Споделете 125

• 34 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Казанлък of all places
Питате ли мен, а , питате ли ме - баща, брат , началник (някогашен) и накрая мъж и все Деви! И все едно една майка ги е раждала! Лекция могат да ти изнесат колко се блъскат (мъжа ми повтори буквално баща ми , ама и със същата интонация : Всичко сам трябва да правя, никой за нищо не ми помага!  и после , за да доприпадна ,изръси и : Махни се, не го правиш както трябва! ) и как реда те са го измислили като такъв.Пък я си решил да им подредиш....
Честито бебе, Буба Мара! Ай ся да пием по едно тъмно за негово здраве!( още малко разпечатват и ...)

# 691
Получен имейл ме накара да застана ....с пръст в уста пред екрана.
Човек, с когото си бил толкова време заедно, колега, обяснява как от понеделник повече няма да е.....колега. Shocked
Естествено, никой от нас не е бил в течение.
Ситуяцията е.....повече от тъпа, гадна, и , не знам защо, веднага си спомних за "Тухла в стената" на Флойд,По-точно-клипа.

# 692
  • Майничка
Жоз, на мен дори не ми беше дадена възможност да напиша прощален мейл до колегите, с повечето от които работех от 10-12г. От момента, в който се изяснихме с шефа, достъпът до служебната ми поща беше блокиран, въпреки че напускането се случи след две седмици.

# 693
А аз не им и написах, макар че имах месец за това.
Но аз съм темерут.
Който знаеше, че тръгвам, е трябвало да знае.
За другите не ми е пукало особено, нито на тях за мен. Rolling Eyes

# 694
Честит племеник Буба Маро! Здрав и весел да е!

Щастие ме изпълва, щото не контактувам с Деви  Laughing Никога не са ме вълнували историите за подредбата на звездите при раждането и предварително оформен характер и т.н. предзнаменования. Обаче от написаното тук отбирам. Дева - далеч да стои - само проблеми носи - да се чуди човек как са се задомили  Joy

Никога не съм имала служебен мейл. И никога не съм работиле след като сме си разрешили проблемите с ръководството.

# 695
Честито, Буба Маро! Да е здраво и благословено новото попълнение!
С моят дев се разбираме чудесно- изтърпява всичките ми изстъпления и ме слуша много, ако ме чуе.

# 696
Буба Мара, честит ти племенник! Много да го глезиш!   bouquet
Нали не забравяте да пуснете по някоя добра мисъл към Лилибон?

# 697
Какво прави темата тук?!
До Общ отчетен форум ли го докарахте... уау.

Значи да споделя отчет.
Ходя на работа, но и работя, когато съм вкъщи. Тоест постоянно работя, само като спя не работя. Дори спрях да пия алкохол редовно. И да ям спрях. Но поне пуша като комин, че иначе ще се сдобия с ореол. От толкова много работа ми се приисква да съм бременна и да си стоя вкъщи. После поглеждам сина ми и ми минава. Той е прекрасно дете, но със сигурност последното, което произведох.

Споделям също така, че умирам от студ и псувам по Топлофикация.

# 698
Скайпът в нашия дом е въведен с цел комуникация с познати, зачезнали по чужбинско.

мале, лъжеш като дърта циганка  Crossing Arms

Жоз, това са абсолютно нормални неща, правила съм го два пъти даже Simple Smile

къщата ми е пълна с мушкато! Около осем саксийки  Rolling Eyes ще залагате ли за колко време ще ги уморя?

# 699
  • Кацнала на едно дърво.
Честито ви бебе, Буба Маро! Heart Eyes
Аз и по български език бях много зле (както по математика, физика, химия и всичко останало). По български и литература ни караха да пишем разни пълни идиотщини, които наричаха  "тема", "есе" и пр. глупости. Най-високите оценки получаваха едни безумия, които се предаваха от роднина на роднина в омазнени тетрадки (или печатани на машина Mr. Green). Ако нямаш роднина, можеше да си ги купиш.  Mr. Green "Темите" се зубреха от всички кандидати, защото с тези боклуци се влизаше в езикова гимназия, както и в университет.  Wink
Обаче нали съм зла и опъка, отказвах да преписвам и пишех каквото ми бе на сърцето. Съответно получавах ниски оценки навсякъде и забележки, коя от коя по-забавни.  Party
Имаше и модни изрази, които се сменяха на няколко години. Когато кандидатствах в СУ, ключова дума беше "демиург" hahaha, а ключова фраза "да се погледне през призмата на.........................". (На мястото на точките туряш каквото ти скимне.)
Гледаш ли през призми и видиш ли там демиург и (за малко да забравя) духовен аристократ, четворката ти е в кърпа вързана.  hahaha

# 700
Не лъжа, тити. Той после се наводни от моя страна, а и ти изчезна след старта. Сега просто не влизам щото няма кой да ме остави.  Laughing
Анджи, тити е спец по мушкатото ако още си търсиш.  Mr. Green И Мама Цоцоланка. 

# 701
Много, ама мноооого ми е студено.  cold
В една а стая вие духалка, при мене е радиаторче, облечена съм от горе до долу, но.....пръстите ми са студени!!! ooooh!

# 702
Василиска, да не забравяме и "крайъгълен камък". Всичко, родено от мозъка на Партията е крайъгълен камък. Фърли му два-три крайъгълни камъка за баласт, поръси го с призми колкото поеме, намажи го обилно с демиурзи и го туряй да се пече. Няма как да сбъркаш. Поне за четворка стигаше. И без това никой не го чете.

# 703
Наскоро един колега, покъртително клише (по онази тема), който е влизал и минавал всичките години на обучението си с горепосочените от Василиса, влиза на изпит по БГ литература. Тегли Далчев. След кратък, но съдържателен размисъл съобщава следното: "Всички ние сме закърмени с поезията на Атанас Далчев...", професорът го поглежда изпод и изнад очелките и му задава фундаменталното питане: "Колега, Вас с кое точно на Далчев Ви закърмиха?!", при което ентусиазмът от демиурга, призмите и крайъгълните камъни отива по дяволите...

# 704
  • о`майна лунна нощ е
Една жена се чувства добре, когато харчи. По тази графа днес се води щастлив ден за мен.

Общи условия

Активация на акаунт