Споделете 125

• 34 777
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Аз бях щастлива предната събота и неделя.
Сега...топля печката и се подканвам сама да отида в кухнята, та да забъркам есенна супица.И сладкиш.

# 706
къщата ми е пълна с мушкато! Около осем саксийки  Rolling Eyes ще залагате ли за колко време ще ги уморя?

Щях да предложа обмяна на опит, ама климатите се различават доста. Нищо, де, ти ще споделяш за своите, аз за моите.

Буба Мара, честито племенниче!

# 707
А така сега!!! Фермеризирахте ли ме, ааааа??? ooooh!

# 708
А така сега!!! Фермеризирахте ли ме, ааааа??? ooooh!

Хахах! Simple Smile Човек и добре да живее, един ден става фермер... Wink

Споделям топличко в стаята. Локалното парно е хубаво нещо. (Тези, на които им е студено - моля ви, не ме убивайте!)
Споделям, че исках да поспя следобеда, но не ме оставиха - телефонът звъня, детето увеличило звука на телевизора, мъжът ми и той произвежда шумове... Само ми се размъти главата...

И честито племенниче на Буба Мара! Знам каква радост е, че и аз станах леля преди по-малко от месец... Между другото, вече видях на снимка малката кокона - одрала е кожата на брат ми...

# 709
Бихте ли отишли на клуб сами, в непознат град? Не мога да се реша, струва ми се тъпо и отчаяно.

# 710
нашето момиче верно я беше написала 10 пъти, ама и по 10 различни начина: ветровитро, вретовито, витоврето и т.н.
Ако пише и "грозно" това си е чиста дисграфия.
В началното училище имах съученик, който нито се научи да чете нормално, нито се научи нормално да пише. Не беше умствено затруднен и другарката Стоянова се чудеше какво да го прави. Накара майка му да му купи тетрадка с квадратчета по упражнения по писане и го караше за домашно, различно от на всички други деца, да пише срички с три буквени знака в поредици: вра, ври, вро, кни, кна, кну и т.н. Е, в шести клас му написаха четворка на едно разказче, което сам беше написал. Толкова щастливо дете не бях виждала.
Ходила съм сама на дискотека като студентка. Наистина е тъпо.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 18:52 от Мишона

# 711
Не бих, но зависи. Предвид вероятността после да не ти е тъпо и отчаяно, що пък да не идеш Simple Smile

# 712
Бихте ли отишли на клуб сами, в непознат град? Не мога да се реша, струва ми се тъпо и отчаяно.
Не.
Абсолютно искрен отговор ти давам. Дори и да не бях на 38, а на 28, да речем.

# 713
Есенна събота вечер е.
Мрачно, влажно и тягостно, а никой не казва нищо за Червено вино?
Защо?

# 714
Днес още една професия загуби обаянието си за мен. Дойдоха в североизточните провинции професори от София, баш мамографи. Като видях една жена да излиза, бяла като платно.
Отивай на дискотека, какво ти пука. не пий много, не стой дълго.
Днес Вълчината настоя за Загорка. Викам й, жено мила, ненагледна, нали минахме на вино?
Не, бира, та бира.

# 715
Мишона, тя мисля преодоля този период, пишеше много хубави съчинения, с много интересен начин на мислене (естествено не бяха дооценени), но просто й беше ужасно трудно да научи правописа. Не е пишела много грозно, поносимо, като всички тийнове мина през много почерци. Оказа се, обаче, че на нея пространствената й ориентация е много по-добра от "не-знам-как-се-казва" свързано с писане и граматика. Изобщо - езици. Беше олимпийка по чертане, много добра в гимназията, учеше архитектура. Сега се занимава с футбол - нищо общо де.

А за казуса с клубЪ, то не е точно дискотека, по-скоро е нещо като рок-клуб, както тук се казва с "жива свирка" (музика на живо) и още събирам мнения Wink.

# 716
Вълк, ти ми напомняш, че "баш мамографите" са ми на една ръка отстояние, но....не съм стъпвала при тях,. ooooh!
Несериозно същество съм, дам, когато иде реч за мене.

# 717
Мишон, сега кажи - дислексия.
Това свирка на живо е на път да ме накара да си променя съвета.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 19:17 от Вълкът с дълъг ник

# 718
Пусти сърби - знаят как да го кажат!
Свирка на живо! Браво!

# 719
  • Казанлък of all places
Прекрасна, беж на кръчма!
Аз аз, моля вЕ, ще водя мъж си на кино ( у наше село има такова) - "Сектор 9". Спечели срещу 3-D киното в Стара Загора. А след киното -вино.

Общи условия

Активация на акаунт