Къде в Пловдив 7

• 71 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
...

А откъде сте взели вашата масичка с Мики-то?

Намесвам се,защото имаме същата масичка+столче на Мики.Бях ти писала даже няколко страници по-напред.Взех я от Вис Виталис(стария) за 50лв.Наистина са хубави и издръжливи.

elfi4ka,честити обеци и да е жива и здрава порасналата госпожица.   bouquet

dunaika, ходихме и там - нямат.

А що се отнася до DCC - и ние засега сме доволни, интернета е ок, цифровата също ...а пък най-готино е че можеш да връщаш с 1,2 или 3 часа основните програми (btv, nova, канал 1 и диемите)и ако си пропуснал нещо - гледаш го.

# 541
А в този на Коматевско шосе, срещу Старческия дом, работят по поръчка, сроковете били 1-2 седмици, можеш да си занесеш дори мостра на цвета, който искаш (използват различни байцове).
Дали правят неща от дъб, масив?

# 542
Жени, не знам, отвън пише мебели от масив, вътре само чамови имаше изложени, но показват каталози, та може и да имат.
radostche_plovdiv,mdonkova , щом сте доволни и аз се включвам.Мерси за отговорите.

# 543
Един глас и от мен за ДЦЦ - ние сме на пакет кабелна/цифрова/нет за 31 и нещо. Много бързо дойдоха за инсталирането. От всички услуги сме много доволни, само един недостатък има - още нямат система за плащане онлайн и това ходене на място до офиса, макар и близо, ми писна Embarassed

Пантофки с животни има в Deichman(не помня дали се пишеше така), в Метро също.

# 544
Един глас и от мен за ДЦЦ - ние сме на пакет кабелна/цифрова/нет за 31 и нещо. Много бързо дойдоха за инсталирането. От всички услуги сме много доволни, само един недостатък има - още нямат система за плащане онлайн и това ходене на място до офиса, макар и близо, ми писна Embarassed

Пантофки с животни има в Deichman(не помня дали се пишеше така), в Метро също.

Аааа, имат, имат ... вече не е нужно да се ходи до офисите им.

# 545
Момичета, добро утро.

Искам да ми попитам, някой знае ли в Пловдив да се отдава помещение за семейно парти за 5-6 часа например или поне за един ден, но аз искам да си организирам партито по мой план.

Освен Гастро Центъра, друго не се сещам да може да ти свърши работа.

Поли, благодаря ти. Ама въобще не го знам този Гастро център. Ще ти бъда благодарна.

# 546
Момичета търся меки пантофи- от тези с животински глави- но  номер 30-31, все малки намирам до 27 или големи като за мен.

Мисля, че в Deichman бях виждала  newsm78 Но не съм много сигурна за номерата

В Пикадили видях, но също не съм сигурна за номерата.

# 547
  • тук-там
айде да попитам и аз - търся класическо мъжко палто - черно до средата на бедрото. моят хич не обича да обикаля и на втория магазин се врътва и си отива.

# 548

Всеки стругар или друг подобен може да го направи.Сестра ми така дава 2 пъти да й заварят количката,защото иначе излиза много скъпо ( за Пег Перего говоря).

Сестра ти каква количка има на Пег Перего, че пък чак толкова скъпо да и излиза.
Аз съм доволна от обслужването в магазина.

# 549
Момичета търся меки пантофи- от тези с животински глави- но  номер 30-31, все малки намирам до 27 или големи като за мен.

Провери в Марикита,там имаше такива.

Всеки стругар или друг подобен може да го направи.Сестра ми така дава 2 пъти да й заварят количката,защото иначе излиза много скъпо ( за Пег Перего говоря).

Сестра ти каква количка има на Пег Перего, че пък чак толкова скъпо да и излиза.
Аз съм доволна от обслужването в магазина.

Въпросът не е в количката,а в това,че живее в Несебър и ако тръгне да праща количката по куриери,нали се сещаш,колко ще й легне.
Аз също съм доволна от магазина.За друго говорим тук.Не се притеснявайте,реномето ви не е пострадало.  Wink

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 21:39 от dunaika

# 550
Относно цените в магазина на Пег Перего има много какво да се желае. Сравнени с тези в Италия са 30% нагоре и когато го казах в магазина ми се обясни компетентно, че имало транспортни и други разходи... Как така се случи, че в Дубай обаче се оказа по-евтино, не е ясно?    Laughing  При положение, че транспортните разходи там са още по-големи, а имат и мито допълнително примерно. Аз съм идеален клиент, но съм в час с цените и никога не плащам нещо на стойността му... Така че въпреки голямо ми желание, не съм си купила нищо от там.

http://plovdiv.zavedenia.com/279/GASTRO.ZENTRUM/ - това е Гастро Центъра, но не съм ходила, тоест не са ме викали там, от 1 година, така че не знам към момента какво е положението. Мобилен на момчето нямам за съжаление.

# 551
  • Пловдив
Колкото до цените в Пег Перего, аз и друг път съм казвала относно цените в българските магазини, че няма как да са по-ниски или равни на тези, които са в чужбина по ред причини. Нито наемите ни са са съобразени с обективното състояние на икономиката, нито оборотите ни са големи, нито количествата, които могат да се поръчат са достатъчно големи за да се иска по-голяма отстъпка, транспортът също за по-малки обеми е по-скъп. Ако продаваш техника трябва и гаранция да поемеш, което също води допълнителни разходи ... Е, откъде да дойдат тия евтини цени?
Ако си коректен търговец, т.е. изпълняваш си задълженията към държавата и служителите коректно, няма как да продаваш евтино за съжаление.
Аз общо взето това го разбирам и когато обслужването е добро съм склонна да платя по-високата цена за сметка на обслужването, консултацията и гаранцията. А в магазина на Пег Перего мен ме обслужиха добре, доволна съм Simple Smile

# 552
И аз ще кажа две думи тук.
Не познавам магазин Пег Перего, но знам много други, със стоки, чийто цени могат да се сравнят с чужбина, А много и пътувам из Европата. С две думи Каспър не е никак права, а bugaboo e добре обяснила защо. Ако стоката е същата както в чужбина не може тук да е на същата цена, особено като се спазват законите ни. Първо ДДС в повечето страни е по-ниско. Там се тегли, а тук се внася нашето. Потреблението/купуването/ тук е стотици пъти по-ниско. Съъответно закупуваните количества са несравними, както и получаваните отстъпки. Съотношението разходи-обороти също не е в полза на коректния наш търговец. Цените на европейските стоки дори във веригите супермаркети са двойни спрямо Германия, например. Да не говорим, че суперите продават европейски марки, произведени в Чехия, Полша и Румъния. Цените на качествените стоки местно производство са по-високи дори. Не ми се изброяват примери. Това е неприятно, но е факт. И не разбирам думите на Каспър "..никога не плащам нещо на стойността му... ". Цената на една стока няма нищо общо със стойността й. Най-точното определение е, че цената е това,което дава клиента. Wink Така че, ако някой ми предложи истинска качествена европейска стока и преценя, че мога да дам парите й, купувам я, независимо че някъде, на 2000 км е по-евтина.

# 553
  • plovdiv
айде да попитам и аз - търся класическо мъжко палто - черно до средата на бедрото. моят хич не обича да обикаля и на втория магазин се врътва и си отива.
провери в магазина на парушев на ген.заимов, на същата улица има още 1-2магазина за костюми в които ипредлагат и палта

# 554
Някой да знае `читава` фризьорка в Кичука?

Общи условия

Активация на акаунт