"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 547
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
ох,сутрин на -Т да водиш на ясла на 100м. си е кошмар.Стигаме за 1-2 минути,но хем да го навлечеш 1ч.,хем ръкавици,шалове,шапки....Там отидем-разсъбличай...А не мога да го заведа гол ThinkingПрекалено сме близко за кола newsm78 Като помисля,май няма и 100м. до там

# 91
Семирамида,хремата започва да минава и сополките вече не са толкова много.Да ви се похваля,вчера ходихме на невролог и ни казаха че на този етап сме много добре  Joy baby_neutral
Късмет на всички и наистина нека само на добри новини да се радваме.
Прегръщам Ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 92
И Жорко сутринта сигурно от студ, отказа да върви и още пред входа на блока искаше да го нося  Thinking Та отидохме с такси и май занапред ще е така, защото яслата не ни е много близо, а с кола не разполагаме, за сега  Tired
И в нашата ясла вече са пуснали парното, още вчера ми направи впечатление, че влизайки е много уютно вътре. Днес дори госпожата ме критикува, че съм попрекалила този път с обличането /при положение, че до понеделник Жорко беше по тениска вътре  Rolling Eyes/ и се наложи да махнем единия кат  hahaha

Viki_76, много е гадно наистина това със сополивите деца в яслата, но май е неизбежно. Като чета, явно навсякъде е така  Sad

Polina, добре дошла!

# 93
  • София,
ПРивет момичета, аз първмо да се похваля, че днес вече бях на училище и ставам примерна ученичка Blush, даже и учебник си купих. ГОворих и с професора, той ми каза да не ходя - но щял да ме изпита върху всички упражнения на изпита Shocked, е а аз като неходя как ще ги направя нещата, предмета е супер труден и за мен направо неразбираем, та сега ще дерзая превземайки учебника и смятам да ходя на консултации да ми обяснява - дано се справя!  Rolling Eyes
Орелийска, а за протокола - хич и не си сваляй шапката,  Mr. Green щото на мен хич не ми се учи, но няма как - хванала съм се на хорото, до средата съм и ако се откажа точно сега няма смисъл, пък и ще изхвърчим от общежитието на минутата, пари за квартири с тези две деца,  Sick абсурд.  #Crazy ТАка че ще се мъча и ще ходя да се разправям с преподавателите и това е, да не говорим, че колегите ми са си още дечица, не искам никой да обидя, ама то аз не съм за там де, по малки са от мен с около дванадесет години Crazy
ВЕроника днес е била страшно послушна, оставих я у комшийката и тя дори я беше нахранила на обяд Shocked, нито е плакала, нито ме е търсила, надявам се и на яслата да е така, но се съмнявам, а и с тия болести там просто нямам думи Crossing Arms.
И аз съм пуснала масления радиатор в спалнята, а в кухнята засега нищо, даже съм отворила терасата , но готвя и да се проветрява.  ooooh!
ХЕлче как мина днес прегледа, успя ли да отидеш  newsm78
Ан - МАри това с тая топка много неприятно, направо ги изхвърли тези неща, дано не се случва повече. Peace Хайде аз да досготвя и да се потапям в борсовата търговия, докато малката хуна спи и докато го няма второкласника, че сигурно пак ще ме кара да пишем някоя домашна по околен свят например и да ме пита - "КОе е най близо до вашия роден град" Shocked - а баща му вика "ПЕРНИК" Shocked

# 94
  "КОе е най близо до вашия роден град" Shocked - а баща му вика "ПЕРНИК" Shocked
Joy
Семирамида, на мен пък ми се учи, но ме е срам. То едно е желание, друго -  намерение,  трето - изпълнение Tired Като се знам каква съм - няма смисъл. Ще захвана нещо, което няма да ми е от полза в последствие.
Браво на Вероничка! Hug

Вики_76 , благодаря ти за идеята, ще ми донесат Калгел довечера, да видим как ще е  bouquet

# 95
Поли, добре дошла   bouquet

Днес имам новини, вече уговарят поставянето на временна клапа на главичката, щели да говорят с доц. Цеков от Св. Иван Рилски. Боже, дано всичко мине добре  Praynig

Дори днес ми обясняваха какво ще е необходимо вкъщи да се прави, че ще е нужен аспиратор и т.н. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 09:24 от комикс

# 96
здравейте и от мен аз ви поизпуснах но ще наваксам
и 1 лоша новина от мен  дария е хваняла пневмония Cry

# 97
здравейте и от мен аз ви поизпуснах но ще наваксам
и 1 лоша новина от мен  дария е хваняла пневмония Cry
Tired пфууу гадни болести.Дано се оправи Дарийка по-бързо!
Комикс,това е добре-че вече говорят в перспектива Wink Айде успех мила!Дал й Господ живот на малката Бо!Личи си,че й се живее! Grinning

# 98
Комикс, това ми звучи  много обнадеждаващо! Simple Smile Дано се усмихнеш скоро, дано гушнеш детенцето си, дано то бъде все така борбено. Пожелавам ти от сърце! Hug fingerscrossed

Кики-рики, стиснати палци и за вас, дано Дария преодолее и това препятствие Hug

# 99
...
Комикс,това е добре-че вече говорят в перспектива Wink Айде успех мила!Дал й Господ живот на малката Бо!Личи си,че й се живее! Grinning

Деси, от твоята клавиатура на десктопа на Божия компютър  Hug

Да, факт е, че днес доктора се отпусна и ми заговори в перспектива. Обичам го този човек, липсваше ми като беше толкова дълго време отпуска....

Кики, сега пък пневмония?!? Е, откъде бе да му се не види.... ooooh! Стискам палци на кукличката, геройче е тя, не се съмнявай, че и с това ще се пребори.... Heart Eyes

Орелийка, лека полека малките ми мечтици се сбъдват, вярвам, че ще имам бебе за Коледа вкъщи, даже по-рано, ако може...никак не бих се сърдила... Praynig Чефче, как е? Цункай една петичка от мен...

# 100
  • София
Цял ден нямах нет. Станал някакъв пожар в шахта, чакали пажарна. После сменяли оптика.

Алекс е добре. Не е повръщал. Хапва си добре.
Имах перипетии с Дияна. Запекла се и плаче в банята. И аз ревна по едно време с нея.
Джони взе свещички Bisacodyl. Поставянето на свещичката беше мъка. 1/2 час по-късно още по-голяма мъка. Не е лесно да си майка. Стоях десетина мин. в банята на колене, гушкайки плачещата Дияна. И аз си поплаках с нея. За сега всичко е наред. Днес и Дуфалак й дадох. Утре сигурно ще е разстроена. Помоли ме да не ходи на у-ще. Ще видим сутринта как ще бъде.
Сърцето ме болеше като я слушах как плаче. И още от сега си мисля, че като порасне и забременее ще й препоръчам секцио.
Сега си мечтаела да има разстройство.

Кики, стискам палци Дария да пребори болестта бързо.

# 101
Здравейте.
Набързо да се отчета ,че съм страшно уморена.
Свикването с яслата върви бавно и мъчително. НА 3-тия ден остана до 2.30. Беше спала там и се събудила по-рано,та ме викнаха да си я прибера. И от там започнаха мъките. Цяла вечер не спря да плаче. То не беше рев,то не бе чудо. И иска само на ръце. И то на моите. Благодарение на последните два дни свалих още едно кило. Не ми остава време за ядене изобщо. Викнах майка ми уж да ми помогне,ама не. Мария не признава друг освен мен. НЕ й стига само да ме гледа. Държи да е в мен. НАкрая толкова се изнервих,че и с майка ми се изпокарах.
Днес стоя цял ден. Но като отидох да я взема и ми се скараха лелките ,че съм дошла в 4,а не в 3.30. Ужас просто. Тя била нова и не спала дълго,та съм могла и по-рано да я взимам. Абе нямам думи просто. Вдигнаха ми кръвното набързо. Ама бяха някакви други лелки. Никакво инфо не дават. Казаха само ,че е яла и,че не е плакала. Обаче е искала да ги държи за ръка и да ги разхожда. А на тях естествено им тежи това. И сега пак е същото. Рев и сополи. Точи ги дълги дълги,но иначе нищо друго няма. Най-вероятно е от многото плач. Дано само не се разболее,че как ще празнуваме в събота-незнам.
А на мен ужасно ми се спи. А нашия татко е в командировка. И пак съм сама. дано заспи скоро,че съм на ръба.
Не успях днес да си почина,че се разправях със здравна каса за едно лекарство на баща ми. Размотаваха ме цяла сутрин. Добре,че шофирам и имам кола на разположение иначе поне 20 лв за такси щях да похарча. Едновременно с това търся и грейка за Мария и тоалет за РД. Ей,да искаш да похарчиш пари и да няма къде. Нищо няма по магазините. Една лелка ми вика: имам едно костюмче за 50 лв-устройва ли ви? Викам-дай поне да го видя,така как да кажа. И като извади един гаден костюм. НАправен като за пенсионерка-сако и пола ,само че по-малък размер. И да ми го беше подарила нямаше да го взема.
Ох,уж щях да съм кратка и пак се олях. Ама ми олекна малко като ви се оплаках.
Кики-рики-да се оправяте бързо.
Стискам палци и на принцесите на Аарвен и Комикс.
Сори,ако съм изпуснала някой ,но едва гледам вече от умора.
Целувки на всички.
П.С. Дано адаптацията да минава бързо,че съм напът да лудна вече.

# 102
Аз пък писах, писах, някъде към 1 час и поста ми трябваше да е след този на Кики, но.... тока нещо премигна и всичко се изгуби..., много ме е яд, щото не съм от най-словоохотливите, но този път доста се постарах с писането, а после свекървата доведе Слави от градината и чак сега сядам... и сега по-накратко  Embarassed

Момичета, благодаря ви за милите думи за седящата ми Ели   Hug  bouquet Следващата ни стъпка е изправяне в креватчето  Simple Smile, за съжаление ДЦП-то не ни се размина, но.... не се предаваме, скоро ще започнем и рехабилитацията.
Тези дни обикалям разни инстанции , естествено с ремаркето Ели - до банката, до НОИ, за изследвания, до невроложката, на сме се спрели... Нещо имаме проблем с чернодробните изследвания, та днес търсих из целия град лекарство, което се оказа, че въобще не се внася в България. Намерих заместител, но госпожицата не го хареса - доста киселее нещо... Тя пак не се храни добре, но това сега ни е най-малкия проблем....

Много, много се радвам за постиженията на Жорко на Гери и Вики на Viki_76. Дано скоро станат най-големите бърборковци  Heart Eyes
Алекси, стискам палци при теб всичко да е добре! Дано лекарствата помогнат!
Семирамида  Hug благодаря ти за предложената помощ, ще се възползвам. Въобще не съм наясно с последващата процедура, само знам, че трябва да подам декларации в социалните, ще ти пиша по-късно на лични.
Кики, стиснати палци и от нас. Дано скоро преборите гадната пневмония.
Хелче, как минаха днес изследванията?

AnMary  Hug, ама и на теб хич не ти е лесно - ту единия, ту другия... , и при нас понякога е така - имам чувството, че дечковците тайно се наговарят да всяват смут редувайки се....  Mr. Green

Добре дошли на Пола и Паола!!!

Аарвен, Комикс, Далия,  стискам палци за вашите госпожици!!!

п.п. Мидичка, успешна адаптация на Мимето.

п.п.п. Леле, ама аз съм се уляла  Embarassed, съжалявам.

# 103
  • София
Ама ето защо се е спекло моето момиченце Simple Smile Не й харесват осмиците Simple Smile

# 104
Ама ето защо се е спекло моето момиченце Simple Smile Не й харесват осмиците Simple Smile

Joy Joy Joy

Мидичка,така е мила,и това ще отмине.Ние в комплект чакане на последни 4 зъба,ела виж какво тръшкане става.От яслата вмагазина-чипс,солети,сок,зрънчо и още 200 неща  ooooh!
Като гушно Влади,се тръшка и прави номера-снощния-събу се в средата на стаята и се изпика,а аз храних Вради.
Като нося колчката до 5 ет. започва да реве и тръшка-гуши ме,дай ръчичка,а иначе не дава Confused
Снощи милата ми комшийка стана свидетел и грабна количката от ръцете ми и я качи до горе,иначе не можехме да се приберем ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт