"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на малката Мими. Да расте здраво, весело и щастливо дете. newsm59  bigdance2  ura Tada  Party Time

# 136
Честит рожден ден на Мими!
Мидичке, да ти е жива и здрава рожденичката, да ви носи само радостни и щастливи мигове! Весел празник!

# 137
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МИМЕТО! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО УСМИВКИ И САМО СЛЪНЧЕВИ ДНИ Й ЖЕЛАЕМ - АЗ И ЖОРКО  Wink

Мидичка, нека ви носи много, много радости  Hug

# 138
момичета,имам спешен въпрос.Влади е с разстройство от снощи.Гъзътму е като котлон Shocked Пие Фризовом заради запек от саб-симплекс.Ефект има от него.Да обаче,сега да взема ли хип-пробиотик,който е за диария?Или друго  мляко? newsm78

# 139
Честит рожден ден на Мимето! Нека е здрава и послушна! Tada  party002 Gift

mimi009 , благодаря  bouquet

`Деси` , може да пробваш Нан Сензитив - дават го при остри диарии.

# 140
  • София
Честит рожден ден, Мими  newsm59 Мидичке, да ти е жива и здрава, послушна и все така усмихната   bouquet

Мидичке, специално за теб

# 141

Честит Рожден ден на Мими! Hug

# 142
  • София,
ДЕси аз съм давала мляко АLL 110, то е за силни диарии или повръщане, мисля че е на Нестле. Обади се на педиатърката и питай нея, а по принцип ти какво мляко му даваш? ПИтай я за пробиотичните капки био гая, аз съм страшно доволна от тях, давала съм на ВЕроника  много пъти, те регулират чревната флора, а също помагат и при колики. МИсля че стават и за кърмачета, но ти все пак си питай и твоя педиатър. ПО принцип на листовката пише доста неща ето прочети. Има и много теми и отзиви за тях и във форума - напиши в гугъла биогая и ще ти излязат много неща да поразгледаш, ако имаш време де Sick

# 143
Честит рожден ден Миме !!! Midi4ka да ти е жива и здрава малката пораснала сладурана , с пожелания за щастливо,  радостно детство и безброй усмивки !!!   bouquet  bouquet  bouquet

Стиснати палци за всички дечица !!!
Прегръдки от мен !!! Hug Hug Hug

# 144
  • София
Аз малко късно се включвам, но пък имам цял час до 12 Simple Smile
Мидичке, да ти е живо и здраво момиченцето. Много радост да ви носи. На нея много усмивки и безгрижно детство Simple Smile

# 145
Здравейте момичета, аз докато се наканя да ви пиша и деня свършил, но все още има време да честитя рожденният ден на Мимето. Да ти расте жизнена изпълнена с щастливи моменти момата Мидичка, жива и здрава да ти е и да те прави много щастлива, както и до сега. smile3510
 baloni happy bd hbday bdbaloni baloni smile3510
Деси, предполагам, че разтройството е ефект на Фризовома. Когато Макси беше на Фризовом беше с разтройство всеки ден дори ходихме при трима лекари, които ми предписаха хидросек за три дни и смяна на млякото. Вие вече дори да не сте може да е последица от Фризовома. Млякото, обаче което най-много запича доколкото знам е Фризолак. Според мен е хубаво преди да решиш да смениш млякото или да даеш хидросек да се обадиш на доки да ти каже какво е подходящо във вашият случай. Дано бързо се оправите. Heart Eyes Hug
Относно Биогая и аз искам да взема на Императора, че му взех Имопер за запека с лактолоза и хич не помогна само му върна болежките в коремчето. Sick Crossing Arms
Иначе ние сме добре искам да се похваля, че бебо ми е добре и вече спинка по много от 3 до 6 през деня или от 4 до 6 много се радвам, защото дори и аз днес поспах цели два часа с него.  smile3524 newsm46
prostor 1ironingМами аз да ви попитам до кога гладихте дрешките на бебоците, че майка ми казва че вече трябвало само долните да гладя  newsm12 И за къпането още едно въпросче,  кога се започва къпането през вечер  bath1
Това е за сега от нас сИмператора. Желая ви лека и мека нощ. Цункайте вашите сладурчета от нас newsm51

Ох, каква съм и аз забравих да кажа
добре дошла на поли и паола. честита ти дъщеричка, много се радвам за теб, че операцията е минала успешно и сте добре. всичко ще се оправи мила щом си при немски лекари. нали знаеш пословичната немска точност те ще ти помогнат на всяка цена и бързо ще гушкаш малката Паола у дома. newsm51 baby baloni  love001

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 03:11 от AnMary

# 146
Добро утро.
Цитат
Мами аз да ви попитам до кога гладихте дрешките на бебоците, че майка ми казва че вече трябвало само долните да гладя  newsm12 И за къпането още едно въпросче,  кога се започва къпането през вечер
Аз гладя, защото ми е приятно, а не защото трябва, та не смятам да го правя избирателно  Simple Smile
А това за къпането през вечер за пръв път го чувам - защо да не се къпе всеки ден newsm78

# 147
 Tired колкото и да ми е болно,нямам физическата възможност да гладя всичко и да къпя всеки ден.Просто често съм сама и не мога да се справя Embarassed

# 148
  • София,
Tired колкото и да ми е болно,нямам физическата възможност да гладя всичко и да къпя всеки ден.Просто често съм сама и не мога да се справя Embarassed
ДЕси напълно те разбирам  Wink. С две малки душички сам - сама няма как. Аз си имам батко, който много ми помагаше някога, когато пренасях коритото да я къпя в стаята на топло всяка вечер и някой трябваше да ми полива Wink. СЕга се къпем вече в банята, та нямаме този проблем и се справяме и сами. Иначе не е задължително да се къпе бебето всяка вечер - но то си е как си го свикнеш, аз сега и мия косата по два  пъти в седмицата, но тялото всяка вечер в банята с малкия душ, просто тя си го иска и не ще да легне ако не я измием Wink.
А дрешките също все още ги гладя Crossing Arms, но не защото трябва, а както Орелийка, защото ми доставя удоволствие, а и пералнята ми ги прави на ошав, а другото е, че като ги изгладя и ги сгъна се побират  и  подреждат по добре в шкафчетата - иначе няма прибиране, немога да ги събера, толкова са много,  ooooh!
МИдичке разказвай за купона вчера и дай снимков материал Laughing

# 149
Здравейте, ЧРД  на патеричка на Мими на Мидичка. Нека вярата, надеждата и любовта бъдат нейни верни спътници по пътя към върха!  bouquet
   Ние биваме, малката качва грамчета, бавно, но славно, днес беше добавила едва 15 от вчера, но + ли е - сме доволни. Сърчицето спада по 2-3-4 пъти на ден, което не притеснява лекарите.
 Замислила съм се за транспортирането обратно до БГ. Какво ще ме посъветвате - самолет или кола? Такова крехко двукилограмово човече....как да го връщаме на обратно Thinking
    И още нещо - позната ми каза, че трябва да си намеря добър неонатолог, който да я следи през първата годинка, успоредно с педиатър. Така ли е и кого бихте ми препоръчали. Чувала съм добри отзиви за др. Масларска от Токуда, но дали тя практикува такова дълго следене? Или пък някой от института по Педиатрия. Въобще, ще съм признателна за насоки Hug
  За гладенето - аз гладих докато Иван не проходи стабилно. След това всичко, което облече се изглажда самостоятелно за 2 минути , а и излизат от пералнята почти готови:) И след още 2 часа вече са за смяна. Ризки и панталони се гладят. Сега когато баща му го гледа, глади абсолютно всичко, има мерак човека Simple Smile
  За къпането - всеки ден е, но сега съм се замислила дали да не пропускаме главата по един ден, защото много бавно му съхне гривата.
   Ан Мари, котарака е уникален Grinning.....благородно ти завидях. Имал ли си е поколение и предстои ли да създава?
Олях се:) Пожелавам зрънце светлинка на всяко борбено детенце, и една сълза по-малко за техните смели мами  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт