Споделете 125

• 34 769
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Беше олимпийка по чертане, много добра в гимназията, учеше архитектура.

Моят съученик го приеха във ВИАС с рисуване - беше трети в красирането. Grinning
Не споря, далеч съм от мисълта.

# 721
Есенна събота вечер е.
Мрачно, влажно и тягостно, а никой не казва нищо за Червено вино?
Защо?

Дедо, ние с Кирето люскаме домашно червено от два часа. Предположих, че си усетил Grinning Кирето готви телешко варено, аз се спуквам да го хваля, пу-пу, дано му стане навик.

# 722
Калин@,
те за такива постове съм тук Hug
Ще споделя - телешкото не е лесно за обработка - иска много поощрения и любов, но пък се отблагодарява с величието на удоволствия
Наздраве!

# 723
И от мен наздраве и приятна вечер! Simple Smile

# 724
"Йордан Йовчев - звездата от ВИП денс, взе сребърен медал на ....."  ooooh!
Така го представиха в новините на Нова.

Иначе браво на Йовчев!

# 725
Знаток, тез са за убиване!
Верно ли така представиха успеха на Данчо?
Той е един от най-добрите ни спортисти, а редакторите в Нова са мишки.

# 726
Аз пък съм ОТВРАТЕНА от "Отчаяните съпруги" в осемчасовия блок.
Моделите, които се опитват по един твърде прозрачен начин да насадят на новото поколение, са, меко казано, потресаващи. Идеше ми да напиша един имейл на двете "съпруги", но, замълчи, сърце.ПАрица е цАрица. ooooh!
Комерсиално, по-комерсиално, най-комерсиално, та.....НОВА.
Само по "местопрестъплението" се заглеждам от време на време.
Другото е пълна боза .

Апропо, вас атакуваха ли ви по джиесемите с новата огра-прати СМС-че и моеш да получиш морковче? Демек, за големите парични награди?
Директно звъннах на *88 и го помолих най-учтиво да ме отпишат от надпреварата за морковчето. Респективно да не ми задръстват пощицата със СМС спамове.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 20:03 от Не тази вечер, Жозефина!!!

# 727
Току що го повториха Дедо. Рекламират си телевизията хората. Друго не ги интересува.

Жози сега гледах "отечествен фронт" и за пореден път настръхнах. Но, като цяло, споделям мнението ти.

# 728
  • Варна
Буба Мара, честита ти радост  bouquet! Лелите в нашата рода са много ценен роднина  Grinning.

Ще ме извинявате, но зодия "дева" особено за жена е идеална  Mr. Green.
Споделям дъждовна и мъглива разходка до домовете в добричко по Митково желание. Последният малко стреснато гледаше и в "неговия" дом и в дома за големи, където вече са повечето от неговите приятелчета. А Мишо в малкият дом си говореше с дечковците, а в големия с две братчета едва не го събориха да се гонят, смеят и закачат. Току-що Митака пък сподели, че децата в дома били лоши защото викали и скачали и му обесних, че и той беше такъв, че изобщо не са лоши, а просто търсят внимание.
Кой каза вино  Simple Smile?
Наздраве  Heart Eyes!

# 729
Казвате вино, ама ... цяла туба домашно вино отиде в мивката. Не ми трябваше цяла туба оцет  Confused

Ники има треска и температура. Направо трака със зъби, милия.

# 730
Ох. Споделям въздишка от дъното на душата си.

# 731
Аджи, разтрий го с първак или ракия, облечи го с пижама и го завий с две-три завивки, като се изпоти хубаво, го преоблечи със сухи дрехи и нормално количество завивки.

# 732
И аз таз вечер си навабих червено вино, реколта 2005, Асеновградски мавруд (последното разбира се, защото го прочетох тук).
Освен това пак бях при 2 годишния разбойник, с който докато си играехме на кой кого ще застерля пръв, бях неумишлено, но все пак доволно нокаутирана вляво в носа, почти до окото, съответно сега го налагам с лед, макар, че вече малко се поду и утре иди обяснявай, че нямаш сестра и не си жертва на домашно насилие  Crazy

Андже, дано бързо да се оправя Ники.

# 733
Не дава да го разтривам. А и аз като знам колко гадно се чувствах при такива разтривки като бях дете, не настоях. Поиска да го завия с две завивки, иначе е с пижама и с дебел суитчър. Аз се притеснявам да не му повиши още температурата това навличане  Confused Поне не се тресе вече.

# 734
  • о`майна лунна нощ е
Дуци, надявам се ти е олекнало. Понякога въздишките тежат цял тон.

Буба Мара -   bouquet

Мнението ми за Нова е, че правят и невъзможното, за да си изгонят аудиторията. Едно "От местопрестъплението" им остана. Другото е пълен въздух /вкл. и новините/.

Общи условия

Активация на акаунт