Къде в Пловдив 7

• 71 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ей страшни сте, всичко знаете   bouquet
Наложително ми е да си купя сушилня. Къде в Пловдив има магазин за уреди втора употреба или транспортни дефекти. Четох много хубави отзиви за МИеле. Предлага ли се тази марка в Пловдив? Благодаря ви  Hug

За втора употреба знам един магазин. Доста са заредени. Намира се на ъгъла на ул. Охрид и ул. Щип. Близо до парка "Белите брези"
За жалост им нямам телефона Sad

# 241
Бях попитала по-назад в темата къде има обувки на Ингилиз.Хайде,никой ли не ги е мяркал Embarassed

# 242
Благодаря ти Пепи   bouquet, то това е близо до нас даже.

# 243
  • Пловдив
Момичета, търся комплект обезопасители за дома-малкия започна да шари из къщи и трябва по скоро да взема.Навсякъде има отделно за контакти, за ъгли , за тоалетна чиния, за чекмеджета.Някой виждал ли е комлект-всички видове или трябва поотделно да ги взема.Преди време гледах такъв в един чужд сайт и сега не мога да си спомня кой е-Киндербут ли беше?Ако някой се сеща ще съм много благодарна.
Виж тук - http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.13.06.06/1456632 , аз може би ще правя поръчка в началото на ноември, няма проблем да се присъединиш.

# 244
Благодаря, dunaika  Simple Smile ... ще мина тези дни да видя какво предлагат.

Днес минах оттам,но не видях на витрината такова нещо и се притесних да не съм те подвела... Но пък почти съм сигурна,че преди месеци(беше студено) съм виждала там  newsm78 Пак може да питаш де...

# 245
Момичета, пак съм на тема масичка и столче за хранене ... по съвета на Drozi се бях навила на качествени такива за около 80лв нооо в Домко-то  само масичката е 67лв.и то промоционално. Така че още търся ... моля, за препоръки къде мога да открия но да не са пластмасови.

Не знам какво точно търсиш.Но нашият комплект е сгъваеми масичка и стол,желязна конструкция,меки седалка и облегалка(т.е. с пълнеж),гланциран плот на масата,с картинки на Мики Маус.Струваше 60лв. Същият комплект,но с Маккуин Светкавицата,купих преди година на племенника ми,много си го харесва,веднага заряза стола си за хранене и си ползва комплекта и за хранене,и за игра все още с голям мерак.Имаше ги преди във Вис Виталис.

# 246
Момичета, бях ви питала за антиакарни филтри за климатик- никой ли не е срещал или някой познат да ползва. Спешно ми е, а навсякъде казват" чували сме ама при нас няма"

Каспър, не може да не знаеш... Praynig

# 247
  • Пловдив

И да питам още нещо - долен чаршаф, с ластик, но голям размер (като за матрак 200/220), ако сте виждали някъде Simple Smile

В Юск (до Хиполенд) имаше големи чаршафи с ластик, но материята е трико (100% памук), а не хасе. Купувала съм оттам такива чаршафи за единични легла, много съм доволна.

# 248
  • Лондон/Пловдив

И да питам още нещо - долен чаршаф, с ластик, но голям размер (като за матрак 200/220), ако сте виждали някъде Simple Smile

В Юск (до Хиполенд) имаше големи чаршафи с ластик, но материята е трико (100% памук), а не хасе. Купувала съм оттам такива чаршафи за единични легла, много съм доволна.
Аз пък точно от чаршафите им с ластик изобщо не съм доволна.В Метро има и са с хубаво качество взех 200/160 струваше към 18лв.Незнам обаче дали има по голями там ако ходия тия дни до там ще проверя Peace

# 249
  • Майничка
...
И да питам още нещо - долен чаршаф, с ластик, но голям размер (като за матрак 200/220), ако сте виждали някъде Simple Smile...

В гранда на ІІ етаж, в магазин Z има чаршафи с ластик и за спални. 25лв., мисля, е само чаршаф, а има и останали намалени комплекти по 39лв. - долен и горен чаршаф и 2 калъфки. 

# 250
Момичета, бях ви питала за антиакарни филтри за климатик- никой ли не е срещал или някой познат да ползва. Спешно ми е, а навсякъде казват" чували сме ама при нас няма"

Не, не знам
Чувала съм за филтри и шпрейове, също съм търсила на много места - дистрибутори на почистващи препарати професионални, такива които продават климатици, аптеки. Всички са чували наистина, но никой не е виждал. Simple Smile
Малко като кърпите за сушилня - обиколих града и няма и няма, накрая си взех от гадните от ДМ, където още не съм ги пробвала.

С климатиците действам така - всяка седмица мия и суша филтрите и се събира ужасно много нещо....  Това в центровете, вкъщи не се втелясвам толкова.

# 251
Каспър, кърпичките за сушилня ги има в магазинчето до училище Душо Хаджидеков, не го ли споменах?
Питай ме за препарати мен Laughing

# 252
Аз също не съм доволна от чаршафите с ластик на Юск. Говоря за тези, които са като хавлиени отгоре. Веднъж купих 2, размер 160/200, колкото ни е спалнята и колкото са ни другите чаршафи. Сложих единия и се оказа малък. Пробвах и втория, но положението беше същото. Вярно, че бяха някакви евтини и не предполагаха кой знае какво качество, но пък изобщо да не стават си е кофти. Все едно съм си хвърлила парите. Мислех да ходя да правя рекламация, но пък се оказа, че ще влезнат в употреба на друг, та така си ги оставих.

# 253
...
И да питам още нещо - долен чаршаф, с ластик, но голям размер (като за матрак 200/220), ако сте виждали някъде Simple Smile...

В гранда на ІІ етаж, в магазин Z има чаршафи с ластик и за спални. 25лв., мисля, е само чаршаф, а има и останали намалени комплекти по 39лв. - долен и горен чаршаф и 2 калъфки. 
Там има останали само единични. А и миналата година взех от там 2 комплекта, но какво съм гледала не знам Simple Smile Единият се оказа много хубав, но е само 2 калъвки+ горен джоб, а чершафа на вторият се оказа малък Simple Smile И сега от двата комплекта нямам нито един чершаф Simple Smile
 Като гледам размерите на сайта, матрака ще се окаже 180 на 200 Simple Smile

А виждали ли сте хубави, дебели мушами за кръгла маса?

# 254

Не, не знам
Чувала съм за филтри и шпрейове, също съм търсила на много места - дистрибутори на почистващи препарати професионални, такива които продават климатици, аптеки. Всички са чували наистина, но никой не е виждал. Simple Smile
Малко като кърпите за сушилня - обиколих града и няма и няма, накрая си взех от гадните от ДМ, където още не съм ги пробвала.

С климатиците действам така - всяка седмица мия и суша филтрите и се събира ужасно много нещо....  Това в центровете, вкъщи не се втелясвам толкова.
Ами...жалко в теб ми беше надеждата- не че се престаравам с чистенето, но малката ми е със силно изразена алергия към акари и миенето на филтри дори през ден  не помага. Но нищо все някъде ще открия....надявам се.

Общи условия

Активация на акаунт