за съжаление ми се наложи да го оставя в дом Cry защото нямам финансовата възможност да му осигуря всичко.Аз също съм сирак,мъжа ми има само майка която е в Италия и праща от време навреме.Буквално нямам на кого да разчитам да ги гледа за да работим.Мъжа ми си търси работа от 6 месеца и нищо.Аз стоя за да гледам децата.Малкия в никоя градина не мога да го запиша защото нямало места.Записах го в Марица,но ми казаха че нямало смисъл.Живеем на квартира.От държавата нито лев не съм поискала,единствено да си запиша детето на градинка.Кажете ми вие как се справяте.

# 610
Момичета,моля ви кажете как се справяте с три дечица.И аз имам три но едното за съжаление ми се наложи да го оставя в дом Cry защото нямам финансовата възможност да му осигуря всичко.Аз също съм сирак,мъжа ми има само майка която е в Италия и праща от време навреме.Буквално нямам на кого да разчитам да ги гледа за да работим.Мъжа ми си търси работа от 6 месеца и нищо.Аз стоя за да гледам децата.Малкия в никоя градина не мога да го запиша защото нямало места.Записах го в Марица,но ми казаха че нямало смисъл.Живеем на квартира.От държавата нито лев не съм поискала,единствено да си запиша детето на градинка.Кажете ми вие как се справяте.

Олелеле, при тая беднотия как си плащаш нета?! Не съм съдник ноо.......май по-добре да замълча......

# 611
  • Варна
eleonor4e_85, сигурно е много трудно - без работа и на квартира... Нямате ли изобщо никакво жилище от майката на съпруга ти примерно? newsm78
За дечицата - на каква възраст са? Не са ли вече ученици? Пък в крайна сметка, ако ти си намериш работа може и мъжът ти да остане да ги гледа. Peace

# 612
Пиша от една съседка.Ами жилище нямаме никакво.Свекърва ми си го е продала когато свекъра ми се е разболял.От тогава са трагнали по квартири.Само каката ми ходи на училище.Малкия аз си го гледам в къщи.Не искам нито финансова нито каквато и да било друга помощ.Просто искам да знам дали нямаме право на някаква по облекчена процедура за приемане в градина.Това е което ме интересува.А финансова помощ не искам,защото сме млади хора и би било срамно дори и да си помисля за това.

# 613
  • София

Всеки се справя различно. Няма рецепта. Приоритет са децата и не бих допуснала да са отделени от семейството - има много начини да се организира така живота, че да има място и храна за всеки, не е нужно да им осигуряваме "всичко".
Четох твои мнения във форума - доколкото разбирам сте оставили най-малкото в дом, а след това са отказали да ви го върнат като са преценили, че нямате подходящи условия да го гледате. В крайна сметка къде живее в момента детенцето?
Незнам, но от всичко, което споделяш това ме потресе най-вече. И най-лошото семейство е по-добро от никакво...направете всичко възможно да си вземете детето.

Най-важното е да сте гъвкави. Решение има за всичко!
За София има облекчения и предимство за прием в детските градини на децата от многодетни семейства, но за Пловдив, незнам - дано се включат майките ни от там и ти дадат идеи.

# 614
Олелеле, при тая беднотия как си плащаш нета?! Не съм съдник ноо.......май по-добре да замълча......
Ти бре, чудо, откъде изскочи? Какво шпионираш хората и се заяждаш? А и какво търсиш в темата за многодетни майки?
Прочетох ти и другите публикации - нещо яко те тресе нерва и завист, та си намерила отдушник по форумите...
И да, не си съдник, замълчи си!!!

eleonor4e_85, много съжалявам за ситуацията, в която сте изпаднали!
Надявам се да си върнете малката кукличка скоро и мъжът ти да намери работа  Hug

На колко години са децата ти - лентичката е объркваща и оставя впечатление за близнаци...

Исках да пиша и още на другите мами, да ги поздравя с успехите на дечицата, ама госпожата, дето влезе тука без лична причина ми "сговняса" настроението...

Общи условия

Активация на акаунт