Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 506
  • 460
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Grinning

Ех, до шеста тема ли го докарахме... Биби, и аз съм от "ветеранките". Tired
Ще изгрее слънце и на нашата улица, не се съмнявам в това! Peace

С две думи за прегледа - нещата са под контрол, овуто предстои, ще го следим на УЗ този месец, засега това е.

Хубав уикенд ви желая!  bouquet

# 16
Аз също стискам палци и съм сигурна, че всичко ще мине безпроблемно.
Що се отнася до тестовете не знам какво да ви кажа-първия път забременях от раз след като си премерих овулацията и сега пак реших да я меря няколко месеца пък да видим.
Хубав ден на всички!

# 17
  • София
Здравейте! Grinning

Ех, до шеста тема ли го докарахме... Биби, и аз съм от "ветеранките". Tired

хич не е за хвалене ама и аз съм от първа тема тук Rolling Eyes айде ветеранкииииииииииииии и неветеранки , марш оттук! newsm75

# 18
  • Варна
Здравейте момичета  bouquet

Аз мнооооого мноооого отдавна не съм писала, но иначе ви четях редовно. Може да ми начукате канчето, че не съм дала отчет bash

Иначе животът си върви по старому, от работа вкъщи и тук там малко забавления. На почивка не ходихме, хич нямах настроение. Сякаш, за да минава по-бързо времето си направих изледвания - генетични и имулогични в Плевен. Излезнаха антифосфолипидни тела - анти бета гликопротеин над нормата и завишени НК клетки, а от генетичните - 4г/5г и доколкото разбрах не усвоявам май фолиевата киселина. Та тъй. Имам няколко страници терапия какво да правя преди бременност и след като забременея - аспирин протект, фраксипарин и вливания на интралипид и имуновенин. Вливанията за сега съм решила да не правя - много опасна ми се вижда таз работа на мен.
Реших да ходя на фоликуметрия /тестове за овулация вече няма да купувам, нищо не хващам от тях/, ама доктора излезе в отпуска, та се замъкнах при него на 17 ден от цикъла - овулация е имало, видя се хубаво жълто тяло, ама лигавицата на матката е само 4 мм, затова от следващия месец наред с дуфастона, аспирина, фолиевата, витамините ще гълтам и естрофем. Егати ужаса - цяла шепа хапчета Cry А аз и билки за забременяване си купих да пия Mr. Green Като ми дойде цикъла от 11 ден ще правя фоликуметрия и ще таковам мъжа Laughing

Квази, стискам палци, дано серклажа да ви е последно притеснение.

Бейби лов, на теб честито на патерици дето се вика и безпроблемно отглеждане на точката Laughing

Приятен уикенд на всички  bouquet

# 19
И аз мислех да пускам нова тема, но сте ме изпреаврили. Mr. Green
Квази, стискам силно палци за принцесата ти и малкото Квази. Praynig
Като си говорите за темите и аз съм тук от първата. Crazy
А и смятам да си ви навестявам редовно, защото тук се чувствам добре, това е заради вас разбира се. Hug
Радвам се, че публикувахте и молитвата.
Нюклиър, тестовете са изнервящи, но помагат. Правилото е да се правят по едно и също време, да не се пият течности няколко часа преди това, да не се правят с първа урина.
Amalleira, благодаря. Hug
Малко по-късно ще ходя да я видя точицата. Heart Eyes

# 20
Amalleira, как разбра, че не усвояваш фолиева киселина?
Питам, защото имах едни гадни пъпки по лицето (от 2 год)  и откакто пия витамини Б + фолиева, като че ли спряха да излизат. Витамин Б е основен за деленето на клетките и това оказва влияние при бременност.

Baby Love - хайде орисай темата да се изметем бързо от тук активно действащите (пък и другите). Аз съм от тема 3 тук, ама май ще се "предреждам", защото съм много мотивирана да се измета по-скоро.

# 21
 babydust7 babydust7  babydust7 Орисам ви, до края на годината да се  newsm75 от тук. Praynig

# 22
  • в сърцето на моето Слънце
Ех, Бейби лав, наистина че трябваше ти да пуснеш новата тема, та да е на късмет! Следващата ще я запазим ти да ни я пуснеш.  Hug
И аз искам вече да се омитам, дано скоро да ме огрее.  Praynig

# 23
Замислих се аз от кога съм тук, незнам коя поредна е била май месец, но нали един път се ометох , но за съжеление за малко Sad, следващият път ще е!Нали знаете девиза на фолк-певиците?Той е:
"Не мож ма върна на село нивгиш!", та и аз в същият дух само, че ще звучи така:Не мож ма върна в темата нивгиш Grinning

# 24
Момичета и момче, минавам да се похваля, че точката е добре, дори отговаря на осма седмица. За сега по-големичко върви. Heart Eyes Другото хубаво е че за цяла седмица не съм качила и грам, че ако продължавах в същия дух не ми се мисли на какво ще заприличам. ooooh!
А и доктора каза, че не е добре да се качват много килограми, не е здравословно.
Гушки и цунки за всички. Hug Heart Eyes

# 25
Baby Love® страхотна новина  Hug

# 26
Baby love,  newsm68! Това чаках да чуя Hug

# 27
  • София

Само така Бейби  Mr. Green Ще стане голям мъж Румикс каза женско, пък да видим кой ще познае...  Crazy 8мата може да се дължи и на ранната ти Ову  Party   

# 28
  • в сърцето на моето Слънце
Бейби, бравос!
Отсрами ни всичките тука!  Hug

# 29
И аз със вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт