Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 533
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Сега пуснаха реклама на Сървайвър - Ники Мартинов влиза в играта !

newsm78 Не ми беше любимец в миналогодишния, пак ли ще печели? Laughing

# 706
Сега пуснаха реклама на Сървайвър - Ники Мартинов влиза в играта !

newsm78 Не ми беше любимец в миналогодишния, пак ли ще печели? Laughing

Пак, пак...тоя път на 100% щото сам ще си е финалист  Twisted Evil

# 707
  • София
Не я слушайте Трейси - тя ви дразни.  Whistling
Още в началото писах , че в играта ще влизат бивши участници в Сървайвър.
Те ще влизат последователно , не вкупом като отбор.
Няма да участват в надпреварата . Идеята е да раздвижат нещата , да ни е по -забавно на нас.
И тази вечер пуснаха анонс с Ники. Не уточниха кога ще се включи.
Тя седмицата е обещаваща и без него.

# 708
Не я слушайте Трейси - тя ви дразни.  Whistling

По-скоро тя се дразни, само като му види физиономията. Laughing Laughing Laughing
Можеш ли да разясниш, какво по-точно ще правят бившите сървайвъри? Ще участват в игри на страната на някой Thinking или...... само ще крадат моторите на местните жители и те ще ги гонят? Laughing

# 709
В американския сървайвър вкарват ли участници от минали сезони?
От къде мога да изтегля настоящия сезон на американския сървайвър?

# 710
Е малко прекалиха с тоя Ники Мартинов, честно казано. И в предишния сезон сценарият всячески го толерираше, и дъщерите му водиха да го видят, и сега пак ще го влачат до Филипините...  Rolling Eyes

# 711
вероятно ники мартинов ще се изявява като ментор на нещастниците, останали да играят измислената игра на евтин милошев. колко ли пъти още ще промени сценария в движение?!! определено вече ми е почти ясно кого толерира той в този сезон - човек, който дава най-малко интервюта, за да не изтърси някоя излишна глупост и стои в сянка със задача да не се конфонтира с другите, за да не предизвика племенна неприязън и да не бъде преждевременно изгонен.
така или иначе този сезон си е пълна пародия и провал. но явно толкова си може момчето милошев Hug

# 712
Че какво му е на Милошев? Или другояче казано, наистина ли вярвате, че някой друг на негово място ще направи нещо друго!?  Пример да ми дадете с някой "достоен", според вас, кандидат? Ники Тупарев hahaha Иван и Андрей hahaha Онази чорлавата, плаваща сред любов hahaha Кой? Отделно, че просто форматът си е такъв и това предполага.
Непрекъснато давате американския СВ за пример, но не се залъгвайте. И там е същото. Единственото различно е, че там  всичко е събрано в 20 епизода - бързи, концентрирани и динамични, за разлика от нашите 50, и няма време човек да се замисля за продуцентските игрички. А и на кого му пука всъщност  кой точно американец ще спечели накрая.

Ако се вживявате по-малко, ще го приемате много по-спокойно и ще ви е по-забавно. Та това е развлечение, моля ви, не е война на живот и смърт.

# 713
  • Сливен
Не мога да разбера защо мърморите толкова. Не сме толкова умни, че да откриваме топлата вода.
И в американските сезони има обрати - скрити племена, нови хора и други екстри.
Защото ако ги оставят да си завихрят коалициите, ще е много скучно на драгия зрител  Twisted Evil

# 714
На мен ми е интересно това с новите племена и т.н. и т.н. Иначе наистина щеше да е тъпо Таяк да си живеят задружно, игри между тях и Питого, победа ту за единия отбор, ту за другия.. Вкараха нещо ново  Whistling Интересно ще ми е след обединението  Flutter

# 715
хайде феновете на Ванката Hug

# 716
Гледах вчерашния лайф,само при нас ли се губеше звука на моменти.Може да е от телевизора или от кабелната но точно на най интересното сам спираше  #2gunfire
Нищо не разбрах от това което каза Ванката #Cussing out

# 717
Гледах вчерашния лайф,само при нас ли се губеше звука на моменти.Може да е от телевизора или от кабелната но точно на най интересното сам спираше  #2gunfire
Нищо не разбрах от това което каза Ванката #Cussing out
Сигурно при вас е бил проблема. При нас си вървеше както трябва.

# 718
И при нас звукът си беше ок.
Някой ще ми каже ли от къде да си дръпна американския СВ Praynig?

# 719
  • София
още не са го качили на сайта, трябва тук да го сложат) Предполагам, че след малко ще е сложено вече:
http://survivor.btv.bg/videos/album/33-survivor-studio-7/

Общи условия

Активация на акаунт