Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 503
  • 460
  •   1
Отговори
# 30
Рейни, и тате е решил, че ще е момиче, аз пък не знам защо си мисля, че ще е момче. Ама да е живо и здраво пола е без значение. Ако Румикс познае, ще я обявим за врачка. Laughing
За овуто го попитах дали не е заради това, той каза, че не само, можело просто да си върви по-гоялмо, обясняваше ми ама аз нищо не запомних. Blush
Айде повличам крак, че и двата да ме последвате скоро, всички до една, да не ви пляскам. Hug

# 31
  • София
Браво Бейби лав за хубавите новини. И аз залагам на момченце - хубаво и здраво бебче да стане. Дано наистина повлечеш крак - за всички ветеранки и всички нови момичета тук   bouquet

# 32
Честито и от мен!Това, че точицата е малко по-голяма от очакваното няма никакво значение. Има още 7 месеца, в които ще се нормализира. Важното е, че се развива! Сега се пази и мисли позитивно!
А на всички останали пожелавам съвсем скоро да се похвалят със същото.
Моят мъж има рожден ден този месец и така ми се иска да го зарадвам... но да сме живи и здрави и рано или късно и ние ще се похвалим с точици  Grinning

# 33
ето ме и мен в новата теми4ка, само да се zапи6а де, не искам да оставам много Mr. Green.........ние си 4акаме сега иzследванията.

малееееее, как се опитаха да ме прецакат пак... докторка ooooh!...аман ве4е, zа доини крави са ни вzели ooooh!, та да ви раzкажа... последното от иzследванията, които трябва6е да си направя, ми бе6е написано от моя лекар, на едно лист4е, отивам аz в вми пловдив, катедра генетика, консултира ме въzрастна докторка, обясни 4е другите иzследвания се правят при тях, но това последно написаното е zа клини4на лаборатория, само 4е zа6тото е написано не4етливо и със съкра6тения, тя 6тяла да ми го напи6е на друго лист4е, което да покажа, та да ме раzберат zа какво става дума (дотук много мило), отивам аz в клини4ната лаборатория, но се окаzва, 4е нямат реактив, та да им се обаждам да проверявам, кога 6те полу4ат (тона и отно6ението, няма да коментирам #Cussing out), добре, 4акам аz 4 дни, и zапо4вам да zвъня, но тел. на лабораторията не ми се вдига newsm78, теглих им една маина, и се отправих към 4астна лаборатория, там бъркам в 4антата и по слу4аеност вадя лист4ето с гроzно написаното иzследване, девоиката ми каzва, добре, 6те струва 18 лв., аz викам, стоп, не6то не раzбирате, много е евтино, на мен ми каzаха над 50лв. Stop, тя оба4е упорства, 18лв. било, аz оба4е си мисля, не тя не го раz4ита, нали е гроzно написано и търся другото лист4е, от доброжелателната докторка #2gunfire, покаzвам и го , а тя ми каzва, ааааааааа това е друго, това вклу4ва 4 иzследвания, едно от които е това от гроzната бележка, и да, така струва над 50лв. ooooh!..........направо 6тях да падна, направих си иzследването, платих си 18лв. и си иzлеzнах zа пореден път раzо4арована от отно6ението на "zнае6тите", към нас "невежите". zна4и zа тях е ок да си препра6тат пациенти...колегиалност.......ама каква.......много ме е яд на оная мухла, другия път 6те и вzема и името, zа да го иzтипосам в интернет.......та така , дълго стана, ама съм много ядосана

кваzи....вси4ко 6те се нареди Praynig
Baby Love® радвам се със теб Simple Smile

# 34
kokonito,
и накрая ще се окаже, че това е било напразно, не се ядосвай, просто гледай на тия изследвания като запълване на времето до следващата атака
а парите не ги мисли, въпреки, че това което пишеш е отвратително....

# 35
 kokonito , чак мен ме хвана яд.Радвам се , че попаднах на док, който си ми каза в прав текст, "ако искаш да ти взема парите кажи, ще ти назнача куп изследвания и ще ти изпиша куп медикаменти, които по-скоро могат да навредят октолкото да помогнат!"Според него голяма част от това , което си причиняваме е в главата а другото- Божа работа!Странно расъждение за доктор, но мисля, че това е моят човек!

# 36
леле какво правите, аз не мога да смогна да изчета предишната тема а вече 3 страници нова......
аз продължавам да се притеснявам всичко ли е наред след абразиото- кървенето спря и според доктора каналът се е затворил/ продължавам да не разбирам какъв е тоя канал Laughing/ , лигавицата се възстановявала и даже имало нещо като овулация.
Обаче съм притеснена- получих много неприятно жълтеникаво течение- той обаче не иска да пуснем микробиология, защото резултатите нямало да са реални. някой имал ли е подобен проблем
минаха 20 дни от абразиото - надявам се до 10тина да ми дойде - предния път точно на 28мия ден ми дойде.
нещо обаче ми е много тъжно, въпреки че ходихме с мъжо на релаксиращо- винен  Grinning туризъм в Сандански и околия не успях да се разсея, а утре пак на работа Sad ходихме и до Рупите- наистина е странно това място, жалко че вчера не успях да гледам филма за Ванга по Горещо
Гледам че сте коментирали и зодиите- аз съм Девичка, много сме добрички  Mr. Green мъжа ми е овне- и 2те ми така и неродени бебета трябваше да са овнета - лично аз имам афинитет към тази зодия
babylobe  Hug толкова се радвам за теб

# 37
botzy аз също го получих това течение,но сега спря от само себе си незнам на какво се е дължало.Още не ми е дошъл цикъла 46 ден след аборта и 2 дена след спирането на утрогестана.Вече незнам какво да мисля,освен въобще да не го мисля Simple SmileКатегорично не съм бременна,правих си кръвен тест-Така,че незнам вече.Днес пак си поплаках и ми олекна Blush
Baby Love още веднъж честито бебче мила,много да се пазиш и да си хапваш каквото си искаш,килцата после ще ги сваляме PeaceАйде новата седмица някой пак да се похвали с  EFP

# 38
botzy, слушай какво ти говори док, и като за начало махни плачещото чудо от картинката.
Аз съм дева, мъжа - овен, като вас, аз се целя за раче, ама ти ако си решила и ти позволят може да атакуваш лъвовете.

За настроението те разбирам, но това е от пустите хормони. Ще мине.
Пожелавам ти пак да ти дойде на 28 ден и да влезеш бързо в час. А за жълтеникавото се допитай и с друг лекар.

Успех!

# 39
botzy, слушай какво ти говори док, и като за начало махни плачещото чудо от картинката.
Аз съм дева, мъжа - овен, като вас, аз се целя за раче, ама ти ако си решила и ти позволят може да атакуваш лъвовете.

Laughing махам го плачещото чудо, но не мога да определя какво ще е следващото ми настроение Laughing може би ще е  newsm39, защото много се налях последните 2 месеца или  smile3529 защото трябва да си завърша една магистратурка дето 4 години я мъкна
иначе едва ли скоро ще атакувам- тепърва ще ми се налага да ходя по изследвания и дано да се установи какъв е проблема. а вие щом атакувате за раче newsm17 newsm10 раците са мн готина зодия, но са мн чуствителни души поне всичките ми познати рачета са такива

# 40

"Не мож ма върна на село нивгиш!",
ейй много се смях на това- аз пък да ви кажа нещо напоследък живота в големия град много ме уморява и си мечтая да взема да си се върна на село/ в моя случай Враца/, че даже и мъжо дето си е СофЕанец го усещам че е на тази вълна

# 41
  • София

Добро утро, мацки  Hug

как сте в този мрачен есенен ден? Гледам раздвижване е имало и аз съм изтървала това
"плашещо чудо"  Tired
kokonito, само няма да се ядосваш. Лично изхабих доста нерви по доброжелателни лекари и
знам, че няма смисъл  Flutter Знам, че е трудно, но друг начин няма. Само се надявам тези пари
да са отишли само за успокоението ти  Praynig

botzy, наистина няма смисъл да пускаш микро преди първия цикъл  Mr. Green

Останалите -  Hug

# 42
Добро утро и от мен !

Снощи детето заспа едва в 1 през нощта и сега едва гледам. #Crazy
Нямам търпение да дойде уикенда и да се залавяме за работа. Wink
Да ви се похваля,че без да гладувам свалих 2 килограма за пет дена.Всичко си хапвам,но и ям всеки ден плодово мляко активия.Имам толкова килограми за сваляне,а ме е страх да не ми се размести овулацията. Crossing Arms
И при нас е много депресиращо времето.Едни мокрежи,една тъмница,студ... ooooh!
 Hug

# 43
И аз бързам да се разпиша за днес. Добро утро и от мен!
Аз на 8, 9 бях в овулация и с мижа ми яко се "потрудихме". Бях забравила колко бавно минават дните след това, все пак минаха 9 месеца откакто последно бебеправехме.
На мен ми откриха една раничка на шийката на матката. Доктора ми каза, че щом ПАП-теста е добър няма проблеми и мога да забременея. Вие как мислите?
Хубав ден от мен!

# 44
  • София

Веси, да не е болничка малката та толкова късно е заспала?  Tired
Аз всеки ден си лягам към толкова и ставам в 7:30 за работа... свиква се  Crazy
JennyAta , ами аз не съм на мнението на лекаря ти, т.е. ти можеш да забременееш, ама според мен е по-добре да
я изгорят и да изчакате 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт