Кога, къде, как...леко петъчна?

• 5 254
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
bambi82, ами по принцип има.....но както и да е. ))) някой хора въпреки всичко имат "морал". )

Edelia, е това никога не съм го хващала....влиза първо мъжа, и после жената като лисугер се примъква към стаята. ) Така със сигурност си личи от сто километра за какво става въпрос.
Нямам проблем да се регистрирам с името си в хотел....друг е въпросът, че не навсякъде искат 2лични карти.

# 16
Далечко са ни градовете, но затова пък са командировките. Малко вероятно да те видят познати и цяла вечер спокойствие заедно. Не знам ако бяхме в един град как щеше да е. Най-вероятно да са ни хванали досега.

# 17
  • София
Мен така се ме наплашили, че трудно бих си помислила за любовници..
Когато мъжът ми отива на лов за уикенда, аз обикновено се местя с детето при майка ми. Като се върнем всички в неделя у дома, мъжът ми знае дали съм си идвала за нещо, какво съм ползвала, къпала ли съм се, в коя стая съм влизала  #Crazy ей такива неща. Не знам как разбира всичко, но абсолютно всеки път ми казва, когато съм отваряла вратата примерно и др. подробности. Честно казано съм шах с пешка вече и ми остана единствено да се майтапя с него, че "плета" докато него го няма  Laughing

П.С. Не съм искала до сега да имам подобна връзка, не ми е било необходимо и се надявам никога да не почувствам нуждата. Но това не означава, че не се възхищавам на спокойствието, увереността и способностите на мои приятелки  bowuu

# 18
Решила съм ако си хвана любовник изобщо да не се крия.
 Забелязала съм, че повечето от тези, които се крият и се чудят какви тайни места да измислят, биват хващани по най- невероятни начини.
newsm10
А за това кой с кого да се съобразява-мисля,че ако жената е по-ангажирана,има и деца... е редно с нея да се съобразяват за време и място.Пиша тук,но още не ми се е случило. Grinning

# 19
Enti, хаха, няма никакъв друг начин да знае това освен ако не е сложил камери в апартамента.
Но за това пък бих изхвърила мъжа си на секундата....
А ти знаеш ли го какво прави докато е на "лов"?

# 20
Teмата е супер интересна,ще я следя с удоволствие.
Мисля,че най-добре е двамата да се срещат в хотел,така ми се струва най-малко рисковано.Друг е въпросът ,че са чувала мнения на много женени мъже-а,да бе,ще харча пари за хотел,нали може  у тях(в жената),или в колата.И съм направо ShockedТия хем искат вълкът сит,хем агнето цяло.По повод на тази тема,познавам много мъже с любовници,но са адски стиснати.Незнам как ги търпят въпросните дами??? Thinking

# 21
Мен повече ме интересува мъжката гледна точка по този въпрос.  Mr. Green

# 22
  • София
Aya Cuervo, вземи да напишеш наръчник по темата, много те бива! Peace Пък и доста хора ще имат полза, това съвсем сериозно! Аз мога само да допълня, че колкото повече се криеш, толкова по-голяма е вероятността да те хванат. Laughing

# 23
А любовник ли мъж, с който се срещаш или "случайно" пред всички или тайно...но не правите секс (защото той иска, но жената не ще; стигало и само да флиртува и да се закачат, да и обръща внимание...и не го тормозела да се харчи по нея).
Та - това любовници ли са  newsm78 И двамата са женени (1-2 целувки и малко опипване, без свирки, секс и др. подобни).

Бърже с отговора, че спорим  Mr. Green

# 24
Enti, не е толкова трудно да узнае в коя стая точно си влизала...
Трябват му няколко минути подготовка - трик, стар колкото света или поне откакто има някакви наченки на детективските прийоми...
Най-бързият начин - "зареждат" се врати, вратички на мебели и сие с косъм или нещо също толкова малко, обичайно и ненабиващо се на очи...
Ако косъмът го няма, скъсан е (ако е бил прикрепен, има и такива маниаци) и т.н. значи там е пипал някой...  Wink

# 25
Филаделфия, ако разбера, че мъжа ми си разменя небрежни целувки с някоя колежка - пред други или насаме, срещат се от време на време и т.н., това си е абсолютно достатъчен повод да го изхвърля най-позорно  Mr. Green

Виж ако аз се забавлявам така... ми не, не смятам, че това са типичните любовници, просто майтапче, за да минава времето по-приятно  Wink
Т.е. - зависи на чий гръб е забавлението, така да се каже.

# 26
Филаделфия, ами тя жената що се дърпа?. )))))
Така и така го карат на целувки и милувки....поне да действат по същество и да не си губят времето. )))

# 27
Aya Cuervo, вземи да напишеш наръчник по темата, много те бива! Peace Пък и доста хора ще имат полза, това съвсем сериозно! Аз мога само да допълня, че колкото повече се криеш, толкова по-голяма е вероятността да те хванат. Laughing

хехе мерси
Аз просто имах добър учител, някога много отдавна. Иначе любовници нямам  Mr. Green

Да допълня още малко идейки:

- не отсъствай на важни за семейството ти празници, дори и да те сърби, та чак да те боли
- купи еднакви парфюми на мъжа и любовника за Коледа. Те мъжете не са много добре с носа, ама за собствена сигурност. Ако имат повече от един парфюм кажи и на двамата, че ти харесва точно този. Ще се ръсят само с него  Laughing
- кажи на мъжа си, че вече си на мнение, че жените  не стават за приятелки. Само лъжат и клюкарстват! ... Превърни любовника си в мултифункционален, хем приятелка, хем за другото. Ако се наложи настоявай, че е гей и единственото от което се притесняваш е да не скочи на мъжа ти в пияно състояние   Mr. Green

Айде и един петъчен поздрав как да скрием любовника в къщи?
http://www.dalealplay.com/informaciondecontenido.php?con=89755

# 28
Аз нямам и не съм имала любовник но знам две мои колежки как действат.
Едната се среща в хотелче в покрайнините на града с любовника в добро и за двамата време.
На другата мъжът и пътува с корабите /обичайно за Варна и Бургас и всички почти моряшки жени си имат "тъпкачи"/ и тя го води във вкъщи - което е доста гадно. Как той се крие от комшиите и - доколкото съм чувала идва късно вечер.
Това от мен надявам се да съм била от полза!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 29
Така и така темата се превърна в наръчник за начинаещите в областта, ще помоля по-опитните да споделят и малко справочна информация за изпробвани хотелчета в София, подходящи за "почасова почивка", по възможност в центъра!
Че тука един приятел от провинцията се интересува.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт